Başkasına dayı diyormuş...Kıyamam...

Hihim ! motoruma ne kadınlar bindi diyen erkek zaten hiç yapmamıstir.
Kesin kuzenidir ya da arkadasidir hatta motorun kendisi bile bindirmis olabilir.
Hatta o kadar masum ki tereliye bile bize sordu
O an ki saflığımla inanıp sormuştum hepsi bu ben eşimin temiz biri olduğuna eminim kim ne derse desin ancak vızıltı olur.

Nasil ya
Esi karisinin ailesindeki kadinlarla ayni odada bile oturmuyor , o kadar mutaasip bi adam motora hatun mu bindirmis
He valla tereliye anlattıydi .
Sonra bir aydınlanma süreci yaşadık.
Motorun kendi kendine bindirdigine kanaat ettik.

Edin tabi de bence siz bir psikoloğa görünmelisiniz. Eşiniz ve ailesi olan o bahtsız insanlarla uğraşmayı bırakın artık.
Benim kimseyle uğraştığım yok doğru düzgün görüşmüyorum bile eşimleyse onlar konuşmadıkça bir problem yaşamıyorum çok şükür.

Tereliye sen bence ikinci uyelik al ya da buradan uzak dur cunku burada adin cikti bir kere sen su konuda hakli olsan bile dalga gecme makara yapma olmadi laf sokarak begeni alma pesinde insanlar olacak.
Sana daha once de dedim lutfen psikolojik destek al cok kafaya takiyorsun takma cocuk kime dayi demis kim kime emmi demis amaaan

Tereliye sen bence ikinci uyelik al cunku burada adin cikti bir kere sen su konuda hakli olsan bile dalga gecme makara yapma begeni alma pesindeler
Sana daha once de dedim lutfen psikolojik destek al cok kafaya takiyorsun
İkinci üyeliğe yok herkes yaptığı yorumlarla kalitesini belli ediyor ve engeli alıp gidiyor yada gözardı edildiğini bile bile kendi kendine konuşuyor.

Abisi düğünde kardeşine çeyrek mi takmış?

İkinci üyeliğe yok herkes yaptığı yorumlarla kalitesini belli ediyor ve engeli alıp gidiyor yada gözardı edildiğini bile bile kendi kendine konuşuyor.
Ay tereliye mühim olan senin okuyabilmen değil ki !
Okusan ne, okuyamasan ne :)
Kaldı ki gözardı etmiyorsun da zaten, bundan 1 yıl önce de beni engellediğini demiştin ama ne hikmetse okuyabiliyorsun, bak sen şu işe
Kesin görünür yap kısmına elin degmistir bak bu kadar da iyi niyetliyim ha :)
Ignore komutunu burada rahatça kullanan insan nedense eşinin ailesini ignore edemeyip 747583 konu acıyor ve inanması bekliyor bu ignore geyigine milletin.
Yer mi bunu kk !
Heeec sanmıyorum :)
Yani sen engellesen de engellemesen de okuyanlar yetiyor inan :)

Cogu konunda seni haksiz buldum su an seni de savunmuyorum hala da o konular icin dusuncelerimin arkasindayim ama bu konuda bence sen haklisin. Yorumlarin cogu sana yardimci olmayacak soyleyim simdiden. Cok kafana takiyorsun yapma kv kp gorumce onlara visey olmaz sen kendine zarar verirsin bir gun catlarsin ciddiyim boyle omur gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…