- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi rzgrgulu92
aman uzak dur . evlenir aldatır böyle tipler .Benim görüştüğüm 5 yıllık sevgilim vardı. Ben yurtdisinda o turkiyede.. Daha önce de ilişkimizi zedeleyecek kızlar ile görüşmüştü. Fakat artık son bir yıldır iş daha da ciddiye bindiginden dolayı bu durumları aştigimizi düşünüyordum. Yanında olmayışımı hep bahane ederdi yaptığı hatalarda..
En son cumartesi bana aşk sözleri yazarken bir yanından aynı saatlerde bir kız görmüş cafe de swarm dan eklemis ve kıza face den "merhaba" diye yazmış. Kiz cevap vermemiş.
Ben bu yaptığına öyle çok üzüldüm ki. Biz okadar her şeye yakinlasmisken bu baskasiyla tanışma isteği nedenbu ay vize alıp buraya gelecekdi ve artık ailemle taniscakdi .... ben o kiza yazdigini öğrenirken aynı anda telefon açıktı nefesimizi dinliyorduk ve ben ona Screenshot attım öğrendiğimi görsün diye.. ve telefonda ağlıyordum. Erkek arkadaşım gördü öğrendiklerimi ve benim ağlamama tek dediği şey "sakin ol" oldu.
Ondan sonra ipler koptu bende ve her yerden engelledim onu. 30 kez aramış bir tehdit mesajı atmış bende bütün ailene yazarım diye (kıza yazdım ya, o da şimdi birilerine yazacak intikam olarak). Ertesi gün gene aramış sadece. Ama hiç bir özür mesajı yokşimdi iki gündür de ne arıyor ne baska bişey. Hemen bitti mi yani ? Beş yıl çöp mu oldu?
Böyle birden ortadan kaybolusum ona acı vermez mi???? Beni arasın, değerimi bilsin istiyorum. Şuan kendimi sadece bir çöp parçası gibi hissediyorum. Atıverdi beni bi köşeye. Hiç mi sevmedi beni o Adam![]()
aldatma kanında var.
bi insan birini neden aldatır.
at 5 yılını çöpe daha iyi . ağlama. sevin ki yol yakınken kurtuldun. evlenseydin nolcaktı.