Baskasina asik olmak istemiyorum

Yaşadığın nedir bilmiyorum ama aşk falan olmadığı kesin. Benim anlamadığım başlığa istinaden soruyorum elin adamı yalnızca size baktı diye ona aşık olabilme ihtimaliniz mi var? Yani başka birine aşık olmak bu kadar basit midir? Eğer öyleyse vay halinize.

Siz ilgiye asiksiniz.
Esiniz ilgi gostermiyor olabilir.
Esinizle konusun.
Esiniz sizi aldattiysa icinizde hesaplasma istegi olabilir.
Bunu yapmayin.
Bir anlik heyecan duygu aldaticidir.
Onemli olan uzun sureli sevgi ve emektir.
Gelip gecici duygular gelir ve gecerler
Sonra ailenizi tamamen kaybetmeyin.

İki aydır eşimden ayrıyım. Yeğenimi okula götürüp getiriyorum. Hiç bir babayı yolda görsem tanımam. Yüzlerine bakmadım zaten çok kalabalık. Yani siz macera peşindesiniz sanki. Nasıl yardımcı olabiliriz ki size. Doğruyu yanlışı biliyorsunuz..

Ben de bazen kızımı almak için okula gidiyorum . Kim bakıyor, ne yapıyor hiç bilmiyorum, ilgimi de çekmiyor. Niyetine girseydim bir sürü görürdüm, aklıma bile gelmedi ..

Okula götürdüğün çocuğunun arkadaşlarından birinin babasını ondan çekip alırsan, yarin da senin çocuğunun babasını çekip alırlar . Bu yavruları ağlatmaya hakkınız yok .az aklinizi başınıza alın bee ...

Bu durumun ne kadar yanlis oldugunu soylememe gerek yok ama sadece gordugunuz kendisi hakkinda hic bir fikrinizin olmadigi karakterini huyunu suyunu bilmediginiz birine nasil asik olabilirsiniz?ask bu kadar basit mi?

Ben cok yasadim yiyecek gibi bakan hastalar, sokaktaki kasa sirasindaki erkekler.
Ama benim dusundugum tek sey "evde karin bekliyor ve senin yaptigina bak pislik herif'. Mesela evlilige acik biriyim ve yine sokakta bekar bir erkek yanasti bana numarami almak icin; yine bi adim geriye cekildim tersledim cektim geldim eve.
Cunku okuzun trene bakar gibi bakan her erkek benim gozumde potansiyel sapiktir. Bekar olsa bile bana boyle bakiyosa her kadina bakiyordur diye dusunurum.
Gozleri fildir fildir erkeklerden uzak dur.
Helede evliysen, helede evliyse!

Bu duygulari tekrar hakkiyka yaşamak istiyorsaniz boşanın. Zira boşanmak istemiyorum,kocamın yanında mutluyum ama kendimi bu duygudan alikoyamiyorum diyorsaniz da şöyle düşünün;siz simdi bekar bı annesiniz ve karşı cinsten biri yüreğinizi hoplatti. Tıpkı bu zaman da olduğu gibi bakışlar felan derken flort etmeye basladiniz. Kahve icmeye gittiniz,yemeğe ciktiniz,size çiçek aldi,size mesaj atti,sizi aradi felan filan......eeee sonra nolucak. Ufak tefek sorunlar cikicak,arada tartışılacak,sizin yureginizi hoplatan o adam da günden güne sizin için sıradan biri olup gidicek iste. Madem herkes bı gün siradanlasicak, öyleyse elinizde ki siradanla mutlu mesut hayatınıza devam edin

Yargilamiyorum(durum bundan ileriye gitmedigi surece) hepimiz insanız zaman zaman yanlış duygulara kapılabiliriz.
Dusunun ki o adamla aranızda birseyler oldu ve esinizden ayrıldınız. Yanlış anlamayın ama deyim yerindeyse köpek gibi pisman olursunuz. O adam da zaten sizinle ciddi birsey düşünmüyordur emin olun. Hic bir adam gibi adam evli çocuklu kadına bakmaz. Lütfen aklınızı başınıza alın ve uzak durun o insandan görmeyin bakmayın bakışmayın. Eşinizle daha cok zaman geçirin baş başa takılın surprizler hazırlayın vs. Bence bira heyecan arıyorsunuz belki bosluktasiniz su anda. Ama bu boşluğu başkalarıyla degil esinizle doldurun. Heycanınızı kendiniz yaratın eşinizle

Aşık olmanıza lafım yok.
İnsan kalbine söz geçiremez.
Sorun evli olmanızda.ve de karşı tarafın evli olmasında.
Kendinizi kontrol etmelisniz ve iradeli olmalısınız

Aşk öyle isteyerek yada istemeyerek olacak şey değil bence.

Belki duygusal bir boşluktasınız ama yine de bu sizi haklı yapmaz.

Evli bi insanın evli başka bi insanla bakışması kalben rahatsız edici bi durum. İkinizden biri bekar olsaydı bu yorumu yine yapardım...

Eşlerimize güvenip hiç yalnız bırakmayalım mı? Kadın erkek farketmez. Bi insan kendisi bakmasa birinin onu süzdügünü farketmez. Ederse de buna çözüm arar.

Eşini sevmeyip, onu kaybettigi halde ömür boyu yalnız kaldıgı halde evli insanlara bakmayacak kdr olgun insanlar varken sizin yazdıgınız şey çok garip geldi.

Duygusal boşlukta olabilirsiniz ama bu boşlugu eşinizle paylaşarak çözümler üretebilirsiniz.

Ben o erkeğin yerinde olsam size güvenmezdim, evli oldugu halde benle bakışıyor diye düşünürdüm. Ve ya sizin yerinizde olsam o adama güvenmezdim. Çocugunu okula getirip ava çıkmış gibi davrandıgı için.

Aşk öyle güzel bi duygu ki; yanlış oldugunu hissedersen saygı duyarsın. Aşıksan ölse bile aşıksındır. Öyle bi ilgisizlikle başkasına aşık olacaksanız bence biraz kendinizi sorgulamalısınız....

Yanımdan geçen erkek mi kadın mı onu bile farketmiyorum ben... siz çoluk çocuga karışmışsınız artık lütfen kalplerinizi dizginleyin madem bukdr gevşek...

Sevmiyorsan boşanırsın, herşeyin bi usulü var.

Belki eşinizle yaşadığınız problemden, belki duygusal boşluktan ya da başka bir şeyden; sonuçta olmuş böyle bir durum.

Bundan sonra ne yapacaksınız ona bakmak lazım.

Kusura bakmayın ama öyle dua etmekle olmaz, sizin bir şey yapmanız lazım. Bence eşinizle aranızdaki problemleri düşünüp, neyin eksik olduğunu bulmaya çalışın. Başka birinden etkileniyorsanız demek ki bir eksik var ilişkide. Önemli olan bunu bulmanız, yoksa o adam değil başka biri ilginizi çekecekti belki.

Siz de farkındasınız ama yine de söyleyeyim, bu durumda yaşanacak herhangi bir şeyden hayır gelmez. Aksine zaten etkileniyorsunuz, kuracağınız herhangi bir diyalog bile kopmanızı zorlaştırır, iyice girdaba doğru çekilirken bulursunuz kendinizi. Uzak durun, bunun aşk değil ilişkide karşılanmayan bir ihtiyaçtan kaynaklanan bir durum olduğunu fark edin ve buna odaklanın, hiç yapamıyorsanız da en azından eşinize bir bahane bulup çocuğun okulunu değiştirin.

Eşinizi seviyosanız şuan yaşadığınız bi çekim, heyecan olabilir, bu durumda çok da büyütmeyin bence. Yalnız büyütmeye başladığınızı gördüm sözlerinizde, bu durum tehlikeli olabilir, kendinizi engelleyin

Cocuklu bir kadina okul bahçesinde bakacak kadar hatta suzecek kadar karakteri bozuk bir adam icin evliligini riske sokmaya deger mi sence ? Sahsen ben biri bana oyle baktiginda rahatsiz olur o saniye kavga cikaririm ki yapmisligim da vardir yani. Aman aman diyorum sakin oyle bir hataya dusmeyin uzaklasin beyninizde bitirin olayi.

Gercek bu işte...1000 defa okuyun

en iyi yorum

Ilgi boslugu.. o adam sana pis pus bakmis seni etkikemis.. her baksna ilgi duysak nolur bacim? Bence gormemeye calis adami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…