- Konu Sahibi death_glory
-
Heh bendeki de o ilac iste teramisinin muadili. Benim de elimde butun gun kulak cubuklari... 8.gunum ama icerde hala derin yaralar var kabuklarina hic dokunamiyorum bile. Ben de cok sabirsizim bir an once normale donsun istiyorum :) ama en zor asamayi atlattik cok sukur gerisi biraz sabir sadece
Bu basligi fistik gibi olup da hala ben burnumu yaptirmak istiyorum diyen arkadaslar icin aciyorum. Yahu zaruri olmadikca ne gerek var boyle bir istiraba
Benim 7.gunum ve suan istedigim gibi degil tam olarak, evet henuz seklinin oturmasi icin erken belki ama sisliklerim epey indi yaralarim iyilesmedi henuz. Sizce zamanla degisicekmi buu sarkikligi gidicekmiii
Heh bendeki de o ilac iste teramisinin muadili. Benim de elimde butun gun kulak cubuklari... 8.gunum ama icerde hala derin yaralar var kabuklarina hic dokunamiyorum bile. Ben de cok sabirsizim bir an once normale donsun istiyorum :) ama en zor asamayi atlattik cok sukur gerisi biraz sabir sadece
Bugun teyzem 'ameliyat oldun madem biraz da seklini duzelttirseydin keske' dedi. Hakli mi sanki onden burnum hic degismemis hatta suan daha buyuk (8.gun)
iyi de şeklinin değişmemiş olması çok başarılı bi ameliyat geçirdiğinizi gösterir.şkli değişmiş olsa memnun kalmazdiniz emin olun.bide nasıl bi işlem yaptirdınız cidden çok başarili.hiç ameliyat olmamış gibi görünüyor( çok başarılı anlamında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?