- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim iyi niyetli ve saftır hala o aileden nasıl böyle çıkmış şaşarım.Evet ya neden sürekli sana anlatılıyor bu mevzular.
Eşinin seni yavaş yavaş çıldırtma planları mı var yoksa
Bu konunun esprisi bile yapılmaz .. her konuda bu evde bedava oturma lafı var .. karşındaki de insan , bir gün patlar çatlar dikkat etBenim için gelmesi sorun değil sorun olsane yazar bedavadan oturuyoruz deyip güldüm eşim gerilsede uzatmayalım vs. dedi konu kapandı.
Benim oğlan da herkese baba diyor. Büyüyecek bir şey yok bence
Paylaşmak istiyor seninle.Eşim iyi niyetli ve saftır hala o aileden nasıl böyle çıkmış şaşarım.
Kendimi önemsemek değil ki bu eşimin kardeşi bize gelemiyor benim yüzümden çünkü ben onunla görüşmüyorum eee kendi evinde çağırıyor annesine gelince arıyor yada annesindeyken eşime rastlıyor.Kendini ne cok onemsiyorsun ya :) bence o insanlar senin onlari taktigin kadar umursamiyorlar bile seni. Ay hakkaten hastalik bu
Nasıl iyi niyetli ve saf yaw ?Eşim iyi niyetli ve saftır hala o aileden nasıl böyle çıkmış şaşarım.
“Katranı kaynatsan olur mu şeker , cinsini sevdiğim cinsine çeker ...”Eşim iyi niyetli ve saftır hala o aileden nasıl böyle çıkmış şaşarım.
Muhattap almıyorum sizi konularıma yorum yapmaktan vazgeçin benim eşime değil kendi eşinize bakın siz daha iyi bilirsiniz onun ne olduğunu o sözü söylemesi öyle şeyler yaptığı anlamına gelmiyor şükür temiz biri bunu herkes bilir şimdi güle güle.Nasıl iyi niyetli ve saf yaw ?
Bu motorun arkasına kimler bindi kimler diyen adam ne saf ne de iyi niyetlidir :))
Iyi niyetli olan birisi karısına motorun arkasına indirip bindirdigi kadınları söylemez yaw :))
Nasil yaNasıl iyi niyetli ve saf yaw ?
Bu motorun arkasına kimler bindi kimler diyen adam ne saf ne de iyi niyetlidir :))
Iyi niyetli olan birisi karısına motorun arkasına indirip bindirdigi kadınları söylemez.
neden sen ? sen ne yaptin abisine? neden gorusmuyorsun aranizdaki husumeti anlamadimSebep benim işte benim yüzümden çocuk dayısının bilmiyor yoksa haftanın en az üç günü görür tanırdı
Dalga mı geçiyorsunuz?Benim konum belli içeriği belli vazgeçin artık konularımı birbirine karıştırmaktan komik değil çünküyalıtım işi ne oldu :/ ?
Görümcemin hareketleri görüşmememe sebep birkaçkez adım attım bari selam verecek durumda olalım diye ama değmedi.neden sen ? sen ne yaptin abisine? neden gorusmuyorsun aranizdaki husumeti anlamadim
Ne kızıyorsun yaDalga mı geçiyorsunuz?Benim konum belli içeriği belli vazgeçin artık konularımı birbirine karıştırmaktan komik değil çünkü
Dün ki konumda ayrıntıları vardı bizde bir gelişme yok onlarda var evlerini ufaktan ufaktan yalıtım yapıyorlar nede olsa sık sık gittiğim yok eşimde görüp bana söyleyecek değil.Ne kızıyorsun ya(
merak ettim ne var bunda, sonuçta yalıtım önemli
Muhattap almıyorum sizi konularıma yorum yapmaktan vazgeçin benim eşime değil kendi eşinize bakın siz daha iyi bilirsiniz onun ne olduğunu o sözü söylemesi öyle şeyler yaptığı anlamına gelmiyor şükür temiz biri bunu herkes bilir şimdi güle güle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?