baskasina yaptigin/dedigin ve sonra pisman oldugun en kötu sey nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acromion

Ziyaretçi
merhaba tum KK'lar,
Hayatinizda simdiye kadar baska bir insana yaptiginiz yada söylediginiz ve sonra pisman oldugunuz en kötu sey nedir?

eşime çok kızgın olduğum bir gün işe giderken arkasındar geber emi dedim ve bi kaç saat sonra işden eve yanmış vaziyette geldi söylediğim söz için çok pişman olmuştum:1no2:

Kardeşime ve ablama vurmuştum.Aklıma geldiğinde içim yanar.Özür dilerim sık sık, onlarda beni teselli ederler.Aklıma geldikçe çok üzülürüm, nasıl böyle bir şey yaptım diye.Bir de anneme bağırıp telefonu yüzüne kapatmıştım yine çok üzüldüğüm bir şeydir.Keşke sonsuz hoşgörü ve sabır sahibi olsaydım. :( Zamanı geriye alabilseydim keşke. :(

Kardeşime ve ablama vurmuştum.Aklıma geldiğinde içim yanar.Özür dilerim sık sık, onlarda beni teselli ederler.Aklıma geldikçe çok üzülürüm, nasıl böyle bir şey yaptım diye.Bir de anneme bağırıp telefonu yüzüne kapatmıştım yine çok üzüldüğüm bir şeydir.Keşke sonsuz hoşgörü ve sabır sahibi olsaydım. :( Zamanı geriye alabilseydim keşke. :(

Hic bir insan hatasiz degildir. Anneler gibide anlayisli varliklar yoktur. O anlamistir ve seni o ayni anda affetmistir sanirim. sen bilmeden bile. umarim birgun bu konuda huzur duyarsin.a.s.

ben yıllar önce söylediğim bir yalandan ötürü çok pişmanım.....
bu yalanın yalan olduğunu herkes bilir .... ve ben yinede söylediğim için hala pişmanlık duyarım ... bu yalanın yalan olduğunuda ben ayrıca itiraf edip herkese ben söledim....hala pişmanlığım geçmedi....

sonradan pişman olacağım hiçbir hareketi yapmamaya,sözü söylememeye özen gösteririm çünkü en ufak birşeyi bile kafaya taktığım için sonradan çok huzursuz olurum...bazen nazımın geçtiği tek kişiye yani eşime söylediğim bir söz beni huzursuz ettiyse anında hiç düşünmeden özürümü diler öperim işte o an rahatladığım andır..

o kadar çok pişman oldumkiii hangi birini yazimmm :) pişmanlık insanın içini yakan bi ateşşş,güzel yanı isee farkındalık katmasıı :) pişmanlıklarım ve bi sürü tövbem var artık içim rahattt,önüme bakmak zorundayımm bakmaya çalışyorum ve pişman olucağım hiçbirşeyi artık yapmamaya çalışıyorum,,

insanları kırmamaya özen gösteririm.
bazen istemeden de olsa bir sözümle kırabiliyorum. fark edince kırdığım kişinin hemen gönlünü alırım. kötü niyetle yapmadığımı bildiklerinden beni uğraştırmazlar sağolsunlar.
8-9 yaşındayken kardeşim(5-6yaşlarında) birgün beni çok kızdırmıştı, tokat atmıştım ona.hızlı vurmuşum. 'çok acıdı ama ' deyip ağlamaya başlamıştı. o zaman içim gitmişti. ben de ağlamaya başlamıştım. yine gözlerim doldu. :çok üzgünüm:

ben lisedeykenn bir kız arkadaşımııı dövmüştümm sonrada ittiğimde wc dekii çöp bidonunaa oturmuştuu sonrda en iyi arkadaş olmuştukk halaa yüzünee baktıkçaa çekinirimmm ama arsızlık bu yaa dayağımıı yemesenn akıllanmıycaktınnn senledee arkadaş olamazdık derimm amaa içimm halaa sızlarr

babacığımı bir kere gerçekten çok kırdım..en büyük uhdelerden biri budur içimde kalan..senağlama
başka şu an aklıma gelmiyor..

Çok pişmanlığım var maalesef...Çünkü çok sinirli bir insanım.
Beni en çok yakan, aklıma geldiğinde beni mahvedense Erdek tatilinde
annemi inanılmaz üzmemdir.

Bu olaydan 1-2 saat sonra pişman olmuştum. Ve her aklıma geldiğinde
annemden özür dilemiştim. Ama yine de ruhum rahat değil...

hayatımızda gerı donusumu olmayan fakat bızım ıcın sonrada soyledıgımız halde bıze faydası olmayan su keskelerrrrrr ne kdar keske desekde geri donusmu yoktur keske su keskelr hıcc omasaaaaa bız hıccc pısmalık duydugumuz seylerı yapmasakkk ama ınsanoglu ıste hıc ar almayan içimizde bır cok pişmanlık var ama hıc bırının gecmıse faydası yokkk bırılerını kırmak bunu sonrada anlayıp o pişmanlıgı yasamak o vicdan azabı yetyıyorr senı yıyıp bıtıren o vıcdan senı hıc rahat bırakmıyoo her yastıga basını koydugundaa o keskeler aklındasnnnn olmadık surece gecıyorrr hıc bır faydasının olmadıgını bıle bıleeeeeee ben cokkk keske demıssımmm ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben kolay kolay kimseyi kiramam ama yaptigim birsey olmustu(ne kadar sizin icin buyuk gorunmesede simdi ben gurbette oldugumdan icimi sizlatiyor )
kizkardesim benden 11 yas ufak
ban cok bagli bir cocuktu dis doktorundan asiri korkardi
birgun doktora gidicekti termin almistik
bu arada benim asiri derece(Bayginlik ve istifar) doktor fobim var hastanelerde kliniklerde kulaklarimda bir cinlamayala baslar ya bayilirim yada istifar ederim afedersiniz :bbo:
neyse kizkardesimledee haliyle bu korkum yuzunden gitmek istemedim hatta gitmedimde :mymeka:
o kardesimin bana ablacim beni yanliz birakma sensiz cok korkuyorum ,ablaaa ,
abla nolur demeleri ilk gelin geldigim zamanlarda kulaklarimdan gitmiyor ,ruyalarima giriyordu icimde o kadar derin bir yaraki aklima her geldiginde kendime cok kiziyorum cok uzuluyorum hickira hickira aglatan bir sorun bu yüregimde ve beynimde

Bir hafta yaşadığım bir pişmanlığı anlatayım..

Kayınpederime kızdım tam o sırada da eşim beni çağırdı mutfağa gel dedi sigara içicem yalnız kalmıyayım dedi..
Bende gittim ama rengim benimiz soluk tabi.
Eşim ne oldu niye durgunsun dedi fırsat bu fırsat ya kayınpederimin dediklerini anlatıım hemen ve sinirimden ağlamaya başladım..
Eşim bana kıyamadı ve başımı göğsüne yasladı..
Moralim birazda olsun düzelsin diye espriler yapmaya başladı bende o an zaten sinirliyim elimdeki peçeteyi eşimin yüzüne fırlattım..
Yaptığım an pişman oldum ama gururumdan da özür bile dilemedim..
Çok bozuldu eşim haketmedide ama napim refleks işte atmış bulundum...
Yarım saat falan konuşmadık ama sonra hiç bişey olmamış gibi devam ettik..
Ama aklımdan hiç çıkmıyo çok mahçup oldum çoooook

Back
X