- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Yorumu şikayet ettim "ruh hastası" sözü sebebiyle iyi günler.56 ziyaretçi, 12üye var milletçe ruh hastası tiplere meraklıyız aboneyiz
Öyle demeyin ama :)56 ziyaretçi, 12üye var milletçe ruh hastası tiplere meraklıyız aboneyiz
Yorumu şikayet ettim "ruh hastası" sözü sebebiyle iyi günler.
O an ki saflığımla inanıp sormuştum hepsi bu ben eşimin temiz biri olduğuna eminim kim ne derse desin ancak vızıltı olur.Hihim ! motoruma ne kadınlar bindi diyen erkek zaten hiç yapmamıstir.
Kesin kuzenidir ya da arkadasidir hatta motorun kendisi bile bindirmis olabilir.
Hatta o kadar masum ki tereliye bile bize sordu
He valla tereliye anlattıydi .Nasil ya
Esi karisinin ailesindeki kadinlarla ayni odada bile oturmuyor , o kadar mutaasip bi adam motora hatun mu bindirmis
Benim kimseyle uğraştığım yok doğru düzgün görüşmüyorum bile eşimleyse onlar konuşmadıkça bir problem yaşamıyorum çok şükür.Edin tabi de bence siz bir psikoloğa görünmelisiniz. Eşiniz ve ailesi olan o bahtsız insanlarla uğraşmayı bırakın artık.
Kacirmisim o konuyu halbuki her konusunu cekirdek citleyerek okuyorumHe valla tereliye anlattıydi .
Sonra bir aydınlanma süreci yaşadık.
Motorun kendi kendine bindirdigine kanaat ettik.
Aman ihmal etmeyin yalıtım işi şakaya gelmez :/Dün ki konumda ayrıntıları vardı bizde bir gelişme yok onlarda var evlerini ufaktan ufaktan yalıtım yapıyorlar nede olsa sık sık gittiğim yok eşimde görüp bana söyleyecek değil.
Tamam canım biz de motora suç bulduk zaten.O an ki saflığımla inanıp sormuştum hepsi bu ben eşimin temiz biri olduğuna eminim kim ne derse desin ancak vızıltı olur.
En ekşinli yeriydi oysa.Kacirmisim o konuyu halbuki her konusunu cekirdek citleyerek okuyorum
İkinci üyeliğe yok herkes yaptığı yorumlarla kalitesini belli ediyor ve engeli alıp gidiyor yada gözardı edildiğini bile bile kendi kendine konuşuyor.Tereliye sen bence ikinci uyelik al cunku burada adin cikti bir kere sen su konuda hakli olsan bile dalga gecme makara yapma begeni alma pesindeler
Sana daha once de dedim lutfen psikolojik destek al cok kafaya takiyorsun
Abisi düğünde kardeşine çeyrek mi takmış?Eşimin yeğeni başkaların dayı diyormuş bunu söylemiş kaynanam eşime.Evlendiğimizden beri eşimin ailesine ve kız kardeşine gitmesi için o kadar ısrar ettim ki bunu bir ben bir Allah bilir baktım değişen birşey yok istediği kadar gitsin gelsin dedim ara ara söylesemde git diye üstüne düşmüyorum artık.Eşim göre ailesiyle haftada bir yarım saat yeterli kardeşiniyse üç beş ayda bir ya görür ya görmez evine bile gitmez neredeyse.Söyledim benim için sorun olmayacağını ben mutfakta oturabilirim gelsin seni görsün dedim(bayram diye aramadı bile kardeşi).Son konuşmamızda beni Allaha havale etti ahirette görüşecekmiş benimle gözüme gözükme diye tehditler savurdu kusura bakma onunla artık konuşacak birşeyim kalmadı bu yüzden dedim.Benim için gelmesi sorun değil sorun olsane yazar bedavadan oturuyoruz deyip güldüm eşim gerilsede uzatmayalım vs. dedi konu kapandı.
Benim sinir olduğum şeyde eşimin düğünden sonra kardeşinin abisi olması.Eşim beni sever der ama sevgiye dair hiçbirşey yok.Ne cuma bilir ne bayram aramaz bile.Birgün evine davet edip bir bardak çay vermişliği yok.O kadar ki abisinin verdiği çeyreği düğünde getirip abisine vermiş insan bu ben hiç böyle birşey duymadım rastlamadım gerçekten...Abisinin evine gelip ufak bir hediye bile almadı.Şimdi yeğeninin başkalarına dayı demesinin suçlusu ben mi oldum?(ki çocuğun dayı bile diyemediğini düşünüyorum yaşı itibariyle)Yoksa bunların hepsi iki kardeşi yakınlaştırma çabası mı kaynanamın amacı ne ve neden ben meydana çıkınca bu çabaya gerek duydu?
Ay tereliye mühim olan senin okuyabilmen değil ki !İkinci üyeliğe yok herkes yaptığı yorumlarla kalitesini belli ediyor ve engeli alıp gidiyor yada gözardı edildiğini bile bile kendi kendine konuşuyor.
Cogu konunda seni haksiz buldum su an seni de savunmuyorum hala da o konular icin dusuncelerimin arkasindayim ama bu konuda bence sen haklisin. Yorumlarin cogu sana yardimci olmayacak soyleyim simdiden. Cok kafana takiyorsun yapma kv kp gorumce onlara visey olmaz sen kendine zarar verirsin bir gun catlarsin ciddiyim boyle omur gecmezİkinci üyeliğe yok herkes yaptığı yorumlarla kalitesini belli ediyor ve engeli alıp gidiyor yada gözardı edildiğini bile bile kendi kendine konuşuyor.
Hayır düğünden sonra götürmüş vermiş o zaman işe yeni başladığı için maaşını alamadığından annesi vermiş ver diyeAbisi düğünde kardeşine çeyrek mi takmış?
Yani sonuçta çeyrek takmış oldu.Hayır düğünden sonra götürmüş vermiş o zaman işe yeni başladığı için maaşını alamadığından annesi vermiş ver diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?