"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

duaların için cok sagol buna ıhtıyacım vardı

KIZLAR SİZE TAVSİYEM aynı veya benzeri durumlarda karşılaştıgınızda buna benzer cevaplar verin siz de. terkediyor ama acı cekerek.tekrar yazıyorum.

1-nasıl boyle sakin karşıladın dedi. ben bana deger verene üzülürüm.bunda üzülecek birşey göremedim oyuzden dedim
2-masayı dagıtırsın rezillik çıkartırsın diye korktum dedi. ben bunları yapacak basitlikte degilim dedim.kalitemi düsüremem
3-anlayışına tşk ederim dedi. susmam ve kızmamam anlayışla karşıladığım için değildir.üzülecek deger göremediğimdendir dedim
4-ben şimdi kalitesiz ayrangünüllü bi adam oldum degil mi dedi.valla kendini biliyosun benim bişey söylememe gerek yok dedim
5-masadan kalkarken eve migidiyosundedihayır dedim nereye dedi.sen hoşlandıgın kıza yogunlaşbeni bırak artık sıyrıl dedim

Aslında canım bence o da içinde bir yerlerde seni seviyor bunu anlayacak..çok yanacak..yüz verme kesinlikle

Gerçekten çok sabırlısınız ve güçlüsünüz söylemeden geçemedim tbrik ederim böyle güçlü insanlara bayılıyorum aynı durumu ben yaşasaydım ağlaya ağlaya ölmüştüm.Erkekler karşısındakinin gururunu,onurunu düşünmeden hareket ediyor işte böyle...Halbuki ayrılmak istediğini gururunuzu kırmadan söyleyebilirdi sebebini çok açık açık söylemeye gerek yoktu diye düşünüyorum ben bu kadar açık sözlülüğe gelemezdim :26:

valla helal olsun çok güzel vermişsin cevabını...
bu adam göre dönmek için yalvarır sana ilerki günlerde demedi deme...

Bence ikiniz de son derece makul ve medeni davranışsınız. Siz son derece sakin ve güçlü durmuşsunuz, karşı tarafı suçlama, kendini acındırma triplerine girmemişsiniz. Karşı tarafta sanırım başta hissettiği heyecanı unutup size odaklanmayı denemiş, hatta yazdıklarınıza bakarsak - daha çok konuşalım seni daha çok tanıyayım, tatile çıkalım vs. gibi ilişkiyi kendince kurtarmayı deneyecek girişimleri bile denemiş - olmayınca da bitirmiş. Belki biraz hayal kırıklığına uğradınız ama yapılacak birşey yok önünüze bakmaktan başka. Karşı cinsin köküne de kıran girmedi her ikiniz içinde dışarıda bir sürü seçenek var daha,umarım ikinizde kendiniz için en doğru kişiyi bulursunuz sonunda.

siz gerçekten çok güçlü bir kadınsınız,tebrik ederim sakinliğinizden ötürü. en doğru hareketi yapmışsınız, zaten bir süre sonra deli gibi pişman olup sizin peşinizden koşmaya başlayacaktır tekrar. döneceğinizi sanmıyorum kendi adıma, umarım sizi gerçekten hakeden biriyle karşılaşırsınız,çok içten diliyorum..

öncelikle sakinliğin için tebrik ederim süper idare etmişsin.ama bu adam bu saatten sonra geri dönse bile artık güvenebilecek misin..kendini affettirse dahi evlilik fln olmaz bu ilişkiden..sadece intikamını alıp içini rahatlatırsın..

Bacım Harikasın valla Helal olsun sana. Ama bir yandan da üzüldüm sana o psikoloji ile sersemleşip sinirlerinede hakim olamıya bilirdin çok takdir ettim seni bravo sana

çok guzel tepki vermissin ben olsam ben de oyle yapardim, baskasinda gozu olan erkekle isim olmaz !

tek tarafli ask hiç olmaz

boyle bir durumda, iliskinin butun guzelligi, buyusu yok olur gider... istesenizde artik mutlu olamazsiniz..

masayi neden dagitasin ki, bu o gerçegi degistirir mi?

hayal kirikligi hepsi bu... biraz da kizginlik madem oyle 10 gundur beni neden kandiriyorsun?.. ama bu kizginlik o hayal kirikliginin altinda ezilir sen de sessiz ve sakin gorunursun...

Son düzenleme:

cvpların cok guzelmıs canımm uzulsende belllı etmemıssın merak etme o sana gerı doner cunku hıc bı erkek bole bı kadını bırakmaz dıe dusunuorum kendını basıte almamıssın cokta guzel konusmussun o sımdı kendını yesın dursun:)ıns o kızın sevgılısıde vardır gorur artıkk nenesını:))) hıc uzulme bosverr bu erkekle ılerısı dusunulmezmıs zaten tek yapacagın Allaha sukretkı tez zamanda sana dogruyu gostermıs yanıı

EVET OYLE DEDİ ZATEN o kızı atarım kafamdan dedim ama yapamadım dedi.bu kişilikte bi adam degildim ben nası oldu anlamadım dedi.demekki içimde sen eksikmişsin dedi

kızlar her yorumu tek tek okudum. bana destek olanlara herkese cok teşekkür ederim.

tektek beğendim yorumlarınızı ayrı ayrı tşk edemedim burdan toplu olrak kabul edin lutfen.

dik duralım bayanlar bunu yapalım lutfenn.biz bayanlar hepimiz boyle olursak inanın erkekler daha saygılı olacak

ben ilişkim esnasında da böyle olduğum için bana dürüstçe ifade etti. tlfnu kapatıp hiç açmayanları da gördük

dürüstülübiraz eşşekce oldu evet keşke baska birinden hoşlanıyorum demeyip arıza cıkarıp ayrılsaydı en azından gururum incinmezdi.yaralanmazdım bu kadar

nası acı cektiğimi anlatamam kalbim karnım agrıyor uyku yok yemek yiyemiyorum.sabah mutsuz kalkıyıorum.

DESTEKLERİNİZ İÇİN CCOOK TEŞEKKÜRLERR

sizin ortak arkadaşlarınız var mı yani o kızla bi ilişkiye başlarsa haberin olur mu ki

ben bunu ilk okuduğumda aklıma ne geldi biliyor musun bir erkek yolunu yapmasa kesinlikle bu kadar kesin kimsenin karşısına çıkamaz.o hem yolunu yapmış hem de her bitiş gibi kendini iyi hissedeceği bir senaryo yazmış.durduk yere bu kadar dürüst olmanın bi alemi yok yani.olmazlar çünkü.

dışarı çıkarken güzelce giyindim makyaj falan karşılaşma ihtimalim olabilir diye ama oldu sevgiliyken bile yolda karşılaşmamıştık

karşılaşsak da şuna nası kendini takmadığımı göstereyim dedim
tam ümidim kesilmişken bibaktım birberberin önünde oturmuş
sıra bekliyor gözgöze geldik.tel ile konuşuyordu.o da bakmaz ben de kafamı çevirip gecerim diye düşünürken
telefondakine sonra görüşürüz ararım deyip kapattı ve önüme dikildi
pişkince sanki hiç bişey yokmuş 2 gün önce bana başkasını seviyorum dememiş gibi
"napıyosun nası gidiyo nerden geliyorsun" dedi
zor da olsa suratıma bi tebessüm yapıştırıp hatta vidalayıp " a nbr iyiyim sağol senden nbr" dedim
iyiyim sağol dedi bana. mutlu görünüyosun dedim
o kadar da mutlu değilim dedi.görüşürüz hoşçakal deyip ayrıldım yanio kadar dayanabildim gönül bi yumruk at suratına dedi

KIZLAR BUNUN ANLAMI NE? ARKADAS KALDIK MUHABBETİNE Mİ GİRMEYE ÇALIŞIYO
VİCDAN YAPIP BARİ HAL HATIR MI SORAYIM DEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ BU HAREKETİİN ANLAMI NE YA ÇILDIRCAM. kafanı eğ görmemezlikten gel de ben de basıp gideyimişte (

erkek bi arkadaşım "yürü işine git deyip azarlasaydın " dedi
ama ben tam tersinin daha onu yaralayacağınıdüşünüyorum sizce de öyle değil mi. azarlasa mıydım ne konuşuyosun benle işine git mi deseydim

azarlama yokmuş gibi davran
çok samimide olma selam ver geç senden nereye gittiğini filan öğrenemesin geçiştir
yürü git dersen canı o kadar yanmaz bence havalanır o üzüldüğünü anlar

ayrıca ortak arkadaşınız var mı diye somuştum naptığını filan öğrenebilir misin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…