E yani ben hergün yemek yapıyorum, başkasında arada bir yiyor, farklı geldiği için cazip olabilir, dışarıda yediği gerçekten daha güzel olabilir. Ayrıca sadece eltinin yaptığı yemeği övmüş, diğerlerinde iştahla yemiş sadece. Kendi yaptığı yemekleri de beğendiğini söylemiş. Benim yaptığıma burun kıvırmıyorsa nerede nasıl yediğine neden takılayım?Sorun olan aslında eşin üslubu olmuş burada sanki. Biri yapinca bir kere yese ballandirip anlatiyormus ama konu sahibini yani esini anlatmıyor sanırım.
Takılın demedim konu sahibinin üslub kısmına takılmış olabileceğini söyledim. Siz yanlış anlamışsınız.E yani ben hergün yemek yapıyorum, başkasında arada bir yiyor, farklı geldiği için cazip olabilir, dışarıda yediği gerçekten daha güzel olabilir. Ayrıca sadece eltinin yaptığı yemeği övmüş, diğerlerinde iştahla yemiş sadece. Kendi yaptığı yemekleri de beğendiğini söylemiş. Benim yaptığıma burun kıvırmıyorsa nerede nasıl yediğine neden takılayım?
Supriz olarak yemek yapma bak bakalım nasıl beğeniyor o zamanEvleneli 9 ay oldu hersey güzel sükür. Üniversite bitti hemen evlendim. Yemek yapmaya da yeni yeni adapte oluyorum ama Allah için beceriyorum. Zaten hamur işleriyle aram kücüklükten iyidir herkes de begenir. Eşimde begeniyo genelde o ne yemek sever veya isterse onu hazırlarım. Ama sorun şu ki baskasının yaptığını yerken cok iştahlı ikinciyi istiyo geçen misafirlikte cikolata soslu Bi kek vardı . Sanki hiç evde yapılmıyor. Hergün cayın yanına tatlısı hazır olur ya. Gıcık oluyorum Bi ben mi yasıyorum bunu. Simdide bamya gördü TV de hiç yemedim yapmam da. AA ben surda yemistim cok güzel yapmıstı diye bana eltmi övüyo allahım yarabbim ben mi abartıyorm
Güzel yemek bamya etli mükemmel olur en sevdiğim sulu yemekYok kız ne sevmesi hayatında Bi kere yemis bana onu övüyoyaparmıyım ben o bamyayı
Eh siz yapmazsanız o da eltinizi övmeye devam eder.Yok kız ne sevmesi hayatında Bi kere yemis bana onu övüyoyaparmıyım ben o bamyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?