"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

senin yaşlarda ben de, öyleydim
morartan cinstren yumrukcanım çekti atayım diye ama sıktım yani yumruğumu
içimde kalan çookk küfür ve yumruk tokat var suan

Sen bu adama bu nedenle daha çok bağlanıyorsun farkında mısın canım..bu şekilde ayrılmasını hazmedemiyorsun ama lütfen duygusal cevaplar yazma ona,arkadaşına yazar gibi konuş..ne pişkin ya 4-5 ay çıkmışsınız nasıl bu kadar rahat arkadaşmışsınız gibi konuşabiliyor,şu ayrılıkta bile hiç mi acı çekmiyor !!!!!!!!!

sadece hazmedemiyorum biliyo musun bana deseki dul olmanı ailem kabul etmiyo ayrılalım dese .ş..siz der yoluma devam ederdim
ama bu halde kötü oldu. yorumun için sağol
bu erkekler böyle ama böylesini de ilk defa gördüm yüzsüz yaaaa

onu nası bulduysan başkasını da bulursun

canım sen dans ediyosun sanırım
yok mu böyle dansla uğraşan bi tip
peki diş doktorun bekar mı bu arada
çocuğun arkadaşlarından biriyle arayı tutturabilirsin mesela
bak bi sürü seçenek var

Eğer içinde kalması seni rahatsız ediyorsa canım aklına gelen her şeyi ama her şeyi yaz mail olarak ona yolla..emin ol çok etkili bir yol,bir arkadaşımı erkek arkadaşı terk etmişti,hep dönmesini bekledi,hiç hazmedemedi,aslında niyeti onunla barışmak değildi,sadece intikam gibi bişi..çocuk dönmedi..çok sonra içinde ne varsa yazdı ona ve çok rahatladı,kafasında bitti yani..aynı şeyi ben de yapmıştım,unutmama çok faydası oldu,yoksa çok zor oluyor çünkü içindekiler git gide büyüyor.. bir daha ona dönecek misin..sanmam..o halde neden taşıyorsun bu yükü bırak o taşısın sen keyfine bak

Son düzenleme:
dans ortamı henüz olusumaşamasında
danslauğraşan bi tip olsa atlarım
HAA Bİ DE BİRBANA SALAK DESİN ÇÜNKÜ BEN Bİ YANLIŞ YAPMIŞIM
ANTRONORLUK KURSU İÇİN başvuru yapmıştım 8 şubatta
sonra bu bana dediki ailemin hoşuna gitmezhem ben de evlndikten sonra karımın dans dersi vermesin iistemem
burası küçükbirşehir demişti ben de gidemedim gitmedim ve yıllardır hayalini kurduğum bişeydionuniçin vazgeçmiştim
umarımbuna değer dedim bana tşk etti ilerdeki evliliğimiziçin doğru karar dedi minnettarım sana dedi
aynı gün kıza aşık oldu ben de antrenor kursuna katılamadıgıma mı yanayım parama mı

onu sonraya bırakıyom laf aramısda.. beraber olduklarını öğrendiğim gün başlıcam oyuna

ne hem sana evlilik vaadinde bulunup işini engelledi
sonra da aynı gün seni terketti yani
bunun hesabını ona sorman lazım
hatta cevap yazacaksan bunu söyle sayende en büyük hayalimden vazgeçtim de
şimdi napıcam söyler misin de
çok sinirlendim

Hiçbir şey için geç kalınmış değil bence bir an evvel yaşadığın olumsuzlukları atıp yapmak istediklerini gerçekleştir.

bencede endoğru olanı yapmışsın çok güçlü ve akıllı bir duruş tebrik ederim ama şimdi yalnız kaldığında o duruşun kadar güçlü bir acı kapladı yüreğini sabret allaha havale et rabbim acını hafifletsin inşallah

söyledim hayatım söyledim
o gün söyledim
senin için geleceğimiz için yaptığım fedakarlığı biliyosun dedim sadece biliyorum dedio kadar
ben başvuru yaptığım ve sonradan vazgeçtigim gün bunu açıkladım tlfda bana tşk etti minnettarımiyi bi karar aldın ikimizin geleceği için dedi ve çok değil 1 saat sonra o kıza vurulmuş

amin canım dualarınızı bekliyorum tşk ederim

işte bu yüzden ben salağım bence :18:

sana sağlam bi özür borçlu
biliyorum demekle olmuyo

sana sağlam bi özür borçlu
biliyorum demekle olmuyo
KESİNLİKLE BORÇLU ama arkadaş ruh yoksunu old. için anlamaz. canları istediklerine kalplerini açarlar böyle konularda kapatırlar
zaten ince düşünse benden ayrılırken az tutarlı davranır cicimleri keser yavaştan başka bi sebeple ayrılırdı
ve bi daha bu kurs ne zaman benim yakınımda açılır bilmem. çalışıyor olursam kimse bana 12 gün izin de vermez.

hiçkimse için büyük fedakarlık yapmayacağıma söz vermiştim ama bu sefer dedimki bu efendi bir adam. yapmaz değer bilir dedim
Allahından bulsun yaptığım koca bi fedakarlıktı bu ben 6 senedir bu kursu beklemiştim ben şehrime yakın yerde açılsın diye

canım bir şey soracağım. küçük bir şehirde yaşıyorum dedin. çalışmıyorum dedin. peki ailen o şehirde mi? yani seni o şehre bağlayan ne. ailen orada değilse bence direk terk et o şehri. benim memleketim çok büyük bir yer değil ama türkiye'de belkide yaşanabilecek en mükemmel şehirler arasında ilk 3'e girer. öyleyken ben ayrıldıktan sonra işimi de bırakıp memleketimden 500 km uzakta farklı bir şehrin ilçesine yerleştim annemi de götürdüm yanımda. çünkü bizimde karşılaşma ihtimalimiz çok yüksekti ve ortak tanıdıklarımız. inan bana bunlar daha fazla yıpratıyor insanı. hazır işinde yokken daha büyük güzel bir şehirde kendine yeni bir hayat kur. ben orada kalsaydım inan bana toparlanamazdım. malesef erkeklerin yapıları farklı olduğu için hayatlarına çok kolay yeni birilerini sokabiliyorlar.

Son düzenleme:

adam resmen pişkin. bence daha fazla yorma kendini. elinin altında dur istiyor ne yardan geçiyor ne serden. fotoğrafı falan boşver hatta o dönemde yanlız çekindiğin fotoğrafları bile sil. onun sana göndermesi neyi değiştircekki. acı ama gerçek o fotoğraflara bakıp bunu o çekmişti diye üzüleceksin. belki üzülmek değil nefret ediceksin ama neferet sevginin doğurduğu bir duygudur. sevmediğin insanı umursamazsın nefret etmeye bile değer görmezsin. sende onu öyle gör bence. Allaha havale et ve gerisi umrunda olmasın. hatta onun arkadaşlarıylada onlar konu açsalar bile konuşma bu konuyu yaşandı bitti diyip geç. bak benimde o dönemden hala görüştüğüm ortak arkadaşımız var hatta onun arkadaşıydı ben sonradan tanımıştım. onunla yıllardır görüşürüz ama o kişi hakkında tek bir cümlemiz yoktur. yani o arkadaşla görüşme nedenim ayrıldığım kişi olmamıştır. ilk zamanlar merak ediyordum ama kendime hep sanada söylediğim yönde telkin vererek atlattım. senin için sokaktan geçen bir insandan farkı olmasın hatta o sokakatan geçen insan ondan daha değerli olsun. o yüzden daha fazla mesaj atma numaranı değiştir. fotoğrafları sil ve içindede daha fazla kurma zor ama başarabilirsin ben yaptıysam sende yaparsın ki yazdıklarına bakılırsa sen benden daha güçlü bir yapıya sahipsin. boşanmanın verdiği ayrılığı göğüslemişsin bu ne ki senin için. o yüzden lütfen önüne bak ve o adam için daha fazla birşey yapma çünkü gerçekten değmez. seninle güzel olduğun için mantığına yattığın için çıkmış belli ama aşık değil aşık olsa hatta sevse seni bu şekilde üzmezdi. adamın söylediklerini yazdıkça parçalayasım geliyor onu. lütfen bu adama daha fazla pirim verme

Son düzenleme:

hiç şansın yok mu girmek için ya
ayrıcada adana yazıyo yaşadığın yer olarak
sen ilçesinde filan mı yaşıyosun

Son düzenleme:

ben boşandıktan sonra şehir değiştirdim farklı bir yaşam ve unutmak adına.ailem de destek oldu ama gittikten 2 sene sonra artık iyi hissediyorsundur kendini hem orda kazanacağın parayı burda kazan cebine kalsın....falan filan bilirsiniz.bana baskı yaparak geri getirdiler. şimdi beraber yaşıyoruz onlarla. el kadar şehir.tel caddeli bir çarşı.buraya gelince de çalışma kpss ye hazırlan dediler. şimdi çalışmıyorum dershaneye gidiyorum.atanırsan gidersin başka şehire diyorlar o da çok zor ihtimal yani.
buralardan gitmeyi yeni hayat kurmayı o kadar isterdimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…