- 20 Ağustos 2015
- 6.547
- 15.773
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
Merhaba, dünden beri aklımı kurcalayan bir soru var.Dün çocuğumla bir oyun alanındaydık.Başka çocuklar da vardı tabi.Bu arada oğlum 2 yaşında.Dün oyun alanında 1,5-2 yaş arası küçük bir kız çocuğuyla oynuyolardı.Ben uzaktan izliyodum ama kızın annesi başındaydı.Baya güzelce oynadılar 10-15 dk.Sonra annesi kızına hadi gidiyoruz diyince oğlum bi an üzüldü gitmesin diye kız arkadaşını elinden tuttu, kız da zaten yeni yeni yürüyo anladığım kadarıyla bu yüzden de poposunun üstüne düştü.Annesi de ordan oğluma aaa bebeğe öyle yapılmaz ama diye biraz sesini yükseltti onun üstüne de ben çocuğumu uyardım.
Kadınla muhattap olmadım ama sinirlendim açıkçası.Çünkü benim oğlum da yapma etmeden anlayacak yaşta değil daha yeni 2 oldu.Okuduğum her yerde çocuklarınızı yetişkinlerin tepkileriyle başbaşa bırakmayın asla sizden başka parkta/sokakta vs birilerinin uyarmasına izin vermeyin travma yaratabilir diyor özetle.Ben bir sorunumuz olduğunda karşı tarafın annesine veya babasına iletmeyi tercih ediyorum el kadar çocuğa sert çıkmaktansa.Belki dünkü önemli bi olay değildi ama açıkçası dünden beri ne zaman karşı tarafa müdahale etmem gerektiğini düşünüyorum.Bu işin doğrusu nedir sizce?
Kadınla muhattap olmadım ama sinirlendim açıkçası.Çünkü benim oğlum da yapma etmeden anlayacak yaşta değil daha yeni 2 oldu.Okuduğum her yerde çocuklarınızı yetişkinlerin tepkileriyle başbaşa bırakmayın asla sizden başka parkta/sokakta vs birilerinin uyarmasına izin vermeyin travma yaratabilir diyor özetle.Ben bir sorunumuz olduğunda karşı tarafın annesine veya babasına iletmeyi tercih ediyorum el kadar çocuğa sert çıkmaktansa.Belki dünkü önemli bi olay değildi ama açıkçası dünden beri ne zaman karşı tarafa müdahale etmem gerektiğini düşünüyorum.Bu işin doğrusu nedir sizce?