- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Özelde benimle konuşup anlayan birçok kişi bana hak veriyor.Konunun içeriğinde haklı bulunmama sebebim üç beş kişinin beğeni derdine düşüp konuyu sabote etmesi zaten çokta umrumda ya engelleri birer birer aldıkça oh olsun diyorum.Cogu konunda seni haksiz buldum su an seni de savunmuyorum hala da o konular icin dusuncelerimin arkasindayim ama bu konuda bence sen haklisin. Yorumlarin cogu sana yardimci olmayacak soyleyim simdiden. Cok kafana takiyorsun yapma kv kp gorumce onlara visey olmaz sen kendine zarar verirsin bir gun catlarsin ciddiyim boyle omur gecmez
Annesinin çeyreğini vermiş oldu bizde çocuğu olduğunda başka bir çeyrek verdik yeniden vermeye kalkarsa o çeyreğin annesinden geldiğin söyleyeceğim zaten.Yani sonuçta çeyrek takmış oldu.
Şikayet ettim teşekürlerAyy valla banlansam da söyleceğim; deli ayol bu hem de zır deli!!
Çünkü beni çok kırdılar saf salaklar yerine koydular bunu yediremiyorumNiye bu kadar önemsiyorsunuz bu insanları? Yaptıkları yalıtımdan söyledikleri her kelimeye kadar kafanızda kuruyor kuruyorsunuz. Hiç mi yorulmuyorsunuz? Ne demişse demiş kayınvalideniz duymayın, önemsemeyin.
Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur:)Sorun şu ki deli, deli olduğunu bilmez,kendi haricinde tüm dünyayı deli zanneder.Şikayet ettim teşekürler
Herkes diline sahip çıkmasını bilsin o zamanMilletin başını yakacak yine terelelliye
O zaman bu aile ana,bacı,kardeş, yeğen ne zaman size yaranacaklar.Annesi sizin takmanız gereken takıyı bile vermiş, görümce size acımışta geri size getirmiş. .Kimbilir daha ne fedakarlıklar yapıyorlar burdan bilemeyiz. Ama az çok yazdiklarinizdan aile sizden çooook çekiyor.Annesinin çeyreğini vermiş oldu bizde çocuğu olduğunda başka bir çeyrek verdik yeniden vermeye kalkarsa o çeyreğin annesinden geldiğin söyleyeceğim zaten.
bence debenim gibi gelini öpsün başına koysun.
Peki hayatınız böyle çok zor değil mi? Birçok konunuzu hatırlıyorum. Hep bu insanlar konularinızda.Ben kendimi başkaları için bu kadar yoramam mesela. Bir yerlere takılı kalmışsınız ve yaptıkları doğru da olsa rahatsız edecek sizi yanlış da olsa.Çünkü beni çok kırdılar saf salaklar yerine koydular bunu yediremiyorum
Herkes diline sahip çıkmasını bilsin o zaman
Bizi rahat bıraksınlar yeter kapımızı camımızı insan gibi çalsınlar mesela?Yada ben görümceme doğduğunda hayırlı olsun demeyip gidip görmedim diye annesine ağlamasın anneside bunu eşime demesin mesela?Bizim onun taktığı takıya ihtiyacımız yoktu onun yaptığı terbiyesizlikti çünkü eşim takıyı tanıyıp bunu ben götürmüştüm dedi.Düğünümde 500 liralık yemek vermek yerine kızlarının beş ay sonra doğacak çocuğuna beşik alacak kadar fedakarlar lütfen yaaa...O zaman bu aile ana,bacı,kardeş, yeğen ne zaman size yaranacaklar.Annesi sizin takmanız gereken takıyı bile vermiş, görümce size acımışta geri size getirmiş. .Kimbilir daha ne fedakarlıklar yapıyorlar burdan bilemeyiz. Ama az çok yazdiklarinizdan aile sizden çooook çekiyor.
Ama hep siz hep siz haklısınız,mükemmel ötesi bir gelinsiniz. .
Çok şükür benim dilim eşimin ailesi ve tanıdığı olan birkaç lüzumsuz dışında herkese iyi çok şükürSenin dil ne olacak ?
Sokmadığın kimse kaldı mı hayatında?
Maalesef çözülmez ben bunu istemiyorum içimden gelmiyor onları samimi bulmuyorum.Aslında bi çay demleseler tüm sorunlar çözülecekmiş gibi duruyor.
Sizde fenasıniz bunu kabul edin.Neden eşinin yeğeni doğduğunda görmeye gitmiyorsun?Biraz da yol yordam öğrenin böyle baykuş gibi tek kalınca elinize ne geçecek.Bizi rahat bıraksınlar yeter kapımızı camımızı insan gibi çalsınlar mesela?Yada ben görümceme doğduğunda hayırlı olsun demeyip gidip görmedim diye annesine ağlamasın anneside bunu eşime demesin mesela?Bizim onun taktığı takıya ihtiyacımız yoktu onun yaptığı terbiyesizlikti çünkü eşim takıyı tanıyıp bunu ben götürmüştüm dedi.Düğünümde 500 liralık yemek vermek yerine kızlarının beş ay sonra doğacak çocuğuna beşik alacak kadar fedakarlar lütfen yaaa...
Ben kimseyle uğraşmıyorum,huzurunu bozmuyorum onlar alttan alttan işleyip iyi görünüp eşimle bizi kötü yapıyor bende onları Allaha havale ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?