başkalaşimin 7.gunu

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Bu basligi fistik gibi olup da hala ben burnumu yaptirmak istiyorum diyen arkadaslar icin aciyorum. Yahu zaruri olmadikca ne gerek var boyle bir istiraba :D

Benim 7.gunum ve suan istedigim gibi degil tam olarak, evet henuz seklinin oturmasi icin erken belki ama sisliklerim epey indi yaralarim iyilesmedi henuz. Sizce zamanla degisicekmi buu sarkikligi gidicekmiii

Eklentiler

• PhotoGrid_1418234088149.webp
    PhotoGrid_1418234088149.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 253
woooow gercekten büyük değişim. Vallahi cok güzel olmuş yapan doktorun ellerine sağlık =) bence sarkıklığı gider yakında cünkü ilk zamanlar herkes yasıyor bu tarz seyler diye biliyorum

Çok güzel olmuş canım bir şey sorabilirmiyim..
Burnunda akıntı oldu mu hiç .. Ve krem verdimi doktor burnunun içi için..

Tesekkur ederimmmm burnumda akinti olmadi doktor da herhangi bir sey vermedi ama ben yaralarim icin teramisin kullaniyorum yoksa kabuklar sertlesiyor ne konusabiliyorum ne gulebiliyorum teramisin iyi geliyor

Banada thiocilline diye bi krem verdi.Onu sürdüm sonrada deniz suyu spreyi sıktım sonra dediğin gibi ne gülebildim ne düzgün konuşabildim bende kulak temizleme çubuğu ile temizledim kabuklaşan yerleri.Ah şu ilk hafta geçse... bi an önce..

Heh bendeki de o ilac iste teramisinin muadili. Benim de elimde butun gun kulak cubuklari... 8.gunum ama icerde hala derin yaralar var kabuklarina hic dokunamiyorum bile. Ben de cok sabirsizim bir an once normale donsun istiyorum :) ama en zor asamayi atlattik cok sukur gerisi biraz sabir sadece

Heh bendeki de o ilac iste teramisinin muadili. Benim de elimde butun gun kulak cubuklari... 8.gunum ama icerde hala derin yaralar var kabuklarina hic dokunamiyorum bile. Ben de cok sabirsizim bir an once normale donsun istiyorum :) ama en zor asamayi atlattik cok sukur gerisi biraz sabir sadece

Doktorunuz kbb mı yoksa op.estetik uzmanı miydi acaba?? Birde probleminiz neydi? Geçmiş olsun bu arada 7.güne göre çook iyi güle güle sağlıkla kullanın

Bu basligi fistik gibi olup da hala ben burnumu yaptirmak istiyorum diyen arkadaslar icin aciyorum. Yahu zaruri olmadikca ne gerek var boyle bir istiraba :D

Benim 7.gunum ve suan istedigim gibi degil tam olarak, evet henuz seklinin oturmasi icin erken belki ama sisliklerim epey indi yaralarim iyilesmedi henuz. Sizce zamanla degisicekmi buu sarkikligi gidicekmiii

Sarkıklığı ucunu sivriltip hafif aşagıya verdirir gibi geldi bana

Yaralar varsa aman dikkat et. Az önce kanattım bi yeri çektim hemen elimi valla korktum ne diyeyim...
Bu arada maşşallah morarıklığın yok gibi geldi fotoda. Vardıda gittimi yoksa olmadı mı bir de şişlik yok göz altlarında yüzünde falan..

Doktorum estetik cerrah. Morarma hic olmadi bende cok sukur ilk gunlerde biraz sarardi goz altlarim suan belli belirsiz onlar da gecmek uzere. Ama bende kemik kirilmadi belki bu yuzden hafif atlatiyorum. Ama kaslarimin ortasindan itibaren ust dudagim dahil sis. Bi de burnum bukadar buyuk degildi benim ya insallah sistir bu :) suanki kalkikligini sevdim aslında insallah sarkmaz ama biraz incelir

Bugun teyzem 'ameliyat oldun madem biraz da seklini duzelttirseydin keske' dedi o_O. Hakli mi sanki onden burnum hic degismemis hatta suan daha buyuk (8.gun)

Eklentiler

• PhotoGrid_1418317553122.webp
    PhotoGrid_1418317553122.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 105
Bugun teyzem 'ameliyat oldun madem biraz da seklini duzelttirseydin keske' dedi o_O. Hakli mi sanki onden burnum hic degismemis hatta suan daha buyuk (8.gun)

iyi de şeklinin değişmemiş olması çok başarılı bi ameliyat geçirdiğinizi gösterir.şkli değişmiş olsa memnun kalmazdiniz emin olun.bide nasıl bi işlem yaptirdınız cidden çok başarili.hiç ameliyat olmamış gibi görünüyor( çok başarılı anlamında)

iyi de şeklinin değişmemiş olması çok başarılı bi ameliyat geçirdiğinizi gösterir.şkli değişmiş olsa memnun kalmazdiniz emin olun.bide nasıl bi işlem yaptirdınız cidden çok başarili.hiç ameliyat olmamış gibi görünüyor( çok başarılı anlamında)

Yaa cok sevindim oyleyse cunku dogal gorunmesi benim icin en onemli seydi. Benim sadece kemeri biraz torpulendi ve ucundaki sarkiklik giderildi. Ama suan sanirim sislerden dolayi hala epey sarkik fakat ucuna dokundugum zaman şiş ve hala hissetmiyorum yani zamanla toparlar biraz diye umut ediyorum :/

Back
X