Baskasiyla evlenen karaktersiz ve söyleyip söylememek

Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim

Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim
biraz daha az serefsizi benim basimda idi.Ben sirf cool olacagim diye hiç bir sey yapamadım yapmadim...Pişmanım! senin bu yaşadıklarını kiza anlatma yükümlülüğün var bilsin nasıl bir karakter yoksunu adamla evlendiğini!!!Yine de karar senin ama yanına kalmasın bence o sahisin

3 ay içindemi evlenmiş?
siz 5 aylıkken tanışmışlar sonra nişanlanmışlar sonra siz 8 aylık sevgiliyken evlenmişler mi?
anladığım gibiyse o kıza hiç bir şey söyleme bence.

Kendine gel, o kızın hiçbir suçu yok belki iyi bir kızdı? Kul hakkına girmiş olacaksın bunun hesabını öteki tarafta nasıl vereceksin? O adam seni umursamamış sende onu umursama ama milletin yuvasınıda yıkma
Ooo siz çok yanlış anlamissiniz. Hadi boşver intikam duygulariyla yapma deseniz anlayacagim da. Kızın günahına girmek fakan ne alaka . Kiz suan bir serefsizle evli . Evlenme sürecinde aldatan evlenince neler yapar. Böyle bir serefsizi cümle aleme özellikle kiza söylemek lazim ki kiz basini kurtarsin. Ama yinede Allahima havale ettim. O şerefsizden intikam aliyim derken olaylar cok daha karisacak cnku.

Söyleme bir şey arada kalırsın. İkna eder eşini, sonra sen suçlu olursun. Sinirlerin bozulur. Hiç gerek yok kendi bulsun, görsün, takip etsin. Peşimi bırakmadıya kadar gelir olay bir de başına bela alma. İnsanların vicdanına kalmamak gerek, ailene kadar uzanabilir konu. Tanımıyorsun kadını iş nereye varır bilemezsin.

soylemelisin cok degil 1 sene somra burda konu acarvyoksa evleneli 1 yil oldu hamileyim esim beni aldatti diye bilmeye hakki var bilsin yani gerisi ona kalmış

Kıza hiç mesaj falan atmayın.

Böyle bir adam için de üzülmeyin. Bir yandan evlilik hazırlığı icindeymis bir yandan sizle konuşmuş. Belki konuştuğu başka kişiler de vardır. Hiç üzülmeye değecek biri değil.

Ben olsam atardım.kotu biri değilim ama benim duygularımla gururumla oynayan bir adamın huzuru bozulsun isterdim.kiz üzülecek evet ama koçasın ara hayatı zindan edecek.tek korkum adamın dellenip bana zarar vermesi olurdu

Kizin umursayacaginu sanmiyorum.bir arkadaşım yasadi birebir aynisini israrla yapma dememe ragmen mesajlari gondermisti.
Kızın cevap eskiden yaptiklari beni ilgilendirmez o benim kocam ben onun karisiyim es olarak beni tercih etmesini hazmedip bizi rahat birakin yolunuza bakin.olmustu

Ben olsam atardım.kotu biri değilim ama benim duygularımla gururumla oynayan bir adamın huzuru bozulsun isterdim.kiz üzülecek evet ama koçasın ara hayatı zindan edecek.tek korkum adamın dellenip bana zarar vermesi olurdu
Zarar verebilir. Ama hicbirsey umrumda değil. Mesleğim geregi zarar vermesi de biraz zorlar ama cesaret edemiyorum cesaretsizligimin sebebide ; kız. Valla fotolarda öyle mutluydu ki birinin sebebi ne olursa olsun gözyaşı dökecek olmasi beni manevi oalrk korkutuyor. Cnku kendimden biliyorum fazlasıyla üzüldüm.

Kizin umursayacaginu sanmiyorum.bir arkadaşım yasadi birebir aynisini israrla yapma dememe ragmen mesajlari gondermisti.
Kızın cevap eskiden yaptiklari beni ilgilendirmez o benim kocam ben onun karisiyim es olarak beni tercih etmesini hazmedip bizi rahat birakin yolunuza bakin.olmustu
Tabi vereceği tepkiyi bilmiyorum. Ben kendi vereceğim tepkiyi baz aliyorum. Bu da olabilir hiç düşünmedim.

Şöyle bişey var ; o dönemde senın o kadından haberin yoktu ve dolayısıyla mesajlara karşılık verdin
Şimdi biraz sıkıntı olabilir kadın bubu öğrendiğinde sende suçlu payına düşebilirsin adam bi şekilde belki gönlünü alır ihale sana kalabilir
Boşver ..

Back
X