Sizin erkek arkadaşınız yokmuş ki, sanalda yazıştığınız, henüz reelde görmediğiniz biri ile nasıl bir birlikteliğiniz olacak anlamıyorum..Hadi 1-2 buluşup birbirinizi görürsünüz bir derece. Belki buluştuğunuz zaman birbirinizi beğenmeyecek, elektrik alamayacaktınız..Sanal çıktı mertlik bozuldu..Merhaba erkek arkadaşımla 5 6 aylık bi ilişkimiz vardı ama tamamen sanal daha doğrusu ben buluşmak istemedim özgüven yetersizliğimden beni beğenmez falan diye o çok istiyordu ama ben buluşmadım hiç o da bekledi 5 6 ay sonunda dershanede bana açılan biri oldu bende ona erkek arkadaşımın olduğunu söyledim buna rağmen dershanedeyim sürekli bakışıyorduk ve bi süre sonra bişeyler hissetmeye başladım ve gerçekten elimde değil erkek arkadaşıma sanki istemsiz bi şekilde soğuk yapmaya başladım bana açılan çocuktan gerçekten hoşlanmaya başladım ve erkek arkadaşıma karşı hislerimi yitirdiğimi farkettim bu yüzden işin aldatmaya girmemesi için ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve 1 hafta sonra kadarda bana açılan çocukla konuşmaya başladık buluştuk bu şekilde eski erkek arkadaşımın hakkını yemiş oluyor muyum daha sonrasında aşırı vicdan azabı çektim ama şuan eski erkek arkadaşıma karşı hiç bişey hissetmiyorum ve ilerde bunun ahı çıkar diye korkuyorum ama gerçekten iş başka boyutlara geçmeden hemen ayrıldım
Bir kere bile buluşmadın, söz vermedin değil mi ? O kendini kaptırmış ve hayaller kurmuşsa buluşmak ve ilerletmek istediyse nazikçe ciddi bir şeyler hissetmedigini söyleseydin.Merhaba erkek arkadaşımla 5 6 aylık bi ilişkimiz vardı ama tamamen sanal daha doğrusu ben buluşmak istemedim özgüven yetersizliğimden beni beğenmez falan diye o çok istiyordu ama ben buluşmadım hiç o da bekledi 5 6 ay sonunda dershanede bana açılan biri oldu bende ona erkek arkadaşımın olduğunu söyledim buna rağmen dershanedeyim sürekli bakışıyorduk ve bi süre sonra bişeyler hissetmeye başladım ve gerçekten elimde değil erkek arkadaşıma sanki istemsiz bi şekilde soğuk yapmaya başladım bana açılan çocuktan gerçekten hoşlanmaya başladım ve erkek arkadaşıma karşı hislerimi yitirdiğimi farkettim bu yüzden işin aldatmaya girmemesi için ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve 1 hafta sonra kadarda bana açılan çocukla konuşmaya başladık buluştuk bu şekilde eski erkek arkadaşımın hakkını yemiş oluyor muyum daha sonrasında aşırı vicdan azabı çektim ama şuan eski erkek arkadaşıma karşı hiç bişey hissetmiyorum ve ilerde bunun ahı çıkar diye korkuyorum ama gerçekten iş başka boyutlara geçmeden hemen ayrıldım
Adamin internetini koparsan cani daha çok acırdı oyle anlamsiz bir dram.Merhaba erkek arkadaşımla 5 6 aylık bi ilişkimiz vardı ama tamamen sanal daha doğrusu ben buluşmak istemedim özgüven yetersizliğimden beni beğenmez falan diye o çok istiyordu ama ben buluşmadım hiç o da bekledi 5 6 ay sonunda dershanede bana açılan biri oldu bende ona erkek arkadaşımın olduğunu söyledim buna rağmen dershanedeyim sürekli bakışıyorduk ve bi süre sonra bişeyler hissetmeye başladım ve gerçekten elimde değil erkek arkadaşıma sanki istemsiz bi şekilde soğuk yapmaya başladım bana açılan çocuktan gerçekten hoşlanmaya başladım ve erkek arkadaşıma karşı hislerimi yitirdiğimi farkettim bu yüzden işin aldatmaya girmemesi için ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve 1 hafta sonra kadarda bana açılan çocukla konuşmaya başladık buluştuk bu şekilde eski erkek arkadaşımın hakkını yemiş oluyor muyum daha sonrasında aşırı vicdan azabı çektim ama şuan eski erkek arkadaşıma karşı hiç bişey hissetmiyorum ve ilerde bunun ahı çıkar diye korkuyorum ama gerçekten iş başka boyutlara geçmeden hemen ayrıldım
PubgdenBuraya konu açan çoğu kadınlar,
Bir kere bile bir çay kahve içip gezmediği veya yüz yüze gelmediği insana
Sevgili/erkek arkadaşı/ilişki gözüyle nasıl bakabiliyorlar anlamıyorum
Zaman mı değişti , sadece bakışmak , yazışmak , ST beğenmek yetiyor mu sevgili olmaya
Pubg hiç oynamadım, bilmiyorum orada dönen muhabbetleriPubgden
-sev olalim mi
-ewt
yazismasi varsa buyuk ask baslamis demektir.
Ama beni arayıp ağladığı falan oldu buda çok etkiledi beni o yüzden durduk yere vicdan azabı çektimAdamin internetini koparsan cani daha çok acırdı oyle anlamsiz bir dram.
Ayrılmışsın zaten niye bu dram
Ay ayrıldım da başkasından hoşlanmaya başlamam beni tuhaf hissettiriyorAyrılmışsın zaten niye bu dram?
Yok bahsetmedim hiç zaten ama güzel güzel açıkladım ben artık bişey hissetmiyorum diyesevgili değilsiniz canım bunu unutma
erkek ağlar zırlar boşver sen muhtemelen özgüveni düşüktür falan
yenisinden bahsetme de
Beni görmeden aşkımdan yanan , ağlayıp divane olan adama ben inanmam yaa, cazip de gelmez, hasta derim bu..Siz çok safsınız sanki ya dikkat edin kendinizeAma beni arayıp ağladığı falan oldu buda çok etkiledi beni o yüzden durduk yere vicdan azabı çektim
İyi mi kötü mü böyle olmam bilmiyorum ama üzüldüm yaniBeni görmeden aşkımdan yanan , ağlayıp divane olan adama ben inanmam yaa, cazip de gelmez, hasta derim bu..Siz çok safsınız sanki ya dikkat edin kendinize
Kaç yaşındasınız siz ve sanaldan konuştuğunuz kişi?İyi mi kötü mü böyle olmam bilmiyorum ama üzüldüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?