başkasını seven birini sevmek?

Her gün yavaş yavaş ölmek gibi bir şey bu.

Cabucak atlatmanin bir yolu yok bence. Unutacagim diye yogunlasma daha cok dusunursun.

Onun yerine koy arada kendini. Hic birlikte olmak istemedigin birinin seninle olamadigi icin uzuldugunu bilsen ne dusunurdun ne hissederdin ona gore uzuntunu azaltmaya calis.

Ama teselli olacaksa zamanla alistigin icin ayni yogunlukta acitmayacaktir.

Allah yardimcin olsun, zor bir durum, ağır bir psikoloji.

nasıl oldu anlamadım bunu atlatmanın bir yolu var mı?...

Bildiğim kadarıyla yok. Yani durduk yere git dersen aşk gitmiyor, laftan anlamıyor.

Valla ben şehir, ülke ,iş değiştirdim ; yepyeni bilmediğim bir ortamda yeni bir sayfa açınca ancak kurtuldum.

Tavsiyem kafanı başka yöne çek. Yeni hobi bul. Okuyorsan altından kalkamayacağın çok zor bir ders al, yandala başvur, mezunsan yüksek lisansa başla hemen teze gir.

olabilir ama sakın onun sevgisini zedelemeye kalkma, ona saygı duyup onun adına mutlu ol sadece ve mümkünse vazgeçmeye çalış bu sevgiden.

Var mı bana da söyleyin? Hele ki onun tarafından sevilmenin nasıl olduğunu bilince.

Dönüp dolaşıp aynı yere dönüyorum, hayatıma birileri giriyor, spor yapıyorum, kurslara gidiyorum, çalışıyorum vs. dünya dönüyor. ama bir dakika da olsa başkasını sevdiğini düşünmek, lanet olası nefes kesen o his. Geçsin artııkkkk.

Bazen en zararsızıdır. Sadece kendini fazlasıyla açmamanı tavsiye ederim sevginin gurursuzluk ilan edilir.
Karşındakinin egosunu beslersin ya da seni yara bandı olarak gorur.yara alınca sana sığınır ama ötesi olmaz bu seni daha çok üzer

Nasıl yani ülke değişikliğini bunun yüzünden mi yaptın? Yoksa o bahaneyle mi kurtulmuş oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…