Baskasının yemeği!

Pastachef

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
198
233
18
28
Evleneli 9 ay oldu hersey güzel sükür. Üniversite bitti hemen evlendim. Yemek yapmaya da yeni yeni adapte oluyorum ama Allah için beceriyorum. Zaten hamur işleriyle aram kücüklükten iyidir herkes de begenir. Eşimde begeniyo genelde o ne yemek sever veya isterse onu hazırlarım. Ama sorun şu ki baskasının yaptığını yerken cok iştahlı ikinciyi istiyo geçen misafirlikte cikolata soslu Bi kek vardı . Sanki hiç evde yapılmıyor. Hergün cayın yanına tatlısı hazır olur ya. Gıcık oluyorum Bi ben mi yasıyorum bunu. Simdide bamya gördü TV de hiç yemedim yapmam da. AA ben surda yemistim cok güzel yapmıstı diye bana eltmi övüyo allahım yarabbim ben mi abartıyorm

Kusurbakma cnm
Ozmn zıkım yesinler
Benim eşimde öyleydi şimdi değişti

Yemediğiniz bir şeyi eşiniz seviyorsa yapabilirsiniz. Biraz çocuğunuz gibi olmus konu ama erkeklerde biraz çocuk zaten

Ee nasıl değişti anlatsana biraz
Eve geldiğimizde tartışıyordum nereye gidiyorsun geliyorsun herzamn yok bunun yemeği güzel yok bunun tatlısı güzel diyorsun birdaha dersen seni boşarım ya bu ne saçmalık dedim hayatında sanki yemek yememisin

Başka yerde yenen şeyler daha tatlı geliyor bazen, hangimize olmuyor ki
Eşiniz iştahlı ve yemeği seviyor belliki, can boğazdan gelir bırakın yesin.
Hem size sen yapamıyorsun dememişki önüne konanı yemiş adam.
Bende bazen gittiğim yerlerde beğendiğim şeyleri 2.ye istediğim oluyor art niyet aramaya gerek yok
Bamyayı da yemiyorsunuz madem bir gün az bir şey yapın eşiniz yiyiversin.
Eltilik bir durum yok kendinizi doldurmayın

Ee nasıl değişti anlatsana biraz
Eve geldiğimizde tartışıyordum nereye gidiyorsun geliyorsun herzamn yok bunun yemeği güzel yok bunun tatlısı güzel diyorsun birdaha dersen seni boşarım ya bu ne saçmalık dedim hayatında sanki yemek yememisin

Bence hiç alıştırmayın. Gitsin sevdiği yerde yesin madem.
Benim eşimde ister yaparım beğenmez. Böyle böyle yapma hevesim de kaçtı zaten, artık yapmıyorum.

geçen gün kayınvalide de misafir vardI. Oraya giderken bi pasta yaptım. Akşam oraya gelince baktı, baksana ne güzel gözüküyor sen hiç böyle pasta yapmıyorsun dedi bana. Bende gözlerimi belerttim. Sor bakalım onu kim yapmıl dedim.
Yani yapmayın.

Başka yerlerde iştahla birşeyler yemesi sizi niye rahatsız ediyor?

Eşimde istahlıdır, hamur işi, tatli çok sever, evine gittiğimiz insanlar zaten yakınlarımız olur, ikinci kez istediği de çok olmuştur. Hiç rahatsız olmadım bugüne kadar.

Eşim dışarıda ikinciyi yiyince evde yapılmıyor mu acaba diye düşüncekler diye dert etmek anlamsız bence. Velev ki yapılmıyor ne olacak yani?

Ah bu erkekler içindeki çılgın ufaklığı bogasim geliyor arada. benimki annesi bir şey yaptiysa sevinir belli eder annesi tabi kırk yılda bir yapar. Ben istediğini yaparım hemen ama o tepkiyi alamadim daha ve herkes yemeklerime hamur islerime bayılır eşim dahil. Ama o sevinç yok bende kırk yılda bir mi yapsam acaba istediklerini

Yemekleriniz sandığınız kadar lezzetli olmayabilir mi? başka evde aynı kekten iştahla yiyip sizinkine aynı tezahüratı yapmıyormuş ya, o yüzden acaba mı dedim
Valla eger öyleyse de bi ona lezzetli gelmiyo o zaman Bi yere caya gideceğim zaman bile benden hamur işi tatlı vs. Yapıp götürmemi. isterler. ben kendi yemegim begenilmese asla kızmam ama özellikle baskasının yanında bunu yapması bana biraz haksızlık gibi geliyor. 10 yıl yemek yapan birileriyle tabiki bir olamam Belki ben alınganım bilemedim

Şuan adını hatırlayamadığım eski bi üye böyle bi konu açmıştı,kk kadınları durur mu ıncık cıncık nasıl yemek yaptığını anlattırdılar,kadıncağız sanırım tüm yemeklere kemik suyu katıp tuz ve salça katmıyordu

Yav belki cidden lezzetsiz yemek yapıyorsunuz nerden bilelim