ben boşandıktan sonra şehir değiştirdim farklı bir yaşam ve unutmak adına.ailem de destek oldu ama gittikten 2 sene sonra artık iyi hissediyorsundur kendini hem orda kazanacağın parayı burda kazan cebine kalsın....falan filan bilirsiniz.bana baskı yaparak geri getirdiler. şimdi beraber yaşıyoruz onlarla. el kadar şehir.tel caddeli bir çarşı.buraya gelince de çalışma kpss ye hazırlan dediler. şimdi çalışmıyorum dershaneye gidiyorum.atanırsan gidersin başka şehire diyorlar o da çok zor ihtimal yani.
buralardan gitmeyi yeni hayat kurmayı o kadar isterdimki
ya ben seviyorum onu.hergün eriyorum bitiyorum.:18: benimle birlikteyken bana attığı msj lar söylediği sözler beni sevdiğinin işaretiydi.bana seni sevdiğimi sanıyordum diyor bir deadam resmen pişkin. bence daha fazla yorma kendini. elinin altında dur istiyor ne yardan geçiyor ne serden. fotoğrafı falan boşver hatta o dönemde yanlız çekindiğin fotoğrafları bile sil. onun sana göndermesi neyi değiştircekki. acı ama gerçek o fotoğraflara bakıp bunu o çekmişti diye üzüleceksin. belki üzülmek değil nefret ediceksin ama neferet sevginin doğurduğu bir duygudur. sevmediğin insanı umursamazsın nefret etmeye bile değer görmezsin. sende onu öyle gör bence. Allaha havale et ve gerisi umrunda olmasın. hatta onun arkadaşlarıylada onlar konu açsalar bile konuşma bu konuyu yaşandı bitti diyip geç. bak benimde o dönemden hala görüştüğüm ortak arkadaşımız var hatta onun arkadaşıydı ben sonradan tanımıştım. onunla yıllardır görüşürüz ama o kişi hakkında tek bir cümlemiz yoktur. yani o arkadaşla görüşme nedenim ayrıldığım kişi olmamıştır. ilk zamanlar merak ediyordum ama kendime hep sanada söylediğim yönde telkin vererek atlattım. senin için sokaktan geçen bir insandan farkı olmasın hatta o sokakatan geçen insan ondan daha değerli olsun. o yüzden daha fazla mesaj atma numaranı değiştir. fotoğrafları sil ve içindede daha fazla kurma zor ama başarabilirsin ben yaptıysam sende yaparsın ki yazdıklarına bakılırsa sen benden daha güçlü bir yapıya sahipsin. boşanmanın verdiği ayrılığı göğüslemişsin bu ne ki senin için. o yüzden lütfen önüne bak ve o adam için daha fazla birşey yapma çünkü gerçekten değmez. seninle güzel olduğun için mantığına yattığın için çıkmış belli ama aşık değil aşık olsa hatta sevse seni bu şekilde üzmezdi. adamın söylediklerini yazdıkça parçalayasım geliyor onu. lütfen bu adama daha fazla pirim verme
bence de büyük şehirde olsan imkanların daha çok olurdu
sınava çalışıp gitmeye bakacaksın
sevgilin de öğretmendi dimi normalde dershanede mi tanıştınız yoksa
ya ben seviyorum onu.hergün eriyorum bitiyorum.:18: benimle birlikteyken bana attığı msj lar söylediği sözler beni sevdiğinin işaretiydi.bana seni sevdiğimi sanıyordum diyor bir de
bu olay başına gelince bana olan sevgisini sorgulamışyaben neden fotoları istedim ki ? acaba ne diyecek onu mu merak ettim acaba? ben neler atlattım umarım bunu da atlatırım.
biraz garipmi hissettiğim şey ama şunu soracağım: bu adam yakışıklı bi adam yani. ben gece gündüz yatıp kalkıp artık o gözleri göremeyeceğim ona başkaları bakacak dudakları başkasına değecek diye içimden can gidiyor
ben onun karşısında güçlü oldumcanım sen kendini salmaya başlamışsın sanki
sakın kendini ele verme acı çektiğini anlamasın
önce çok güçlü davranıp sonra kendini bırakma bence bu aralar böyle gider sonra unutursun
bu arada arkadaşınla dün ne konuştular aradın mı hiç
sen cevap vermeyince tekrardan sordu mu birşey
ben onun karşısında güçlü oldum
evdeyken salıyorum ne yalan söyleyim
giden gider moduna geçemedim daha
aradım o çocuğu da meşgule aldı müsait değil sanırım.arar beni o. ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum
bu arada ben cvp vermeyince tekrar sormadı o yapıda insandır o merak etse de tekrardan sormaz
whatsapp tan yazışmıştık. benden cvp gelmeyince o yarım saat içinde 2 kere girip bakmış.onu görebiliyorum girdiği saati
ben boşandıktan sonra şehir değiştirdim farklı bir yaşam ve unutmak adına.ailem de destek oldu ama gittikten 2 sene sonra artık iyi hissediyorsundur kendini hem orda kazanacağın parayı burda kazan cebine kalsın....falan filan bilirsiniz.bana baskı yaparak geri getirdiler. şimdi beraber yaşıyoruz onlarla. el kadar şehir.tel caddeli bir çarşı.buraya gelince de çalışma kpss ye hazırlan dediler. şimdi çalışmıyorum dershaneye gidiyorum.atanırsan gidersin başka şehire diyorlar o da çok zor ihtimal yani.
buralardan gitmeyi yeni hayat kurmayı o kadar isterdimki
ya ben seviyorum onu.hergün eriyorum bitiyorum.:18: benimle birlikteyken bana attığı msj lar söylediği sözler beni sevdiğinin işaretiydi.bana seni sevdiğimi sanıyordum diyor bir de
bu olay başına gelince bana olan sevgisini sorgulamışyaben neden fotoları istedim ki ? acaba ne diyecek onu mu merak ettim acaba? ben neler atlattım umarım bunu da atlatırım.
biraz garipmi hissettiğim şey ama şunu soracağım: bu adam yakışıklı bi adam yani. ben gece gündüz yatıp kalkıp artık o gözleri göremeyeceğim ona başkaları bakacak dudakları başkasına değecek diye içimden can gidiyor
ben onun karşısında güçlü oldum
evdeyken salıyorum ne yalan söyleyim
giden gider moduna geçemedim daha
aradım o çocuğu da meşgule aldı müsait değil sanırım.arar beni o. ama kötü şeyler duymaktan korkuyorum
bu arada ben cvp vermeyince tekrar sormadı o yapıda insandır o merak etse de tekrardan sormaz
whatsapp tan yazışmıştık. benden cvp gelmeyince o yarım saat içinde 2 kere girip bakmış.onu görebiliyorum girdiği saati
hımm meraktayım yani ne konuştular acaba
NE KONUŞTUKLARI BELLİOLDU :
aradı arkadaş.baska birisinden hoşlanıyormuşsun oyüzden kızdan ayrılmışsın demiş.bu da evet demiş.ayıp etmişsin amakızı üzmüşsün demiş. ben üzülmüyorum mu sanıyorsun demiş
kız bana herşeyi anlattı. daha olay sabahına kadar canım cicim demişsin olmamışböyle demiş. evet oyle oldu diyomuş başka bişeydemiyomuş
çocuk bide demişki : kız çok üzülüyo kötü olmuş hiç iyi yapmamışsın kızcağız mahvolmuş duyunca içi yanıyor demiş
bu salak da diyormuşki : çok mu üzülüyor ? bilmiyordum..bu olayı söylediğimde çok tepki vermeyince ben de pek etkilenmedi sanmıştım diyomuş
ya valla inanamıyorum kızlar etkilenmedim pek sanıyormuş normal karşıladı diyormuş be bu safın böyle düşüneceğini biliyordum aklınca pek üzülmedi demek onun sevgisi de hafiftidiye vicdanını rahatlatıyormuş
çocuk da demişki : senin karşında güçlü durmuş kız ama bu üzülmediği anlamına gelmez ki demiş
o da "evet çok güçlü durdu" demiş
diğer kız hakkında soru sormuş ne kim neci diye hiçbirine cvp vermemiş bu konuyu kapatmak istiyorum demiş sadece
asıl önemli yeri söylememiş desene
keşke senin kurs olayını da anlatsaymış en çok ona üzülmüş deseymiş
seninki de harbi salak çıktı yani ama seni biraz küçük düşürmüş sanki arkadaşın
çok asil davranmışsınız ama sonra içinize oturmasın ?
Bence ayrilirkenki tavrin guzeldi ama sonrasinda onunla tekrar iletisime gecmen, bir de arkadasinin ona soyledikleri falan senin o guclu durusunu biraz curutmus sanki. Belki vicdan azabi ceksin istedin canim,ama eger amacin onu dondurmek,pisman oldugunu gormekse aksine tamamen ilestisimi kesmen,umursamaz davranman gerekiyor bence
canım seni çok çok iyi anlıyorum ama bu şekilde kendini yıpratırsın anca. adam kendinden emin demekki. gayet güzel kandırmış. boşver gerisini arama lütfen. sen ondan daha değerlisin öyle düşün. önemli olan yakışıklı olması değil karakterli olmasıdır. sonuçta bundan sonra bir ömür geçirmeyi düşüneceğin bir insan olacak güzellik yenilip içilmiyor. çirkin olsun sana bağlı olsun. sevmesende elbet bir gün seviyorsun. artı sevdiğin için sana yakışıklı geliyor olabilir. benim anlattığım kişilik de bana öyle geliyordu ama ayrıldıktan sonra herkes senin yanına hiç yakışmıyordu kırılma diye söylemiyorduk dedi. şimdi eşim o insana yakışıklılık konusunda bin basar. ama benim için hala önemli değil. klişe olacak biraz ama önemli olan içi güzel olsun. seviyorum dediğin adam karaktersizin teki. iyikide erken çıkmış evlendikten sonra olabilirdi bunlar. eee ben ayran gönüllüyüm sokakta bi kız gördüm ona kapıldım boşanalım. bu nasıl bir zihniyet ne olur sıyrıl bu durumdan. sevgi deme buna şu an başka birine gittiği için bu durumdasın emin ol bu duyguyu yaşadım ve biliyorum güven bana
SÖYLEMİŞ DE OLABİLİR.söylemiştir zaten.herşeyi söyledim dedi seninle konuştuğumuz
ben küçük düşmüş gibi olmuşum evet ama.kıza ayıp ettin üzdün kızı deyince benim saftirik çok üzülmediki sakin karşıladı etkilenmedi deyince çocuk da senin karşında güçlü durmuş olabilir kızcağızın ama içi kan ağlıyordur kim olsa üzülür demiş..
ben de bilmiyorum artıkartık uyumak yemek yemek istiyorum.hayattan koptum ders de çalışamıyorum.yolda gördüğüm her çekici kıza acaba o kız mı diye bakıyorum sanki kızı tanıyor gibi..iğrenç bi durumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?