- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Hayatta her şeyin bir zamanı var...
Tüpleriniz tıkalı değilse laparoskopi olmazsınız zaten .yapışıklık olsa hsg de çıkıyor diye biliyoeum yapışıklık zaten tıkanmaya neden oluyor.
1,5 sene çocuğumuz olmadı sonra hayıt otu tohumu içtim hamile kaldım ama dış gebelik oldu açık ameliyatla alındı tüpüm hasarlandı . 1 sene korundum bıraktım rahim filmi çekildim sorun yok tek tüp sağlam dediler.kayın validem hiç korunmamı istemedi. Hemen olsun diye neler söyledi ona rağmen 1 sene bekledim. hayıtotu tohumu ile yine hemen hamile kaldım yine dış gebelik oldu 1. De acil açık ameliyata alınmıştım ondan kaynaklı içeride çok yapışıklık olmuş 2. Dış gebeliği tetiklemiş .tüpümü aldılar tek tüpüm var o da hasarlı artık işe yaramıyor hamile kalırsam yine dış gebelik olacak.tek çaremiz tüp bebek onda da dış gebelik riskim var ... Eşim kahrından öldü ben istedim çocuk benim yüzümden oldu senin canın yandı diye...
Eşiniz önce Allah'tan sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla istesin.
Olan hep kadınlara oluyor 2 kere ölümden döndüm delik deşik oldum,daha kimse ağzını açıp çocuk diyemiyor.
canim cook gecmis olsun, gozlerim doldu resmen. Rabbim en kisa surede bi mucize ihsan etsin, sag salim evladiniza kavusun insallah. Esine de masallah. Allah huzurunuzu bozmasin.