• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkasından çocuk yap...

Hayatta her şeyin bir zamanı var...
Tüpleriniz tıkalı değilse laparoskopi olmazsınız zaten .yapışıklık olsa hsg de çıkıyor diye biliyoeum yapışıklık zaten tıkanmaya neden oluyor.
1,5 sene çocuğumuz olmadı sonra hayıt otu tohumu içtim hamile kaldım ama dış gebelik oldu açık ameliyatla alındı tüpüm hasarlandı . 1 sene korundum bıraktım rahim filmi çekildim sorun yok tek tüp sağlam dediler.kayın validem hiç korunmamı istemedi. Hemen olsun diye neler söyledi ona rağmen 1 sene bekledim. hayıtotu tohumu ile yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik oldu 1. De acil açık ameliyata alınmıştım ondan kaynaklı içeride çok yapışıklık olmuş 2. Dış gebeliği tetiklemiş .tüpümü aldılar tek tüpüm var o da hasarlı artık işe yaramıyor hamile kalırsam yine dış gebelik olacak.tek çaremiz tüp bebek onda da dış gebelik riskim var ... Eşim kahrından öldü ben istedim çocuk benim yüzümden oldu senin canın yandı diye...
Eşiniz önce Allah'tan sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla istesin.
Olan hep kadınlara oluyor 2 kere ölümden döndüm delik deşik oldum,daha kimse ağzını açıp çocuk diyemiyor.

canim cook gecmis olsun, gozlerim doldu resmen. Rabbim en kisa surede bi mucize ihsan etsin, sag salim evladiniza kavusun insallah. Esine de masallah. Allah huzurunuzu bozmasin.

Konu sahibi arkadasim, esine biraz sakin olmasini soyle. Sen boyle yaptikca beni strese sokuyorsun, belki bebek bundan da olmuyor de. Belli bir sure hic baski yapmasin. Takdir Allahin.

Konu sahibi arkadasim, esine biraz sakin olmasini soyle. Sen boyle yaptikca beni strese sokuyorsun, belki bebek bundan da olmuyor de. Belli bir sure hic baski yapmasin. Takdir Allahin.

Odun bu adamlar, strese soktuklarinin farkinda olmuyorlar, ben esime stressden olmuyo dedigimde, ne stresin var ki senin diyor. O anda al kürekle vur agzina!

bu konularda psikoloji çok önemli, lütfen öncelikle bunu düzeltin. zaten bir sorununuz olmadığı halde hamile kalamıyorsanız psikolojik nedenlerdendir diye düşünüyorum.

Hayatta her şeyin bir zamanı var...
Tüpleriniz tıkalı değilse laparoskopi olmazsınız zaten .yapışıklık olsa hsg de çıkıyor diye biliyoeum yapışıklık zaten tıkanmaya neden oluyor.
1,5 sene çocuğumuz olmadı sonra hayıt otu tohumu içtim hamile kaldım ama dış gebelik oldu açık ameliyatla alındı tüpüm hasarlandı . 1 sene korundum bıraktım rahim filmi çekildim sorun yok tek tüp sağlam dediler.kayın validem hiç korunmamı istemedi. Hemen olsun diye neler söyledi ona rağmen 1 sene bekledim. hayıtotu tohumu ile yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik oldu 1. De acil açık ameliyata alınmıştım ondan kaynaklı içeride çok yapışıklık olmuş 2. Dış gebeliği tetiklemiş .tüpümü aldılar tek tüpüm var o da hasarlı artık işe yaramıyor hamile kalırsam yine dış gebelik olacak.tek çaremiz tüp bebek onda da dış gebelik riskim var ... Eşim kahrından öldü ben istedim çocuk benim yüzümden oldu senin canın yandı diye...
Eşiniz önce Allah'tan sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla istesin.
Olan hep kadınlara oluyor 2 kere ölümden döndüm delik deşik oldum,daha kimse ağzını açıp çocuk diyemiyor.
Çok.gecmis olsun canım çok zor

O kocana iki.laf ederdim de olmayacak.simdi önce böyle kadınların başının etini yerler sanki çocuğu ALLAH değil o verecek tövbe yarabbim vur kız ağzını ortasına bir kac tane

öyle bakkaldan istenir gibi git onu yap bunu yap oluyor mu öyle ameliyat??... bence bir güç seni kutsamış. bu kadar kaba bir adamdan ve baskıcı çevreden çocuk sahibi olmak hiç mantıklı değil. üstelik stresden de olmuyor olabilir.

Problemin hamile kalamamak değil böyle bir eşe sahip olmak sanırım :( her konuda böyle anlayışsız mı? Psikoloji çok önemli stres olunca olmuyor bi arkadaş önermiş hayıt otu tohumunu bende o şekilde hamile kaldım tavsiye ederim

Hic bir sorun yokken stres yapinca da olmuyor. Su bebek konusunu kafanizdan silince kendinizi rahat hissedince oluyor.

Her seyi geçtim bu stresle zaten olmaz.

Bir tatile çıkın eşinizle rahatlamıs gevsemis olarak bir deneyin. Ama ondan önce esinizi doktorunuzla konusturun stres ve baskı ortamında olmaz diye..

Kocan kafayi yemis hic sallama vurdum duymaz ol yoksa bu baskiyla sana da kafayi yedirtir. Ben bu sabirsizligini da anlamiyorum insanlarin. Sperm, rahim uygun olunca küt diye hamile kalmaz ki insan. Oyle olsa herkesin 20-30 cocugu olurdu. 2 sene cok uzun bir sure de degil ayrica. Sirf bu stres bile hamileligini geciktirir. Kocana he de gec. Nasil olsa olur.

Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .

Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .

ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..

bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .

Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .

ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .

benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .

nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??
eşiniz bu konularda bayaga cahil... ne laparoskopisi yavvv. cikolata kistim var 3 senedir ugrasiyoruz bana bile hic bi doktor laporoskopi demedi. histeroskopiyi bile yeni yaptirdim. bazen se nasip beklemek lazim. doktor size nasil bi plan cizdiyse ona uymak lazim, eşiniz abartmış. normal protokol 1 yıl denedir olmazsa rahim filmi bi kac ay daha olmazsa sonra 3 kere klomen tedavisi daha olmazsa 2 aşılama son çare tüp bebege geçilir.

eşinizin psikolojisi bozulmuş iyice sizinde psikolojinizi bozuyor. iyi bi infertilite doktoruna gizlice gidin önce siz görüşün esinizin durumundan bahsedin sonra esinizle birlikte gidin doktor tatmin edici bi konusma yapar zaten.

bunlar zor süreçler eşlerin pskilojisi bozulabiliyor malesef :( ama bu sureclerde eş desteği çok önemli

çocukları çok seviyor. .
yaşımizda 32 diye acele ediyor bence. .
piskolojimi bozuyorsun bu şekilde dedim beynime bişeyler sokma. .
tutturmus ya yapışıklik varsa olsa zaten götürdüler diyorum olsun yaptiralim garanti olsun diyor. . doktor doktor gezmek ten usandim zaten bi rahat bırak diyorum ama yok. . Şubat da değerleri düzeldi eşimin. . hemen olacak sandı galiba. .
laporoskopi yapisiklik var mi diye yapilmazki yapisiklik varsa rahim filminde çıkar laparoskopi onu açmak icin yapılır. bu erkeklerin azcik bisey bilip cahil cahil konusmalari beni deli ediyor :(

Kayınvalıdemde hıc sorun yokken 2 sene hamıle kalamamıs sonrada 2 sene arayla 4 tane ust uste erkek dogurmus

Sabır gerekıyor

Ben dogurdumda noldu hıc sorun yokken dogum esnasında 38 cm kist farkedıldı sag yumurtam komple alındı rahmım zarar gordu falan belkı cocugum bıle olmayabılır yanı

Esınızle zor bı sınavdan gecıyorsunuz karsılıklı anlayısla cozersınız sımdı bı butun olmalıyız temalı konusun bence

2 yıl kisa bir süre. Anladığım kadarıyla eşiniz kendinde problem oldugu icin suan ters psikoloji ile sizde problem varmış gibi ona git buna git diye üzerinizde baskı kuruyor. Ikinizde gerilmişsiniz belliki... ama bu sekilde olmaz. Yaşınız kaç?
Bu psikolojiden kurtulup daha sonra tekrar deneyin bunu zorunlu birşey gibi degil de. İsteyerek ilerde yapın. Stres cok onemli...
Bende 3 yıllık evliyim. 3 aylık hamileyim m kimsenin ne dedigine takılmayın bu sizin hayatınız.
Ayrica ben 30 yaşındayım. Yani etraftakiler desin dursun.
Duymayın,susturun... nasip deyin kapatın verende alanda allah herşeyin zamanı var

Cocuk yapmanin püf noktasi kafa rahatligi..

Zorla olmuyor 6 ay kendimi yiprattim drlara gittim testler yaptim psikolojimi bozdum kendiminde, kocamindaaa
.yeter artik dedigimde oldu cocuk..

Kimseyi dinleme once kendin iyi ol sonra zaten olur allahin izniyle.. esine de guzelce anlat.. karisan insanlara da agzinin payini ver ..sanane senin yatak odandan nefret ediyorum boylelerinden..

Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .

Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .

ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..

bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .

Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .

ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .

benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .

nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??

Biz de iki yıldır bekliyoruz, ikimizde de hiç bir sorun yok çok şükür. Bir kez hamile kaldım ama kaybettim. Bize de doktorlar bekleyin olacak dedi, sanırım çok kafaya takmaktan olmuyor. Bence daha da yıpranmadan tüp bebek deneyin, bizöyle yaptık. Hatta bugün transferim oldu.

çünkü hiç bir sorun yok ikimizdede. .
Doktorlar sabırlı olun olacak dedi. .
ama eşim beynimi yiyip duruyor çok bunaldim artık. .
Evet ikinizde de sorun yok ama olmuyor. Bu kadar çok çocuk isterken tüp bebeği nasıl kenara atıyorsunuz hayret.

Konu sahibi insallah bir an önce hayirli saglikli bebeginiz olur amin.
Sen bence esini al doktora götür zorla.
Benim esim laparoskopi olmami istiyor siz ne dersiniz diye sor.
O zaten esine gerekli cevabi verir.
Öyle kendince bilirmis gibi konusmamasini ogrenir.

Esiniz ameliyat olmus.ve simdi sizinde iyice incelenmenizi talep ediyor.
Siz zaten herseyi bi yaptirin.
Yada gidip tup bebek yaptirin

Back
X