- Konu Sahibi Sanemm1991
-
Gercek bu işte...1000 defa okuyunBu duygulari tekrar hakkiyka yaşamak istiyorsaniz boşanın. Zira boşanmak istemiyorum,kocamın yanında mutluyum ama kendimi bu duygudan alikoyamiyorum diyorsaniz da şöyle düşünün;siz simdi bekar bı annesiniz ve karşı cinsten biri yüreğinizi hoplatti. Tıpkı bu zaman da olduğu gibi bakışlar felan derken flort etmeye basladiniz. Kahve icmeye gittiniz,yemeğe ciktiniz,size çiçek aldi,size mesaj atti,sizi aradi felan filan......eeee sonra nolucak. Ufak tefek sorunlar cikicak,arada tartışılacak,sizin yureginizi hoplatan o adam da günden güne sizin için sıradan biri olup gidicek iste. Madem herkes bı gün siradanlasicak, öyleyse elinizde ki siradanla mutlu mesut hayatınıza devam edin
Bu duygulari tekrar hakkiyka yaşamak istiyorsaniz boşanın. Zira boşanmak istemiyorum,kocamın yanında mutluyum ama kendimi bu duygudan alikoyamiyorum diyorsaniz da şöyle düşünün;siz simdi bekar bı annesiniz ve karşı cinsten biri yüreğinizi hoplatti. Tıpkı bu zaman da olduğu gibi bakışlar felan derken flort etmeye basladiniz. Kahve icmeye gittiniz,yemeğe ciktiniz,size çiçek aldi,size mesaj atti,sizi aradi felan filan......eeee sonra nolucak. Ufak tefek sorunlar cikicak,arada tartışılacak,sizin yureginizi hoplatan o adam da günden güne sizin için sıradan biri olup gidicek iste. Madem herkes bı gün siradanlasicak, öyleyse elinizde ki siradanla mutlu mesut hayatınıza devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?