Masallah sana. Ayakta alkisliyorum. Anlindan öpüyorum. Allah sana layik ve seni senden cok seven bir adamla karsilastirsin insallah, mutlu mesut olursun ve bu adamin yaptiklari sadece kötü bir an olarak gecmiste kalir. Onuda Allaha haval ediyorum, insallah aynisi kendi basinada gelir.
evet tabiki seviyordum.ama kaptırmadım kendimi hic bizaman yanı mesafe hep koydum salmadım kendimi.erkekler boyle kızları sevmiyolar. gerci ben öyle oldum da noldu.ama kaliteni koruyacaksın.içimin nasıl yandıgını bılemezsin
Bacım Harikasın valla Helal olsun sana. Ama bir yandan da üzüldüm sana o psikoloji ile sersemleşip sinirlerinede hakim olamıya bilirdin çok takdir ettim seni bravo sanaher şey yolunda giderken hiç anlamadığım şekilde oldu her şey
çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..
cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk
pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ
yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım
neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır
SUNLARI SOYLEDİM
1-neden sakin karşıladın dedi. ben bana deger verene üzülürüm.bunda üzülecek birşey göremedim dedim
2-masayı dagıtırsın rezillik çıkartırsın diye korktum dedi. benbunları yapacak basitlikte degilim dedim
3-anlayışına tşk ederim dedi. susmam ve kızmamam anlayışla karşıladığım için değildir.üzülecek deger göremediğimdendir dedim
4-ben şimdi kalitesiz ayrangöünüllübi adam oldum degilmi dedi.valla kendinibiliyosun benim bişey söylememe gerek yok dedim
ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.
KIZLAR SİZE TAVSİYEM aynı veya benzeri durumlarda karşılaştıgınızda buna benzer cevaplar verin siz de. terkediyor ama acı cekerek.tekrar yazıyorum.
1-nasıl boyle sakin karşıladın dedi. ben bana deger verene üzülürüm.bunda üzülecek birşey göremedim oyuzden dedim
2-masayı dagıtırsın rezillik çıkartırsın diye korktum dedi. ben bunları yapacak basitlikte degilim dedim.kalitemi düsüremem
3-anlayışına tşk ederim dedi. susmam ve kızmamam anlayışla karşıladığım için değildir.üzülecek deger göremediğimdendir dedim
4-ben şimdi kalitesiz ayrangünüllü bi adam oldum degil mi dedi.valla kendini biliyosun benim bişey söylememe gerek yok dedim
5-masadan kalkarken eve migidiyosundedihayır dedim nereye dedi.sen hoşlandıgın kıza yogunlaşbeni bırak artık sıyrıl dedim
Bence ikiniz de son derece makul ve medeni davranışsınız. Siz son derece sakin ve güçlü durmuşsunuz, karşı tarafı suçlama, kendini acındırma triplerine girmemişsiniz. Karşı tarafta sanırım başta hissettiği heyecanı unutup size odaklanmayı denemiş, hatta yazdıklarınıza bakarsak - daha çok konuşalım seni daha çok tanıyayım, tatile çıkalım vs. gibi ilişkiyi kendince kurtarmayı deneyecek girişimleri bile denemiş - olmayınca da bitirmiş. Belki biraz hayal kırıklığına uğradınız ama yapılacak birşey yok önünüze bakmaktan başka. Karşı cinsin köküne de kıran girmedi her ikiniz içinde dışarıda bir sürü seçenek var daha,umarım ikinizde kendiniz için en doğru kişiyi bulursunuz sonunda.
sizin ortak arkadaşlarınız var mı yani o kızla bi ilişkiye başlarsa haberin olur mu ki
dışarı çıkarken güzelce giyindim makyaj falan karşılaşma ihtimalim olabilir diye ama oldu sevgiliyken bile yolda karşılaşmamıştık
karşılaşsak da şuna nası kendini takmadığımı göstereyim dedim
tam ümidim kesilmişken bibaktım birberberin önünde oturmuş
sıra bekliyor gözgöze geldik.tel ile konuşuyordu.o da bakmaz ben de kafamı çevirip gecerim diye düşünürken
telefondakine sonra görüşürüz ararım deyip kapattı ve önüme dikildi
pişkince sanki hiç bişey yokmuş 2 gün önce bana başkasını seviyorum dememiş gibi
"napıyosun nası gidiyo nerden geliyorsun" dedi
zor da olsa suratıma bi tebessüm yapıştırıp hatta vidalayıp " a nbr iyiyim sağol senden nbr" dedim
iyiyim sağol dedi bana. mutlu görünüyosun dedim
o kadar da mutlu değilim dedi.görüşürüz hoşçakal deyip ayrıldım yanio kadar dayanabildim gönül bi yumruk at suratına dedi
KIZLAR BUNUN ANLAMI NE? ARKADAS KALDIK MUHABBETİNE Mİ GİRMEYE ÇALIŞIYO
VİCDAN YAPIP BARİ HAL HATIR MI SORAYIM DEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU HAREKETİİN ANLAMI NE YA ÇILDIRCAM. kafanı eğ görmemezlikten gel de ben de basıp gideyimişte(
erkek bi arkadaşım "yürü işine git deyip azarlasaydın " dedi
ama ben tam tersinin daha onu yaralayacağınıdüşünüyorum sizce de öyle değil mi. azarlasa mıydım ne konuşuyosun benle işine git mi deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?