Başkasının gözyaşıyla mutluluk ...

fotag37

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
263
0
16
İstanbul
Düşünüyorum düşünüyorum ama bu kadar karaktersizliğe anlam veremiyorum, Kendimede kızmıyor değilim hiç mi göremedin be saf bunun böyle bir insan olduğunu ve hala acı çekiyorum koskoca 3 ay geçmesine rağmen. Kime anlatıyım ki derdimi ne diyim ben onu gözümden sakınırken ona tek bir yanlışım olmadığı halde beni kandırmasına, yalanlar söylemesine rağmen hala onu içimden atamadım diyemiyorum ama her gördüğüm şey bıçak gibi saplanıyor yüreğime bir zamanlar benim olduğum fotograf karesinde şimdi beni aldattığı ve birlikte olup gururumu ezdiği beni aşağıladığı kız var. Üstündede benim ona doğum gününde büyük bir heyecanla aldığım gömlek . Altındada yorumlar zayıflamam gerek yoksa damatlık olmaz.. Ben bunu hakkedecek hiçbir şey yapmamıştım oysa ki ona.. Gözyaşlarımın üzerine kurdukları mutluluğu izliyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
ağlayacak bir durum yok sizi sevmemiş açıkçası ve haketmemiş bu olaydan bi ders çıkarın bundan sonraki ilişkinizde daha temkinli olup iyice tanıyın zaten doğru insansa bu insanı ve bu günlerinizi asla hatırlamayacaksınız lütfen üzülmeyin

Konuyu okuyunca bir kaç yıl önceki halim geldi aklıma
19 yaşındaydım tabi bizde aldatma yoktu sadece ayrılmak istemişti bi açıklamasıda yoktu
Ayrıldık ben takipteyim tabi her gün ne yapmış ne etmiş herşeyi biliyorum
2 ay ya doldu ya dolmadı tam hatırlamıyorum... Ve bir resim yanında bir kız baya mutlular aynen sendeki gibi (benim harçlıklarımdan artırıp ona aldığım) ceket var üstünde
O resim için nasıl ağlıyorum nasıl beddualar ediyorum şimdi hatırladıkça o halime gülüyorum nolmuş yani cehenneme kadar yolu varmış ama ben farketmişim
Üzülme arkadaşım geçer

Hakkında böylesi hayırlıymış.
Üzülmeyi bırakıp yoluna bak.
Face de falan ekliyse silmeni tavsiye ederim.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni inşallah.

Tamam ayrılırsın elbette hayatında başka birisi olucak benimde öyle, ama bu şekilde olmamalıydı hani yapıyorsun madem çektiğim acıya saygın olsunda onu giyipte gitme gidiyorsun madem fotograf çekinip facede yayınlama onu aldatsam etsem tamam hakkettim bana nispet yapıyor derim ama bu kadarda olmaz

Hakkında böylesi hayırlıymış.
Üzülmeyi bırakıp yoluna bak.
Face de falan ekliyse silmeni tavsiye ederim.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni inşallah.

Amin. Faceden filan engelledim zaten ama onlar peşimi bırakmıyorlar kız bile profilimi takip ediyor geçen gece arkadaşlık isteği yollamış yanlışlıkla bende uyanıktım hemen mesaj geldi telime tıkladım filan geri çekilmiş hemen amaçları ne anlamıyorum.

Biz sadece karakteri kişiliği olan insanlardan saygı bekleriz canım eski sevgilinde azıcık saygı olsaydı zaten sana bu durumu yaşatmazdı gerçekten üzülme yaa

Faceden sil onu, kendine hakim olamıyorsan kendi face ini de kapat. bi şekilde tut kendini. Onu takip etmeye devam edersen daha çok üzülürsün. Onu sildiğinde unutmaya başladığını göreceksin

Unutursun arkadaşım ,kesinlikle facenden bakma ona
Tut kendini,hayatını yaşamaya bak,zor ama çık gez,eğlen,arkadaşlarınla buluş,dolaş..
Umursamıyormuş gibi davran ,bir de ben olsam şöyle yapardım mesela tam tersi onları faceden engellemezdim,çıkardım arkadaşlarımla mutlu mutlu fotoğraflarımı çeker çeker atardım faceye..
Bırak onlar baksınlar sana hiç umursama,en iyi intikam şekli bu bence.

Kızı engellemedim duruyor zaten sürekli beni takipte ikiside anlamıyorum amaçları nedir. Hiç kimseye belli etmiyorum ama artık çok sıkıldım bu durum beni çok yıprattı ...

Erkeklerin çoğunluğu böyle aşkları sevgileri bittiği halde aşık numarası yapıyorlar çünkü "boşta kalma" korkusu var. Anca aşık oldukları kızı kandırdıktan sonra ilişkilerini bitiriyorlar, bir dala tutunmadan ötekini bırakmıyorlar yani. Hissettiğin an tekmeyi basacaksın bunlara, aralarında çok profesyonel olup çaktırmayanları da var tabii.

Allah daha büyük dert vermesin :) Sallayın gitsin, üstündeki gömlek için yorum yapmak istedim "eşeğe altın semer (gömlek) giydirsen de eşek yine eşek" kuzum..

Rezil herif, karaktersiz olmasa eski sevgilisinin hediYe ettigi gömlegi giyip,
Yeni sevgilisiyle resim cekip bide yayinlamaz.
Simdikinede saygisi yok!

Sekerim, uzulmeni istemem ama adam seni yeterince sevmiyormus. Daha cok secdigi, daha iyi anlastigi birisi olunca ona gitmis. Iliskiler basliyor, bitiyor; evlilikler bile bitiyor. Hayatin gercegi boyle, cemkirmek, gozyasi dokmek sana fayda saglamaz zarar verir. Durumu ve hayati bu sekilde kabullenmek bence senin yararina olur.

Yazdiklarim sert geldiyse ozur dilerim, uzulmen icin yazmadim. Sadece olaya objektif bir bicimde bir de bu yonden bakman ve kendini harap etmemen icin yazdim. Bu kotu gunlerin de elbette gececektir, seni mutlu edecek birisi karsina cikacaktir. Saglam dur, bu konuyu dusunup kendini hirpalama derim.

Canım, ne diim ki sana..Gerçekten çok üzüldüm ama inan bana zamanla geçecek, sana şimdi boş laf gibi geliyor ama inan ki geçecek...

sen eski sevgilin aldığın tişçörtü giydi diye takmışsın kafana biz napalım ben exin aldığı herseyi attım ama o benim ona aldığım kıyafetleri ki hep alan ben oldum onu giydirdim güzel güzel şimdi başkalarına caka satıyor ama şunu da unutma eşek altın semer giyse de eşektir...

ne iyi oldu böyle başlık bulmam bdduamı buraya yazayım bende kimse bana beddua etme demesin çektiğimi kendin bilirim
başttan beri bana yalan söylediğin için nişanlı olduğunu saklayıp benle ilşki kurduğun için,buda yetmedi evlenip sürekli beni dürtüklediğin rahat bırakmadığın için,zamanında benden aldığın borcu ödemediğin için
dilerim tanrıdan o çok sevdiğin arabanı karınla oğluna tabut yaparsın kendi elinle, dilerim tanrıdan aldığın para kan ve canla çıksın senden,dilrim tanrıdan psikolojimle oynayıp beni delirtmeye çalıştığın için sen oynatırsın
cehennemde yandığını görsem bunlar başına gelmese içimin yangını sönmez beter ol bend günahsızdım benimle böyl uğraşanında en kıymetlisi beter olsun nfret ediyorum senden pislik

Kızı engellemedim duruyor zaten sürekli beni takipte ikiside anlamıyorum amaçları nedir. Hiç kimseye belli etmiyorum ama artık çok sıkıldım bu durum beni çok yıprattı ...

Hiç ilgilenme, gömleği de dert etme, ben çoraplarından tutta nevresimlerini, havlularını evindeki eşyalara kadar her şeyini almıştım. Benim nevrsimlerimin üzerinde ne haltlar yedi şerefsiz....

Ama geçiyor, hayat yeni güzellikler sunuyor insana, acın daha taze sadece sabırlı olman gerek. Seni takip etmelerine izin verme, sana ulaşabilecekleri her yolu kapat ve Allah'a havale et. İnan o biliyor ne yapacağını

Yaşadığın kolay bir şey değil ama kendine acıma, benim gözyaşlarım üzerine kurulan mutluluk psikolojisine takılma. Demek ki hakkımda hayırlı değilmiş diye düşün. Yapılan bir kötülük asla cezasız kalmaz inan. Kendini rahatlatacak yollar bulmaya çalış. Ama yineliyorum sana ulaşmalarına izin verme, sende onlara ulaşma. İyileşmek için kendine fırsat ver. Bak bizler buradayız, gel dök içini kendini yeme, birazcık sabır...

Canın yanmış çok üzüldüm ama eşine ve oğluna ettiğin bedduadan tövbe et arkadaşım. Onların ne günahı var, haksız beddua geri dönermiş senin de sevdiklerin yok mu Allah korusun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…