- 20 Ekim 2018
- 4
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sanemm1991
-
Bence eşinizin size karşı bir ilgi boşluğu var siz heyecan arıyorsunuz..iyi günler,
Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar anlatmaya başlayım..
7 yıldır inişli cıkışlı olsada çoğu zaman mutlu giden bir evliliğim, 3 yaşında bir kızımız var çok şükür. Buzamana kadar eşimden başka hiçkimse ilgimi cekmedi, ama nolduysa kızımın okula başlaması ile oldu.. Her sabah onu okula ben birakıp öğlen ben alıyorum eşim çalıştığı icin. Tabi etrafta birsürü anne baba, ve bitanesi çok ilgimi çekti. Daha doğrusu bunu kendi yaptı. Sürekli bakışlarını yakalıyorum hep yakınımda duruyor. Başta ondan hep kacmaya calıştım eşime saygıslık yapmamak için, ama zaman gectikce onu görcem diye heycanlanmaya başladığımı anladımbu halime çok üzülüyorum. Sonucta onunda bir eşi var. Bu durum bakışmalardan daha ileriye gitmesin diye dua ediyorum, ve artık onu gördüğüm an kacıyorum. Eşimi çok seviyorum ama bu diğer yaşadığım duygu ne oluyor anlam veremedim. Delirmek üzereyim. Eşime olan ilgim azalıyor günden güne. Belkide bu zamana kadar onun bikac hatasını yakaladığım için soğumuş olabilirim. Ama bu demek değil ki bende o hataya düşcem asla! Bana bi fikir verin kızlar kızımın okulunu değiştirmek istedim busefer eşim sorguladı neden hani okuldan çok memnundun diye. Şimdi bu benim yaşadığım nedir?
Eşinizi sevseydiniz ciddi anlamda böyle birşey asla aklinizdan geçmezdi cok net kusura bakmayin ha kınamıyorumda elbetiyi günler,
Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar anlatmaya başlayım..
7 yıldır inişli cıkışlı olsada çoğu zaman mutlu giden bir evliliğim, 3 yaşında bir kızımız var çok şükür. Buzamana kadar eşimden başka hiçkimse ilgimi cekmedi, ama nolduysa kızımın okula başlaması ile oldu.. Her sabah onu okula ben birakıp öğlen ben alıyorum eşim çalıştığı icin. Tabi etrafta birsürü anne baba, ve bitanesi çok ilgimi çekti. Daha doğrusu bunu kendi yaptı. Sürekli bakışlarını yakalıyorum hep yakınımda duruyor. Başta ondan hep kacmaya calıştım eşime saygıslık yapmamak için, ama zaman gectikce onu görcem diye heycanlanmaya başladığımı anladımbu halime çok üzülüyorum. Sonucta onunda bir eşi var. Bu durum bakışmalardan daha ileriye gitmesin diye dua ediyorum, ve artık onu gördüğüm an kacıyorum. Eşimi çok seviyorum ama bu diğer yaşadığım duygu ne oluyor anlam veremedim. Delirmek üzereyim. Eşime olan ilgim azalıyor günden güne. Belkide bu zamana kadar onun bikac hatasını yakaladığım için soğumuş olabilirim. Ama bu demek değil ki bende o hataya düşcem asla! Bana bi fikir verin kızlar kızımın okulunu değiştirmek istedim busefer eşim sorguladı neden hani okuldan çok memnundun diye. Şimdi bu benim yaşadığım nedir?
Erkek başkasına bakınca erkek suçlu, gözü dışarda namussuz, şerefsiz. (ki öyle zaten)Bence eşinizin size karşı bir ilgi boşluğu var siz heyecan arıyorsunuz..
Yanlış anlaşılmış ben burda hanımefendiye de güzel bir şey söylemedim tasdik etmedim zaten. Heyecan arıyor kendine.Erkek başkasına bakınca erkek suçlu, gözü dışarda namussuz, şerefsiz. (ki öyle zaten)
Kadın başkasına bakınca yine erkek suçlu çünkü ilgi göstermiyor?
Ne güzel. Ne güzel adalet!
İkiside aynı pisliğin farklı tonlarından başka hiçbir şey değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?