- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar hızlı ilerlemesi aniden dibe çökmesine sebep olacak haberi yokSoğudu bence de, 3 senelik ilişkiymiş ve evlilik istiyorlarmış. Hiç sevmemiş değildir, konu sahibi resmen terk etmiş o da kalbinde bitirmiş. Benim burada üzüldüğüm resmen yeni kız arkadaş, resmen ateşe yürüyor.
Bana geri dönsün istemiyorum öyle bir derdim yok artık, kötü kalbinden öpüyorum tatlım :)Babanin 1 lafiyla konusmayi kesiyorsun. Kim seni niye beklesin? Haa tabi ki babamin bir sozunden kiymetli degil hic kimse diyebilirsin o zaman arkasindan aglamayacaksin baskasini buldu diye.
Bir insan salak degilse sizin git dediginizde gidecegi, gel dediginizde gelecegi biri olmaz zaten bunun sevmeyle alakasi yok.
Konuşmayi kesmek yerine durumlari anlatip babanizi ikna etmeye calisacaginizi soyleseniz ve eskiye gore az da olsa iletişim de kalsaniz anlarim ama böylesi olmamiş. İnsallah geri donmez size
Doğru tercih yaptığımı gördüm bu davranıştan sonra kesinlikleValla bana tek suçun ,arkasından bu kadar koşmak üstüne düşmek olduğu gibi geliyor ,baksana oda hemen fırsat bekliyormuş ,yeni Kişiler ilişkiler ,çok seven adam anlayış gösterir ve sevgisinin arkasın da dururdu yani demek onda o yürek yokmuş ,o zaman üzülmeye kendini suçlamaya bile değmez, ne hali varsa görsün canı cehenneme de geç ,kadın naz eder adam üstüne düşer fakat bakıyorum artık tam tersi oluyor
Bana geri dönsün istemiyorum öyle bir derdim yok artık, kötü kalbinden öpüyorum tatlım :)
Ben o üç seneyi yasarken yanımda mıydınız? Ben bu insanı tabiri caizse sildim bastan yazdım ilk zamanlar o bar senin o bar benim takılan her günü başka geçen beni aldatan insanı sildim sıfırdan geri çizdim belkide böyle olması benim için hayırlıdır onun için değil, teşekkürler düşünceniz için.Kotuluk dilemedim baskasinin iyiligini diledim aslinda, senin işine gelmiyor diye kotu olmuyor bu. :)
Senin gibi yapan birine geri donmek yerine deger veren biriyle olmasi daha iyi.
Herkes için gecerli deger vermeyen insanlarin peşine dusmesin kimse, cok sevse bile.
Ben barışırdım açık ve net.Baskasını bulduguna inanmıyorum ki zaten bulduysada kendi bulmamıs annesi bulmus
Ama yaptıgın hic hos değil geri dönmemesini cok iyi anlıyorum
Ben olsam bende barısmazdım üc yıllık ilişkinin arkasında duramamıssın babanın bahaneleri cok komik savusturmayı becerememiş yolunu onsuz devam etmeyi secmişsin
Aynısını sana yapsa emin ol sende barısmak istemezdin büraz empati kur
Ben sene boyunca yasadıgımız olaylardan yeterince sevgimi gösterdim kendide bunu sürekli dile getirir olayın bu kadar büyütülmesi bana yersiz geldiÇocuk ne yapacaktı? Sizin onu yüzüstü bırakıp gitmenizden sonra bir de ailesine de mahcup olmuş? Kusura bakmayın ama karşı taraftan çok yerinde bir cevap almışsınız. Sizi sevip sevmemesiyle alakası yok. Gurur denir buna. Siz onu babanızın lafiyla silebiliyorsanız o da annesinin lafi ve isteğiyle başka biriyle olabilir. Siz onu yeterince sevdiğinizi göstermemişsiniz ki ondan da bekleyesiniz. Herşey karşılıklı.
İşte burda gurur ve inancsızlık devreye giriyorBen barışırdım açık ve net.
Hatice değil netice önemlidir. Size verdiği puanları son gelişmelerden sonra silmiştir üzüldüğü için.Ben sene boyunca yasadıgımız olaylardan yeterince sevgimi gösterdim kendide bunu sürekli dile getirir olayın bu kadar büyütülmesi bana yersiz geldi
Saygı duyuyorum :)İşte burda gurur ve inancsızlık devreye giriyor
Aşkta gurur olur mu olur malesef ben kabul etmezdim ne malum yarın annem bişey dedi diyip yeniden aynı seyleri yasatmayacagın yeniden terketmeyecegin
Ben o üç seneyi yasarken yanımda mıydınız? Ben bu insanı tabiri caizse sildim bastan yazdım ilk zamanlar o bar senin o bar benim takılan her günü başka geçen beni aldatan insanı sildim sıfırdan geri çizdim belkide böyle olması benim için hayırlıdır onun için değil, teşekkürler düşünceniz için.
Yaratmak Allaha mahsustur benim öyle bir iddiam yok olaylara farklı anlam yükleme yapmayın.Seni aldatan insanla ugraşman senin sorunun, yapmasaydin. Bunu yaptin diye omur boyu dibinde olmak zorunda degil.
Ayrica kimse kimseyi silip baştan yaratamaz, karsindaki de degişimi istemiş belliki, zamanka durulmuş sende havalara giriyorsun yok bastan yarattim filan. O kadar vazgecilmez olsan suan bu konuyu açmazdin, kimse degildir.
ee sen öle san o zamanBu kadar hızlı ilerlemesi aniden dibe çökmesine sebep olacak haberi yok