Evleneli 9 ay oldu hersey güzel sükür. Üniversite bitti hemen evlendim. Yemek yapmaya da yeni yeni adapte oluyorum ama Allah için beceriyorum. Zaten hamur işleriyle aram kücüklükten iyidir herkes de begenir. Eşimde begeniyo genelde o ne yemek sever veya isterse onu hazırlarım. Ama sorun şu ki baskasının yaptığını yerken cok iştahlı ikinciyi istiyo geçen misafirlikte cikolata soslu Bi kek vardı . Sanki hiç evde yapılmıyor. Hergün cayın yanına tatlısı hazır olur ya. Gıcık oluyorum Bi ben mi yasıyorum bunu. Simdide bamya gördü TV de hiç yemedim yapmam da. AA ben surda yemistim cok güzel yapmıstı diye bana eltmi övüyo allahım yarabbim ben mi abartıyorm
Benim esim de önceden birilerinin yaptigi biseyleri bana hep overek anlatirdi yemekte olsa baska konu da olsa, abisinin esini, kiz kardeşini sunu bunu överdi. Ben de her seferinde trip atar laf sokar küser surat asar pişman ederdim ovdugune. Artik kimsenin biseyini övmüyorEe nasıl değişti anlatsana biraz
Anneni söylediği için kıskanmıyorsun annem gibi yemek yap desin de gör ne hissedersinEşim evlendiğimiz yıl çok güzel yemek yapıyorsun diyordu. Annemlerin şehrine taşındık. Geçen, sende hiç beceremiyorsun bak annen nasıl yapıyor diyor. Napam, anamı mı kıskanamben köfte yapıyorum 2 tane yiyor bebem, annem yapıyor 5 tane yiyor. Bezdim
Erkekler pis boğazdır çoğunluklaBaşka yerde yenen şeyler daha tatlı geliyor bazen, hangimize olmuyor ki ☺
Eşiniz iştahlı ve yemeği seviyor belliki, can boğazdan gelir bırakın yesin.
Hem size sen yapamıyorsun dememişki önüne konanı yemiş adam.
Bende bazen gittiğim yerlerde beğendiğim şeyleri 2.ye istediğim oluyor art niyet aramaya gerek yok☺
Bamyayı da yemiyorsunuz madem bir gün az bir şey yapın eşiniz yiyiversin.
Eltilik bir durum yok kendinizi doldurmayın
Aslında dedi onu da, mantı girişimimden sonra. Ama bence haklı. Kv ile yemek kapıştırmayı ben çok saçma buluyorum. Kadın 45 yıl boyunca günde 2 öğün yemek yapmış. Gözü kapalı, ölçüsüz, ezbere yapıyor herşeyi. Ben daha yeni evlenmişim. Nasıl daha iyi yapabilirim ki? Saçma. Şöyle bir 10 yıl falan geçsin, o zaman belki.Anneni söylediği için kıskanmıyorsun annem gibi yemek yap desin de gör ne hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?