Aglamak falan degil de.. oyle bi durumda o kadar olgun davranarak rahatlayamazdim ben =)) icim icimi yerdi. Yani mesela hayatim boyunca o adamla bir daha hic gorusmeyecek bile olsam, onun icine oturan laflar soylemek yerine, gozunu morartan bi yumrukla ordan ayrilsam daha cok rahatlardim sanirim =D Olgunca davranmak yapilabilecek en iyi sey ama, ben o kadariyla rahat edemezdim. Yasim 21 belki o yuzden ((= Biraz daha pismem lazim =D
Sen bu adama bu nedenle daha çok bağlanıyorsun farkında mısın canım..bu şekilde ayrılmasını hazmedemiyorsun ama lütfen duygusal cevaplar yazma ona,arkadaşına yazar gibi konuş..ne pişkin ya 4-5 ay çıkmışsınız nasıl bu kadar rahat arkadaşmışsınız gibi konuşabiliyor,şu ayrılıkta bile hiç mi acı çekmiyor !!!!!!!!!
İNŞALLAAHHHH . AMAbenim yaşadığımçok küçük bi şehir ve inanın etrafımda boyle aşık olabileceğim kşmse yok
herkes esnaf ve emekli
sosyalhayatım da sıfırrr kimseyi görmüyorum anladığınız
neyse bi arkadaşınız olursa önerin hahahaboşanmış olsun kafam rahat olsun
ya da ileri görüşlü olsunnn
sadece hazmedemiyorum biliyo musun bana deseki dul olmanı ailem kabul etmiyo ayrılalım dese .ş..siz der yoluma devam ederdim
ama bu halde kötü oldu. yorumun için sağol
bu erkekler böyle ama böylesini de ilk defa gördüm yüzsüz yaaaa
dans ortamı henüz olusumaşamasındaonu nası bulduysan başkasını da bulursun
canım sen dans ediyosun sanırım
yok mu böyle dansla uğraşan bi tip
peki diş doktorun bekar mı bu arada
çocuğun arkadaşlarından biriyle arayı tutturabilirsin mesela
bak bi sürü seçenek var
Eğer içinde kalması seni rahatsız ediyorsa canım aklına gelen her şeyi ama her şeyi yaz mail olarak ona yolla..emin ol çok etkili bir yol,bir arkadaşımı erkek arkadaşı terk etmişti,hep dönmesini bekledi,hiç hazmedemedi,aslında niyeti onunla barışmak değildi,sadece intikam gibi bişi..çocuk dönmedi..çok sonra içinde ne varsa yazdı ona ve çok rahatladı,kafasında bitti yani..aynı şeyi ben de yapmıştım,unutmama çok faydası oldu,yoksa çok zor oluyor çünkü içindekiler git gide büyüyor.. bir daha ona dönecek misin..sanmam..o halde neden taşıyorsun bu yükü bırak o taşısın sen keyfine bak
dans ortamı henüz olusumaşamasında
danslauğraşan bi tip olsa atlarım
HAA Bİ DE BİRBANA SALAK DESİN ÇÜNKÜ BEN Bİ YANLIŞ YAPMIŞIM
ANTRONORLUK KURSU İÇİN başvuru yapmıştım 8 şubatta
sonra bu bana dediki ailemin hoşuna gitmezhem ben de evlndikten sonra karımın dans dersi vermesin iistemem
burası küçükbirşehir demişti ben de gidemedim gitmedim ve yıllardır hayalini kurduğum bişeydionuniçin vazgeçmiştim
umarımbuna değer dedim bana tşk etti ilerdeki evliliğimiziçin doğru karar dedi minnettarım sana dedi
aynı gün kıza aşık oldu ben de antrenor kursuna katılamadıgıma mı yanayım parama mı
her şey yolunda giderken hiç anlamadığım şekilde oldu her şey
çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..
cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk
pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ
yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım
neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır
SUNLARI SOYLEDİM
1-neden sakin karşıladın dedi. ben bana deger verene üzülürüm.bunda üzülecek birşey göremedim dedim
2-masayı dagıtırsın rezillik çıkartırsın diye korktum dedi. benbunları yapacak basitlikte degilim dedim
3-anlayışına tşk ederim dedi. susmam ve kızmamam anlayışla karşıladığım için değildir.üzülecek deger göremediğimdendir dedim
4-ben şimdi kalitesiz ayrangöünüllübi adam oldum degilmi dedi.valla kendinibiliyosun benim bişey söylememe gerek yok dedim
ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.
ne hem sana evlilik vaadinde bulunup işini engelledi
sonra da aynı gün seni terketti yani
bunun hesabını ona sorman lazım
hatta cevap yazacaksan bunu söyle sayende en büyük hayalimden vazgeçtim de
şimdi napıcam söyler misin de
çok sinirlendim
bencede endoğru olanı yapmışsın çok güçlü ve akıllı bir duruş tebrik ederim ama şimdi yalnız kaldığında o duruşun kadar güçlü bir acı kapladı yüreğini sabret allaha havale et rabbim acını hafifletsin inşallah
söyledim hayatım söyledim
o gün söyledim
senin için geleceğimiz için yaptığım fedakarlığı biliyosun dedim sadece biliyorum dedio kadar
ben başvuru yaptığım ve sonradan vazgeçtigim gün bunu açıkladım tlfda bana tşk etti minnettarımiyi bi karar aldın ikimizin geleceği için dedi ve çok değil 1 saat sonra o kıza vurulmuş
söyledim hayatım söyledim
o gün söyledim
senin için geleceğimiz için yaptığım fedakarlığı biliyosun dedim sadece biliyorum dedio kadar
ben başvuru yaptığım ve sonradan vazgeçtigim gün bunu açıkladım tlfda bana tşk etti minnettarımiyi bi karar aldın ikimizin geleceği için dedi ve çok değil 1 saat sonra o kıza vurulmuş
KESİNLİKLE BORÇLU ama arkadaş ruh yoksunu old. için anlamaz. canları istediklerine kalplerini açarlar böyle konularda kapatırlarsana sağlam bi özür borçlu
biliyorum demekle olmuyo
KESİNLİKLE BORÇLU ama arkadaş ruh yoksunu old. için anlamaz. canları istediklerine kalplerini açarlar böyle konularda kapatırlar
zaten ince düşünse benden ayrılırken az tutarlı davranır cicimleri keser yavaştan başka bi sebeple ayrılırdı
ve bi daha bu kurs ne zaman benim yakınımda açılır bilmem. çalışıyor olursam kimse bana 12 gün izin de vermez.
hiçkimse için büyük fedakarlık yapmayacağıma söz vermiştim ama bu sefer dedimki bu efendi bir adam. yapmaz değer bilir dedim
Allahından bulsun yaptığım koca bi fedakarlıktı bu ben 6 senedir bu kursu beklemiştim ben şehrime yakın yerde açılsın diye
evet haber edecekler..
ve bir haber dahhhhaaaa. bizşu an yazışıyoruz ama o anlamda değil barışma yok. olmaz da ama size ne dediğini yazayım
benımonda biı kaç fotom var.istemek zorunda kaldım çünkü sadece onda var tlfnu ile çekmişti. silmediysen bana ver fotolarımı diye yazdım
o da silmedim tabiki niye sileyimki senden nefret etmiyorum ki sileyim.yarın gönderirim mail olr dedi
sonra devam etti konuşmaya " ya sen bi kolejle anlaşacaktın noldu dedi
ben de neden soruyosun ki önemli mi senin için artık vicdan yapma dedim
vicdan yapmıyorum sen aciz bir insan değilsinki böyle düşünmediğiimi biliyosun sadece sen o işi hakediyosun hatta daha iyiişleri merak ettim oyuzden sordum dedi
sevmediğin insana sorma dedim
hiç sevmediğimi söyleyemem yalan olur ama senle iken böyle bişey başıma gelince kendimi sorguladım sana olan duygularımı dedi
ben de sorgulaman sonucu ne çıktı sıfır mı çıktı dedim
sıfır değil tabiki fakat seni oyalıyo gibi hissettim seni....ne bileyim...." demiş
KIZLAR BU NEDEMEK BİRİNİZ TERCÜME EDİN
KESİNLİKLE BORÇLU ama arkadaş ruh yoksunu old. için anlamaz. canları istediklerine kalplerini açarlar böyle konularda kapatırlar
zaten ince düşünse benden ayrılırken az tutarlı davranır cicimleri keser yavaştan başka bi sebeple ayrılırdı
ve bi daha bu kurs ne zaman benim yakınımda açılır bilmem. çalışıyor olursam kimse bana 12 gün izin de vermez.
hiçkimse için büyük fedakarlık yapmayacağıma söz vermiştim ama bu sefer dedimki bu efendi bir adam. yapmaz değer bilir dedim
Allahından bulsun yaptığım koca bi fedakarlıktı bu ben 6 senedir bu kursu beklemiştim ben şehrime yakın yerde açılsın diye
hiç şansın yok mu girmek için ya
ayrıcada adana yazıyo yaşadığın yer olarak
sen ilçesinde filan mı yaşıyosun
canım bir şey soracağım. küçük bir şehirde yaşıyorum dedin. çalışmıyorum dedin. peki ailen o şehirde mi? yani seni o şehre bağlayan ne. ailen orada değilse bence direk terk et o şehri. benim memleketim çok büyük bir yer değil ama türkiye'de belkide yaşanabilecek en mükemmel şehirler arasında ilk 3'e girer. öyleyken ben ayrıldıktan sonra işimi de bırakıp memleketimden 500 km uzakta farklı bir şehrin ilçesine yerleştim annemi de götürdüm yanımda. çünkü bizimde karşılaşma ihtimalimiz çok yüksekti ve ortak tanıdıklarımız. inan bana bunlar daha fazla yıpratıyor insanı. hazır işinde yokken daha büyük güzel bir şehirde kendine yeni bir hayat kur. ben orada kalsaydım inan bana toparlanamazdım. malesef erkeklerin yapıları farklı olduğu için hayatlarına çok kolay yeni birilerini sokabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?