- Konu Sahibi prenses_fiyona
-
Her gördüğüne ilgi duymak değil daha önce de cok hoslananlar oldu ondan ama o kimseye bakmadi ben biliyorum ama bu kisi aklini cok karistirdi
Bu konuyu arkadasim icin aciyorum kendisinin kafasi cok feci karismis durumda arkadaşimin iliskisi 4 yillk ve cok ciddi bu yil okulu biticek yaza evlenmeyi düşünüyorlardi fakat okulundaki biri ondan hoslandigini soylemis arkadasim basta umursamdi ama sonra okulda onu sürekli göre göre etkilenmeye basladi su an sevgilisine karsi hissettiği sadece baglilik onu artık özlemedigini söylüyor ama ayrilirsa pişman olmaktan korkuyor diğer hoslandigi kisiyle arkadas ortamında konusmus ve cok etkilenmis siz bu durumda olsaydiniz napardiniz
arkadasına söyle bos hayaller pesinde kosuyor. öyle iki konusup etkilenmekle 4 senelik ilişki harcanmaz. isterse söyle bi denesin. 1 ay tanımaya calıssın, sevgilisine de biraz ayrı kalalım desin, bak nasıl tıpış tıpış geliyor geri..
sevgi ve bağlılık aşktan daha zor, arkadasına de ki; 4 yıllık ilişkinin nasıl basladığını düşün, o ilk heyecanları hatırla.. şimdi heyecanlanmıyorsan aşkın yerini bağlılık aldığını için ve her aşkın sonu böyle olmuyor diye de vurgula..
emin olsun çok erkek hiç erkektir. hayatındaki adam onu üzmüyorsa kıymetini bilsin boşuna kafa karıstırmasın günah.. fiziken olmasa da aldatmış sayılıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?