Başkasının gözyaşıyla mutluluk ...

o yolunu seçmiş,sende yoluna mutlulukla devam et unutulmaz denen o kadar çok şey unutuluyor ki şaşırıyor insan

Ben bana geri dönsün diye birşey söylemedim ki zaten ki dönsede ben asla kabul etmem.
Kızada sadece hain demiyorum ikiside hain ve karaktersiz ben hayallermn yıkılmasına ve onca şeyden sonra bunları yapmasına üzülüyorum. Komik gelebilir size saygı duyarım fakat kızın yaptığı tam olarak bu oldu he eski erkek arkadaşımda suç yokmu derseniz elbette sucun büyüğü onda bunuda biliyorum..

Daha iyi olmuş öyle demen, bu durumda ilk üzüldüğünde koşacağı kişi sensin
Ben, sakın ama sakın bir daha ne olursa olsun, ölüyor olsan bile bana gelme inan yüzüne tükürürüm demiştim. Kötü oldu Ölse de gelmez artık .
Ama o sana geri geldiğinde, seni bıraktığı yerde bulamayınca, "hani gel demiştin" derse, zamanında seni sevdiğimi de sanmıştım der geçersin
Daha çok popiş olur

çok zor bir durumö tarifi hemen hemen imkansız bir acı Allah yardımcınız olsun..böyle böyle pskolojimizi alt üst ediyorlar yazık yaa valla yazık sonra güvensiz zırt pırt herseye ağlayan bir insan olup çıkıveriyoruz bee yaa (((((

Karisiyla oglunun ne gunahi var? Aman dikkat edin yersiz beddua diner dolasir sahibini bulur derler

Aminn, Benim psikolojim yeterince bozuldu 2 gün gülüyorsam 3 gün melankolik tavırlar sergiliyorum oturduğum yerde gözüme yaş doluyor

Bir gün bu fırsat elime geçerse yapıcam inş.

Arkadaşım hiç üzme kendini biliyorum klasik bir cümle ama emin ol değmyor.Benim 5 yıl önceki durumum aklıma geldi de neler çektirmişim kendime.Bende askerden dönmesini beklemiştim teskeresine bir kaç ay kala başka bir kızla görüştüğünü öğrendim ayrıldık.Hatta yüzsüzlük o ki birlikte olduğu kız beni aradı '' sen sürekli sevgilimi arıyormuşsun rahatsız ediyormuşsun senden ayrıldı hala umudun mu var'' diye.Halbuki ayrıldıktan sonra kesinlikle aramamıştım bağrıma taş basmıştım çünkü çok gururluyumdur.Evlendiler mutluluk pozları facede hergün..O kız benim olduğumu bile bile beraber oldu o şahısla.İkiside mutlu değiller.Başkasının göz yaşının üzerine mutluluk temelleri atılmıyor maalesef.O zaman isyan etsemde rabbimin bildiği varmış iyiki ayırmış.Aradan 5 yıl geçti 2 yıla yakın evliyim mutluyum şükür rabbime.Ve bu yetmezmiş gibi 5 yıl sonra ablama mesaj atmış faceden ve beni eklemiş evli olduğumu bile bile.Ve bu şahısın çocuğu var.Hiç utanma yokmuş anladım iyiki olmamış.Belki o kızın yerinde mağdur olan ben olacaktım.Her hayırda bir şer her şer de bir hayır vardır...Yinede mutluluklar diliyorum ailesiyle eşiyle çocuğuyla.Bırak gitsin sen unutmak istemesende zaman unutturacak karşına gönlüne göre biri çıkacak o zaman diyeceksin iyiki olmamış diye inan bana.

Çevremden o kadar gördüm ki örneğini gerek burdaki topiklerden gerek kendi çevremden bir insan bir insanı nasıl üzebiliyor, nasıl vicdanı rahat edebiliyor anlamış değilim. Ben aksine unutmak istyorum içimde ona karşı hiçbir sevgi yok geçirdiğimiz günlerin hatrına sadece saygımdan susuyordum sadece seviyemi korumak için onun gibi olmamak için ... Ama gördüğüm şeyler ona duyduğum saygı için bile pişman etti beni elbette benden sonra hayatında biri olucak, evleniceksin bunlar olması gereken şeyler ama o konuşmalar o gömlek sabrımın taşmasındaki son redde oldu. Benim çok ahımı aldılar ben secdede ağlayıp Allahım bana onu unuttur dediğimi hatırlıyorum halada diyorum. Umarım bende sizin gbi olurum en kısa zamanda.

Allah bildigi gbi yapsin o a...yi kardesim takma sen kafana

özel mesaj atamıyorum kusura bakmayın. Daha yeniyim. Yazdıklarınızı takiben öyle bir çıkarımda bulundum facebook hesabınızı paylaşmıştınız forumda. Ayrıca bi erkek ismi de geçmişti i ile adı başlıyordu. Face hesabınızda eylül ayından sonraki fotograflarınızı begenen i.... isimli kişilere baktım üzüldüğünüz adamı merak etmiştim açıkçası.

Anladım ama üzüldüğüme değmeyeceğini bende artık anlamış bulunmaktayım ..

seni aldatan birinin çektiğin acıya saygı duymasınımı bekliyorsun? gereksiz bi insan için kendini üzme bedenini yorma.. burda herkes konuşur seni teselli eder ama iş gene sende KALBİNDE biter.. böylesi biri seni haketmiyor ve sende böylesi biri için üzülmeyi.. şükretki Rabbim sana zamanında göstermiş herşeyi.. ya geç kalsaydın evlenseydin ve böyle olaylar olsaydı.. daha kötüsünü görüp şükretmelisin canım.. Allah sabır versin..

insanın içinin acıması gibi bir duygu yok, yaşayan biliyor. ama o acıyada alışıyo insan ya öyle böyle gidiyo hayat işte..

Bide öyle karaktere sahip bi insanın o fotoğrafı ekleyip öyle yorumlar yapması çok normal..Benim hediye ettiğim gömleği giymiş demişsiniz, bence o gömleği sizin aldığınızı hatırlamıyordur bile. Yani bunu eses aldı ben bu fotoğrafı ekleyemem gibi bi düşüncesi olmamıştır, aklına bile gelmemiştir o anda o. Oyüzden o kısma boşuna üzülmeyin erkekler biraz yüzeysel düşünüyor malesef..

Amin çok teşekkür ederim. Allaha havale ettim ikisinide inş bnm içimdende silip atar onu rabbim.

Senin gozyaslarin arkalarinda iken, cok da mutlu olacaklarini sanmiyorum.
ilahi adalete inan ve bekle gor..
Senin verdigin degeri hak etmeyen insanlar icin hic aglama, cunku gozunden akan yaslar onlardan cok daha degerli..
insallah seni hak eden, cok iyi bir insan cikar karsina ve cok mutlu olursun..

Allahh aldatan erkekleri nasıl biliyosa öyle yapsın...
İki yakası bir araya gelmesinnn inşallahhhh ....

4 aydır her fırsat bulduğumda dua ediyorum. O kadar zor ki eskiden Allahım onu hakkımda hayırlı kıl derken günün birinde Allahım onu kalbimden sök al diye dua etmek hayal kırıklığına inanmak. İnş amin teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…