Konuyu okuyunca bir kaç yıl önceki halim geldi aklıma
19 yaşındaydım tabi bizde aldatma yoktu sadece ayrılmak istemişti bi açıklamasıda yoktu
Ayrıldık ben takipteyim tabi her gün ne yapmış ne etmiş herşeyi biliyorum
2 ay ya doldu ya dolmadı tam hatırlamıyorum... Ve bir resim yanında bir kız baya mutlular aynen sendeki gibi (benim harçlıklarımdan artırıp ona aldığım) ceket var üstünde
O resim için nasıl ağlıyorum nasıl beddualar ediyorum şimdi hatırladıkça o halime gülüyorum nolmuş yani cehenneme kadar yolu varmış ama ben farketmişim
Üzülme arkadaşım geçer
Hakkında böylesi hayırlıymış.
Üzülmeyi bırakıp yoluna bak.
Face de falan ekliyse silmeni tavsiye ederim.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni inşallah.
Biz sadece karakteri kişiliği olan insanlardan saygı bekleriz canım eski sevgilinde azıcık saygı olsaydı zaten sana bu durumu yaşatmazdı gerçekten üzülme yaa
Unutursun arkadaşım ,kesinlikle facenden bakma ona
Tut kendini,hayatını yaşamaya bak,zor ama çık gez,eğlen,arkadaşlarınla buluş,dolaş..
Umursamıyormuş gibi davran ,bir de ben olsam şöyle yapardım mesela tam tersi onları faceden engellemezdim,çıkardım arkadaşlarımla mutlu mutlu fotoğraflarımı çeker çeker atardım faceye..
Bırak onlar baksınlar sana hiç umursama,en iyi intikam şekli bu bence.
Düşünüyorum düşünüyorum ama bu kadar karaktersizliğe anlam veremiyorum, Kendimede kızmıyor değilim hiç mi göremedin be saf bunun böyle bir insan olduğunu ve hala acı çekiyorum koskoca 3 ay geçmesine rağmen. Kime anlatıyım ki derdimi ne diyim ben onu gözümden sakınırken ona tek bir yanlışım olmadığı halde beni kandırmasına, yalanlar söylemesine rağmen hala onu içimden atamadım diyemiyorum ama her gördüğüm şey bıçak gibi saplanıyor yüreğime bir zamanlar benim olduğum fotograf karesinde şimdi beni aldattığı ve birlikte olup gururumu ezdiği beni aşağıladığı kız var. Üstündede benim ona doğum gününde büyük bir heyecanla aldığım gömlek. Altındada yorumlar zayıflamam gerek yoksa damatlık olmaz.. Ben bunu hakkedecek hiçbir şey yapmamıştım oysa ki ona.. Gözyaşlarımın üzerine kurdukları mutluluğu izliyorum sadece.
Düşünüyorum düşünüyorum ama bu kadar karaktersizliğe anlam veremiyorum, Kendimede kızmıyor değilim hiç mi göremedin be saf bunun böyle bir insan olduğunu ve hala acı çekiyorum koskoca 3 ay geçmesine rağmen. Kime anlatıyım ki derdimi ne diyim ben onu gözümden sakınırken ona tek bir yanlışım olmadığı halde beni kandırmasına, yalanlar söylemesine rağmen hala onu içimden atamadım diyemiyorum ama her gördüğüm şey bıçak gibi saplanıyor yüreğime bir zamanlar benim olduğum fotograf karesinde şimdi beni aldattığı ve birlikte olup gururumu ezdiği beni aşağıladığı kız var. Üstündede benim ona doğum gününde büyük bir heyecanla aldığım gömlek. Altındada yorumlar zayıflamam gerek yoksa damatlık olmaz.. Ben bunu hakkedecek hiçbir şey yapmamıştım oysa ki ona.. Gözyaşlarımın üzerine kurdukları mutluluğu izliyorum sadece.
Kızı engellemedim duruyor zaten sürekli beni takipte ikiside anlamıyorum amaçları nedir. Hiç kimseye belli etmiyorum ama artık çok sıkıldım bu durum beni çok yıprattı ...
ne iyi oldu böyle başlık bulmam bdduamı buraya yazayım bende kimse bana beddua etme demesin çektiğimi kendin bilirim
başttan beri bana yalan söylediğin için nişanlı olduğunu saklayıp benle ilşki kurduğun için,buda yetmedi evlenip sürekli beni dürtüklediğin rahat bırakmadığın için,zamanında benden aldığın borcu ödemediğin için
dilerim tanrıdan o çok sevdiğin arabanı karınla oğluna tabut yaparsın kendi elinle, dilerim tanrıdan aldığın para kan ve canla çıksın senden,dilrim tanrıdan psikolojimle oynayıp beni delirtmeye çalıştığın için sen oynatırsın
cehennemde yandığını görsem bunlar başına gelmese içimin yangını sönmez beter ol bend günahsızdım benimle böyl uğraşanında en kıymetlisi beter olsun nfret ediyorum senden pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?