- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Abartsaydiniz?
Ne guzel iste size de bahane olmus. Ertesi gun yola mi cikayim diyosunuz da insanlar dugun ertesi kalkip maldivlere balayina gidiyo mesela.
Nisan yapilir ordan gecer bi yere takilirsiniz bikac gun. Ayni odada kalmadiginiz surece kimse bekci olmus olmaz. Zaten bir balayi programi dusunmediginize gore bu durumu cok kafaya takmiyosunuz belli ki.
ben niye okuduğumdan birşey anlamıyorum
nişan kimin düğün kimin :)
ben söyle söyleyim benim düğün oldu ilk gün otelde kaldık sonra 6 saat uzaklıktakı evımıze gıttık 4 gun sonra geldık eşimin kuzenının düğününe katıldık
3 gün sonrada balayına gittik.. ya senın sorunu anlamadım ama ben yinede bu tarz diye yazdım
Abartsaydiniz?
Ne guzel iste size de bahane olmus. Ertesi gun yola mi cikayim diyosunuz da insanlar dugun ertesi kalkip maldivlere balayina gidiyo mesela.
Nisan yapilir ordan gecer bi yere takilirsiniz bikac gun. Ayni odada kalmadiginiz surece kimse bekci olmus olmaz. Zaten bir balayi programi dusunmediginize gore bu durumu cok kafaya takmiyosunuz belli ki.
o kadar :)
arkadaşa katyılıyorum
sen düğün sitresinden gerilmişsin
bence güzel de bir plan
ben niye okuduğumdan birşey anlamıyorum
nişan kimin düğün kimin :)
ben söyle söyleyim benim düğün oldu ilk gün otelde kaldık sonra 6 saat uzaklıktakı evımıze gıttık 4 gun sonra geldık eşimin kuzenının düğününe katıldık
3 gün sonrada balayına gittik.. ya senın sorunu anlamadım ama ben yinede bu tarz diye yazdım
aynen ben de senin gibi hiçbir şey anlamadım kim kimle nereye gidiyor, düğün nerde anlamadım
düğün benim nişan en yakın arkadaşımınbnm düğün 29 mayısta o 31 mayısa nişan ayarladı. haliyle düğünün ertesi günü kalkıp izmire gitmemiz gerekiyor. yani düşüncelerimi net olarak aktaramıyorum. ama sanırım ben büyütüyorum...
düğün bnm nişan en yakın arkadaşımın. düğün bursada nişan izmirde. benimkiş 29 mayısta nişan 31 mayısta. o düğüne gelcek sözlüsüyle, düğünün ertesi günü burdan beraber dönelim izmire diyor....
düğün benim nişan en yakın arkadaşımınbnm düğün 29 mayısta o 31 mayısa nişan ayarladı. haliyle düğünün ertesi günü kalkıp izmire gitmemiz gerekiyor. yani düşüncelerimi net olarak aktaramıyorum. ama sanırım ben büyütüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?