Kendimi küçük düşmüş gibi hissediyorum.

Çiftleşmek nedir ya çift olmak deyin bari 😄😄😄 çiftleşmek hayvanların cinsel iliskileridir 😅😅😅
Valla ben onların yaptığına çiftleşmek diyorum 🤭😁 çift olmak değil onlarınki. Bir an önce evlenip çocuk yapabilme telaşıyla etrafa aldırmadan iş ahlakına önem vermeden bir yakınlaşma çabaları var ki ona en uygun düşen kelime bu bence 😁

Şurda okudugum memur konularından, öğretmen konularından şok oluyorum.
Liseliler bile böyle davranmaz.
Pes valla pes billahi pes.
Emoji de koymuş vah vah vah...
Hepimiz böyle değiliz lütfen ✋ bazı genç arkadaşlar yolun başında böyle davranışlar sergileyebiliyorlar 😞

Valla ben onların yaptığına çiftleşmek diyorum 🤭😁 çift olmak değil onlarınki. Bir an önce evlenip çocuk yapabilme telaşıyla etrafa aldırmadan iş ahlakına önem vermeden bir yakınlaşma çabaları var ki ona en uygun düşen kelime bu bence 😁
İyi çevirdin ha tamam iknâ oldum ben 😄😄😄

Dışardan hem zavallı hem de komik göründüklerinin farkına varsalar keşke..

Bu genelde herkesin başına gelebilir öğretmenler bekarsa ilişkileri yoksa illaki birbirine yakıştırılır.Birde siz çok önemsemişsiniz emin olun karşınızdaki kişi ne arayışlar içindedir sizi de joker olarak elinde tytuyordır.Konuşmlara gelince sizi önemsemeyen insanlar bellli ki dalga geçrkleine göre sizde onları önemsemeyin

Hepimiz böyle değiliz lütfen ✋ bazı genç arkadaşlar yolun başında böyle davranışlar sergileyebiliyorlar 😞
Umutlandım.
Hepinizin böyle olmamasına sevindim.
Bu nedir arkadaş sanırım bunların hayatta tek amacı devlet memuru olmak ezber yapmakla geçmiş. Hayat nedir bilmiyorlar.
Seversin sevilirsin açılırsın birbirine, aşk yaşarsın öpersin yakınlaşırsın, konuşursun, hayata dair anlam kazanan şeyler yaparsin...
Yok o öyle olmuştu buda böyle olmuştu.
Vallahi şimdi ki liseliler bile bunları cebine sokar çıkarır sokar çıkarır.

Hele geçen bı konu vardı tam bı felaket.

Umutlandım.
Bu nedir arkadaş sanırım bunların hayatta tek amacı devlet memuru olmak ezber yapmakla geçmiş. Hayat nedir bilmiyorlar.
Seversin sevilirsin açılırsın birbirine, aşk yaşarsın öpersin yakınlaşırsın, konuşursun, hayata dair anlam kazanan şeyler yaparsin...

Eleştirmekte haklısınız. Bir sey diyemiyorum fakat çocukca davranislari olan birine fazla olgun davrandigimi düşünüyorum. Cok fazla iliski tecrubem de yok malesef.O yuzden fazla onemsedim .

Ne lise ne üniversite arkadaş öğretmen profilinden gördüğüm kadarıyla. Okulda öğretmenler arasında geçiyor bu muhabbetler 🤦🏻‍♀️ Bu konunun vesilesiyle bir uyarıda bulunmak istiyorum konu sahibine ve onun gibi davranan meslektaşlarıma dikkate alıp almamak size kalmış. Tamam atanınca bir rahatlama geliyor kanınız kaynıyor bir üst evreye geçip evlilik düşünüyorsunuz. Etrafa alıcı süzücü gözlerle bakıyorsunuz sonra birinden elektrik alıp yakınlaşıyorsunuz ama rica edeceğim şu yakınlaşmaları okulda bariz şekilde göstermeyin. Okul dışında görüşün tanışın kaynaşın. Öğrenciler arasında bile dedikodu malzemesi oluyorsunuz ve çok çirkin bir görüntü oluyor. Buradan okulda çiftleşen bunu bariz şekilde gösteren tüm öğretmenlere sesleniyorum. Komik duruyorsunuz bu kadar belli etmeyin 🤭
Uyarılarınızı dikkate alacağım. Teşekkür ederim ama çift olma aşamasına gelecek bir durum yaşamadık ki.Oyle cıvık davranislarda bulunmadık. Her sey iletisim aglariyla oluyor. Okulda tabiki biz dr sınırlarımızı biliyoruz.Zaten cocukca durumlari fark edip ben de sıyrıldım isin icinden.

Merhabalar.Ben aynı okulda olduğum samimi arkadasimdan hoslanmistim.Nedense onun da benden hoslandigini dusunmustum.Burada pek cok defa konu da acmistim.Davranislarindan emin olamamistim.Simdi ben bir sekilde bu kisiyle gorusmeyi kestim.Daha dogrusu o bi uzak bir yakin davraninca,kaçarmış gibi davranınca,kararsiz davranislar sergileyince ben de tamamen uzak durdum kendisinden.Tabi oncesinde arkadasligimizin hatrina "Konusalim ,aramizda soguk ruzgarlar esiyor."Dedim.Hatta konusmak istedi,ya denk gelemedik,ya da baska seyler.Konusamadik araya tatil girince.Konusmak istememis diyenler olacak ama o tekrar benim yanima gekip konusamadigimizi,en kisa zamanda gorusmek istedigini belirtmişti. Ben tamamen onu arkadas olarak kaybetmek istemedigim icin oyle davranmistim.Neyse olmadı.
Sonra bi buzlar kirilir gibi oldu ama şöyle bir onuj tavırlarını gozlemledigimde sogudum ondan.Uzak durdum.Gorustugu kisiler olsun, tavirlari olsun,egosu olsun hosuma gitmedi. Degismisti veya bana oyle geldi. Tabi uzulmustum de..Isterdim aramizda bir seyler olsun.
Sonra tamamen koptuk birbirimizden.Selam bile vermez olduk.Ben de onemsemedim artik.Ortak bir grubumuz vardı.Uzun zamandir aktif olmadigim bir grup.Cok nadir bir sey yaziyordum.Sonra ayrildim o gruptan.Malum pek cok vats up grubu olunca insan sıkılıyor.Bir arkadas neden ayrildigimi sordu.Sebebi yok dedim.Neyse grupta konusma gecmis benimle ilgili.
Grupta sevmedigim bi arkadas bu durumla ilgili kesin sana gicik olmustur demis.O da farkindaysan ben son zamanlarda ona eskisi gibi takilmiyorum demis.Benim uzerimden geyik yapmışlar. Arkadas yankislikla cikmistir belki dediginde o da kesin oyledir demis ve kahkahali emoji gondermis.
Konusma belki basit gelebilir.Ama hosuma gitmedi.Neden boyle konusmuslar ki.Ben kimseye bir sey demedim.Samimiyetine inandigim arkadasim neden bıyle bir sohbete dahil olmus?Bu durum beni uzdu acikcasi.
Şu an küçük düşenler onlar ama sanırım ergenlikleri bitmEdiği için farkında değiller ne olursa olsun nerede olursa olsun arkadaş dost sevgili bunlarla aran bozulunca ortak arkadaşlarla masaya yatırıp gülmezsin karaktersizler bence

Umutlandım.

Çeşit çeşit insan var bu insanlar da her meslek grubuna dağılmış. Öğretmenlere ya da memurlara özgü bir durum değil. Geçen bir konuda yine geçti öğretmenlere saldırmak için bekleyen bir güruh var. Onlarla ilgili bir konu açılınca horooooo dye saldırıyorlar 🤭 ama işte çok kıymetli kaliteli meslektaşlarım da var geldiği yeri hakketmeyen insanlar da...

Uyarılarınızı dikkate alacağım. Teşekkür ederim ama çift olma aşamasına gelecek bir durum yaşamadık ki.Oyle cıvık davranislarda bulunmadık. Her sey iletisim aglariyla oluyor. Okulda tabiki biz dr sınırlarımızı biliyoruz.Zaten cocukca durumlari fark edip ben de sıyrıldım isin icinden.
Bu nazik cevabınızdan sizin öyle cıvık bir insan olmadığınız anlaşılıyor zaten. Ancak aralarında geçen muhabbetlere bakarsak karşı taraf pek olgun değil anlaşılan. Böyle çiğ insanlardan uzak durmanızda fayda var.

Öğretmen olduğunuzu okuyunca ben şok.
Yazınızı okuduğumda 16-17 lerde bir kız canlandı gözümde ah canıım diye yaklaşıyordum ki bir de ne göreyim erişkin iki insan.
Üzülmeyin diyeceğim de hiç hoş davranmamış ☹️kocaman adam madem size eskisi kadar değer vermiyor bari arkanızdan konuşmasaydı.

Aklınızda ufak bi “acaba arkadaşlığı bitirmese miydim?” Soru işareti kalacaksa bile kalmaz artık..
Çok doğru bi karar aldığınızın net göstergesi olmuş bu. Gerçekten ayıp, biriyle aylarca arkadaşlık etsem sonra bu şekilde yavaş yavaş biten bi arkadaşlığın arkasından asla böyle konuşmam. Saygısızlık. Ama onun yaptığı saygısızlık siz küçük düşmediniz bence

Çeşit çeşit insan var bu insanlar da her meslek grubuna dağılmış. Öğretmenlere ya da memurlara özgü bir durum değil. Geçen bir konuda yine geçti öğretmenlere saldırmak için bekleyen bir güruh var. Onlarla ilgili bir konu açılınca horooooo dye saldırıyorlar 🤭 ama işte çok kıymetli kaliteli meslektaşlarım da var geldiği yeri hakketmeyen insanlar da...
Bu konu aslında bulunduğu yeri hak edip etmemekle ilgili değil.
Konu açan devlet memuru ve öğretmenler işlerini muhakkak iyi yapıyordur.
Konu olgunluk, hayata yaşlarının gerisinde bakmaları, tek düze bı hayat vs vs...
Yoksa neden işlerinde başarılı olmasınlar gayette başarılı olurlar.
Okumuş belirli bi yerlere gelmiş kadın kendini savunmali arkadaşlarının cahil düşünceleri karşısında ya da ne bilim şu konudako adamı çevresinde bile gezememeli vs vs.

Bayan kişilerinin karşı tarafa ilgisinin olduğunu hissettirmesi riskli bir durum bence.Karsi taraf kendini fazla önemli görmüş.Tepki vermeyin bir süre sonra gündem değişir

Bayan kişilerinin karşı tarafa ilgisinin olduğunu hissettirmesi riskli bir durum bence.Karsi taraf kendini fazla önemli görmüş.Tepki vermeyin bir süre sonra gündem değişir
Aslinda hissettirdigimi de düşünmüyorum. O daha cok hissettirdi.Yakin arkadaslarimin gozlemine göre. Sanirsam dustugu durumdan cikmaya calisti.

Back
X