Kusurbakma cnmEvleneli 9 ay oldu hersey güzel sükür. Üniversite bitti hemen evlendim. Yemek yapmaya da yeni yeni adapte oluyorum ama Allah için beceriyorum. Zaten hamur işleriyle aram kücüklükten iyidir herkes de begenir. Eşimde begeniyo genelde o ne yemek sever veya isterse onu hazırlarım. Ama sorun şu ki baskasının yaptığını yerken cok iştahlı ikinciyi istiyo geçen misafirlikte cikolata soslu Bi kek vardı . Sanki hiç evde yapılmıyor. Hergün cayın yanına tatlısı hazır olur ya. Gıcık oluyorum Bi ben mi yasıyorum bunu. Simdide bamya gördü TV de hiç yemedim yapmam da. AA ben surda yemistim cok güzel yapmıstı diye bana eltmi övüyo allahım yarabbim ben mi abartıyorm
Ee nasıl değişti anlatsana birazKusurbakma cnm
Ozmn zıkım yesinler
Benim eşimde öyleydi şimdi değişti
Yok kız ne sevmesi hayatında Bi kere yemis bana onu övüyoYemediğiniz bir şeyi eşiniz seviyorsa yapabilirsiniz. Biraz çocuğunuz gibi olmus konuama erkeklerde biraz çocuk zaten
Eve geldiğimizde tartışıyordum nereye gidiyorsun geliyorsun herzamn yok bunun yemeği güzel yok bunun tatlısı güzel diyorsun birdaha dersen seni boşarım ya bu ne saçmalık dedim hayatında sanki yemek yememisinEe nasıl değişti anlatsana biraz
Eve geldiğimizde tartışıyordum nereye gidiyorsun geliyorsun herzamn yok bunun yemeği güzel yok bunun tatlısı güzel diyorsun birdaha dersen seni boşarım ya bu ne saçmalık dedim hayatında sanki yemek yememisinEe nasıl değişti anlatsana biraz
Ah bu erkekler içindeki çılgın ufaklığı bogasim geliyor arada.Eve geldiğimizde tartışıyordum nereye gidiyorsun geliyorsun herzamn yok bunun yemeği güzel yok bunun tatlısı güzel diyorsun birdaha dersen seni boşarım ya bu ne saçmalık dedim hayatında sanki yemek yememisin
Valla eger öyleyse de bi ona lezzetli gelmiyo o zamanYemekleriniz sandığınız kadar lezzetli olmayabilir mi? başka evde aynı kekten iştahla yiyip sizinkine aynı tezahüratı yapmıyormuş ya, o yüzden acaba mı dedim
Evleneli 9 ay oldu hersey güzel sükür. Üniversite bitti hemen evlendim. Yemek yapmaya da yeni yeni adapte oluyorum ama Allah için beceriyorum. Zaten hamur işleriyle aram kücüklükten iyidir herkes de begenir. Eşimde begeniyo genelde o ne yemek sever veya isterse onu hazırlarım. Ama sorun şu ki baskasının yaptığını yerken cok iştahlı ikinciyi istiyo geçen misafirlikte cikolata soslu Bi kek vardı . Sanki hiç evde yapılmıyor. Hergün cayın yanına tatlısı hazır olur ya. Gıcık oluyorum Bi ben mi yasıyorum bunu. Simdide bamya gördü TV de hiç yemedim yapmam da. AA ben surda yemistim cok güzel yapmıstı diye bana eltmi övüyo allahım yarabbim ben mi abartıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?