Başkasına dayı diyormuş...Kıyamam...

Benim için gelmesi sorun değil sorun olsane yazar bedavadan oturuyoruz deyip güldüm eşim gerilsede uzatmayalım vs. dedi konu kapandı.
Bu konunun esprisi bile yapılmaz .. her konuda bu evde bedava oturma lafı var .. karşındaki de insan , bir gün patlar çatlar dikkat et

Kendini ne cok onemsiyorsun ya :) bence o insanlar senin onlari taktigin kadar umursamiyorlar bile seni. Ay hakkaten hastalik bu
Kendimi önemsemek değil ki bu eşimin kardeşi bize gelemiyor benim yüzümden çünkü ben onunla görüşmüyorum eee kendi evinde çağırıyor annesine gelince arıyor yada annesindeyken eşime rastlıyor.

Eşim iyi niyetli ve saftır hala o aileden nasıl böyle çıkmış şaşarım.
Nasıl iyi niyetli ve saf yaw ?
Bu motorun arkasına kimler bindi kimler diyen adam ne saf ne de iyi niyetlidir :))
Iyi niyetli olan birisi karısına motorun arkasına indirip bindirdigi kadınları söylemez.

Bu motorun arkasına kimler bindi kimler diyen adam ne saf ne de iyi niyetlidir :))
Iyi niyetli olan birisi karısına motorun arkasına indirip bindirdigi kadınları söylemez yaw :))
Muhattap almıyorum sizi konularıma yorum yapmaktan vazgeçin benim eşime değil kendi eşinize bakın siz daha iyi bilirsiniz onun ne olduğunu o sözü söylemesi öyle şeyler yaptığı anlamına gelmiyor şükür temiz biri bunu herkes bilir şimdi güle güle.

Iyi niyetli olan birisi karısına motorun arkasına indirip bindirdigi kadınları söylemez.
Nasil ya
Esi karisinin ailesindeki kadinlarla ayni odada bile oturmuyor , o kadar mutaasip bi adam motora hatun mu bindirmis

Ne kızıyorsun ya (
merak ettim ne var bunda, sonuçta yalıtım önemli
Dün ki konumda ayrıntıları vardı bizde bir gelişme yok onlarda var evlerini ufaktan ufaktan yalıtım yapıyorlar nede olsa sık sık gittiğim yok eşimde görüp bana söyleyecek değil.

Hihim ! motoruma ne kadınlar bindi diyen erkek zaten hiç yapmamıstir.
Kesin kuzenidir ya da arkadasidir hatta motorun kendisi bile bindirmis olabilir.
Hatta o kadar masum ki tereliye bile bize sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…