Başkasını bulduğu icin terk etti ve evlenecekler ama hala takip etmeye çalışıyor

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım Özet geçeyim 2,5 yıldır ciddi olduğumuzu sandigim adam bir başkasını bulduğu gün beni terk etmişti .aileler tanıştırmış kızı avukat statü ve aile durumu çok iyi ayrıca güzelde ..neyse konuya döneyim 4 ay önce terk etmişti bu sürede son 3 aydir beni gizli numaralardan arayıp sesimi dinliyordu hemde günde 20-30 defa ..en sonunda bunca aramaların sonucunda konuştu helallik istedi haksızlık ettin dedim yarım saat konuştuk birdaha beni asla arama dedim kapattı. .arkasından tam bir hafta sonra gene aradı başka numaradan in oturup biraz konuşalım evin köşesinde bekliyorum dedi gitmedim ..derdin ne hala benden ne istiyorsun dedim.. aşık olmuşsun evleneceksin hala beni neden arıyorsun dedim oda aşık olsam seni aramazdım dedi ..sana haksızlık ettim gönlümde güzel yere sahipsin amacim yok sadece biraz konuşmak istedim o kdr dedi .suratına kapattım ..şimdi ise utanmadan şirket adresinden istek atıyor oda yetmezmis gbi ennyakin kız arkadaşlarımın hikayelerine görüldü atıyor ekli olmamasına rağmen isimlerini aratıp bakıyor instagramdan ..bugün fake adresten çıktığı kızın hesabına baktım bi suru resim atmışlar beraber son derece mutlu mesutlar ağızları kulaklarına varacak hani aşık değildin yalanci sahtekar ddm içimden ..üzüldüğüm tek şey ben bunca sene emek verdim fedakarlık yaptım bir başkası geldi bir günde benim hayallerime emek vermeden elini kolunu sallaya sallaya kondu .ne şanslı insanlar var diye oturup ağlıyorum hergun..bugün yine şirket adresinden istek attı artık dayanamadım hakaret ettim ve engelledim .madem mutlu Mesut hala beni neden takip etmek ister bu adam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Bazı erkekler vardır, kadınları av olarak görür. Bu yüzden kim onu reddeder rezil rüsva ederse ona vurulurlar. Elde edince de cepte görüp bir başkasına yelken açarlar. Sizinleyken başkasını avlamak için çabalamak bu durum ona heyecan vermiş, elde edince de kaybettiği sizi avlamaya kalkmış. Benim tamamen gördüğüm bu. Bu kovalama durumu hoşuna gidiyor adamın yani. Sizi tava getirse her şey büyüsünü kaybedecek buna o kadar eminim ki...
Çok alakasız ama ben burçlara çok inanırım. Burcu ne bunun?

Bazı erkekler vardır, kadınları av olarak görür. Bu yüzden kim onu reddeder rezil rüsva ederse ona vurulurlar. Elde edince de cepte görüp bir başkasına yelken açarlar. Sizinleyken başkasını avlamak için çabalamak bu durum ona heyecan vermiş, elde edince de kaybettiği sizi avlamaya kalkmış. Benim tamamen gördüğüm bu. Bu kovalama durumu hoşuna gidiyor adamın yani. Sizi tava getirse her şey büyüsünü kaybedecek buna o kadar eminim ki...
Çok alakasız ama ben burçlara çok inanırım. Burcu ne bunun?
Onun Burcu yay benimki Koç yeni ciktigi evleneceği kızın Burcu ise yengeç sence anlaşırlar mi

Onun Burcu yay benimki Koç yeni ciktigi evleneceği kızın Burcu ise yengeç sence anlaşırlar mi
Bu durumu sadece burçlara bağlamak yanlış olur. Anlaşmalarını etkileyen bir çok etmen var , ama eğer sorduğunuz burç uyumu ise en iyi koç ve yay anlaşır. Yay ve yengeç 150lik açılardadır birbirlerne karşı. Yani birbirlerini göremezler , hayata çok farklı pencerelerden bakarlar.

Bu durumu sadece burçlara bağlamak yanlış olur. Anlaşmalarını etkileyen bir çok etmen var , ama eğer sorduğunuz burç uyumu ise en iyi koç ve yay anlaşır. Yay ve yengeç 150lik açılardadır birbirlerne karşı. Yani birbirlerini göremezler , hayata çok farklı pencerelerden bakarlar.
Aynennn bende oyle okudum uyumsuz gbi duruyorlar ama masallah çokta guzel anlaşıyorlar her anlari mutlu mesut hikayeler paylaşıyorlar

Benim kardeşim yay çok da severim kendisini. Gerçi daha yaş olarak küçük olduğu için kızları üzer mi böyle şıpsevdi biri mıdır bilemiyorum. İkimizin de ateş burcu olmasından kaynaklı anlaşıyoruz. Yengeç su burcu ateşi söndürür... Ama olay o değil. Bu adamın yolu yol değil sen kendini kurtardığına sevin.

Sizi aradığını, sürekli istek attığını birlikte olduğu kıza söylemeyi düsündünüz mü? Belki ona da yalan söylüyor ve kızın bu durumdan haberi yok. Belki sizinle ilişkisi olduğunu bile bilmiyordu onunla tanışırken.

Sizi aradığını, sürekli istek attığını birlikte olduğu kıza söylemeyi düsündünüz mü? Belki ona da yalan söylüyor ve kızın bu durumdan haberi yok. Belki sizinle ilişkisi olduğunu bile bilmiyordu onunla tanışırken.
Kiz tabiiiki bilmiyor söylemeyi düşündüm ama korkuyorum açıkçası basıma bela olabilir adam

Back
X