Başkasına dayı diyormuş...Kıyamam...

Özelde benimle konuşup anlayan birçok kişi bana hak veriyor.Konunun içeriğinde haklı bulunmama sebebim üç beş kişinin beğeni derdine düşüp konuyu sabote etmesi zaten çokta umrumda ya engelleri birer birer aldıkça oh olsun diyorum.

Niye bu kadar önemsiyorsunuz bu insanları? Yaptıkları yalıtımdan söyledikleri her kelimeye kadar kafanızda kuruyor kuruyorsunuz. Hiç mi yorulmuyorsunuz? Ne demişse demiş kayınvalideniz duymayın, önemsemeyin.
Çünkü beni çok kırdılar saf salaklar yerine koydular bunu yediremiyorum

TE="BRAVE GIRL, post: 57049330, member: 856687"]Kayınvalidene üzülüyorum
Kadına kim beddua etti
Kabul olacağı an a denk geldi de gelini oldun acaba..[/QUOTE]
Kaynanam yıllarca eşinin ailesiyle görüşmemiş kayınbabası ve annesi torunlarını ölürken bile görmemiş benim gibi gelini öpsün başına koysun.eşim dede ve ninesinin adını bilmezdi soy bilgisinden öğrendik.

Annesinin çeyreğini vermiş oldu bizde çocuğu olduğunda başka bir çeyrek verdik yeniden vermeye kalkarsa o çeyreğin annesinden geldiğin söyleyeceğim zaten.
O zaman bu aile ana,bacı,kardeş, yeğen ne zaman size yaranacaklar.Annesi sizin takmanız gereken takıyı bile vermiş, görümce size acımışta geri size getirmiş. .Kimbilir daha ne fedakarlıklar yapıyorlar burdan bilemeyiz. Ama az çok yazdiklarinizdan aile sizden çooook çekiyor.

Ama hep siz hep siz haklısınız,mükemmel ötesi bir gelinsiniz. .

Çünkü beni çok kırdılar saf salaklar yerine koydular bunu yediremiyorum
Peki hayatınız böyle çok zor değil mi? Birçok konunuzu hatırlıyorum. Hep bu insanlar konularinızda.Ben kendimi başkaları için bu kadar yoramam mesela. Bir yerlere takılı kalmışsınız ve yaptıkları doğru da olsa rahatsız edecek sizi yanlış da olsa.

Bizi rahat bıraksınlar yeter kapımızı camımızı insan gibi çalsınlar mesela?Yada ben görümceme doğduğunda hayırlı olsun demeyip gidip görmedim diye annesine ağlamasın anneside bunu eşime demesin mesela?Bizim onun taktığı takıya ihtiyacımız yoktu onun yaptığı terbiyesizlikti çünkü eşim takıyı tanıyıp bunu ben götürmüştüm dedi.Düğünümde 500 liralık yemek vermek yerine kızlarının beş ay sonra doğacak çocuğuna beşik alacak kadar fedakarlar lütfen yaaa...
Ben kimseyle uğraşmıyorum,huzurunu bozmuyorum onlar alttan alttan işleyip iyi görünüp eşimle bizi kötü yapıyor bende onları Allaha havale ediyorum.

Sizde fenasıniz bunu kabul edin.Neden eşinin yeğeni doğduğunda görmeye gitmiyorsun?Biraz da yol yordam öğrenin böyle baykuş gibi tek kalınca elinize ne geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…