Baskasiyla evlenen karaktersiz ve söyleyip söylememek

Ben soyledim.Bizim sevgililigimiz calkantiliyken o kizla tanismis.Arkadas olarak konusmuslar sonra kiz buna goz koymus .Bizim de aramiz bozuk olunca.Ama bitmisti demistir o kizi ikna etmistir.O da zaten evde kalma korkusuyla bosvermis olmali.Yoksa iki ayda nisanlanip vazgecmemesinin bir anlami yok baska.

Ben soyledim.Bizim sevgililigimiz calkantiliyken o kizla tanismis.Arkadas olarak konusmuslar sonra kiz buna goz koymus bizim de aramiz bozuk olunca.Ama bitmisti demistir o kizi ikna etmistir.O da zaten evde kalma korkusuyla bosvermis olmali.Yoksa iki ayda nisanlanip vazgecmemesinin bir anlami yok baska.
Kız size tepki vermedi mi ?Sadece söylediniz mi mesaj falan kanitli bir sekilde mi söylediniz

S
Zarar verebilir. Ama hicbirsey umrumda değil. Mesleğim geregi zarar vermesi de biraz zorlar ama cesaret edemiyorum cesaretsizligimin sebebide ; kız. Valla fotolarda öyle mutluydu ki birinin sebebi ne olursa olsun gözyaşı dökecek olmasi beni manevi oalrk korkutuyor. Cnku kendimden biliyorum fazlasıyla üzüldüm.
Soyle.Cok zor seyler bunlar.Biraz da onlarin huzuru bozulsun.Kiz da uc ayda evlenmeseymis.Dikkatli olsaymis.Bunun kiz arkadasi var mi diye tedbirli olsaymis.Cunku benimkini kiz tavlamis.Bu da benden bahsetmemis.Senin haberin oldu onun da olsun.Ama bak buraya yaziyorum kiz ayrilmayacak.Adam da turlu yalanlar soyleyecek.Bilmiyorum ben yasadigim icin sert bakiyor olabilirim

S

Soyle.Cok zor seyler bunlar.Biraz da onlarin huzuru bozulsun.Kiz da uc ayda evlenmeseymis.Dikkatli olsaymis.Senin habeein oldu onun da olsun.Ama bak buraya yaziyorum kiz ayrilmayacak.Adam da turlu yalanlar soyleyecek
Sey diye düşünecek ama hala benim peşimde unutamamis benim icin cabaliyor vss. Zaten banada bu kadr seyle susmak koyuyor. Ama sebebi ben olmayayım diyorum , serfsizin kendinden ciksin istiyorum.

Kız size tepki vermedi mi ?Sadece söylediniz mi mesaj falan kanitli bir sekilde mi söylediniz
Yok ya cool cool yazdim.Bunu neden ihanet edildiginizde soylemediniz ohalde yazdi.Ben de yeni ogrendim dedim.Mesaj alimini engelledi sadece.Tamamen engellemedi arada bakmak icin.

ben olsam kesinlikle atardım ki gerçekten kızın bir suçu yok bu şerefsizliği bilmek hakkı asıl söylememek hem ona kötülük hem de adamın ekmeğine yağ sürmek bence ben olsam söylerim artık affedip affetmemek kıza kalır.

Ben pisman degilim.Cunku cok aci cektim..Asil atmasaydim pisman olurdum.Ama atarken kararsiz kalip tam bir ay dusundum.Zerre pisman degilim.Cunku birbucuk yil gorusurken adamin evlenmeye parasi yoktu.Kizla iki ayda nisanlandi.Tabi biz ayri ulkelerdeydik o kizla ayni ulkede esas kaynak sorun buysa da..

Ben pisman degilim.Cunku cok aci cektim..Asil atmasaydim pisman olurdum.Ama atarken kararsiz kalip tam bir ay dusundum.Zerre pisman degilim.Cunku birbucuk yil gorusurken adamin evlenmeye parasi yoktu.Kizla iki ayda nisanlandi.Tabi biz ayri ulkelerdeydik o kizla ayni ulkede esas kaynak sorun bu.
Bende acı çekiyorum suan. Atacagimi düşününce icim soğuyor ama birazda bekleyip iyi düşünmem lazim sizin gbi. Cnku istediğim fbi sonuclanmayacagini daha karisacagini da düşünüyorum.

Kendi acimdan baktigimda bilmek isterdim ve bunu ogrendigimde asla evlenmez soyleyen kisiye de cok dua ederdim beni bu dertten kurtardigi icin. Ama kadini tanimiyoruz. Bilemedim. :kahve:
Keske nisandan haberim olsaymis da ozmn soyleseymisim. Düğünun yapılmış olmasi daha kötü. Ozmn icim rahat söylerdim.

Böyle bşe başıma geldi bu tarz konu görünce tekrar tekrar yazıyorum..
Kızı uyardım sevgiline sahip çık sen yanından ayrılınca geceleri msj atıyor evlenme teklif ediyor bi evet de herkesi silerim diyor dedim. Kadından bi ton küfür yedim. Bizi ayırmak istiyorsun kıskançlıktan çatlıyorsun dedi. Ona mı inancım sana mı o.... dedi.
Demem o ki yaptığın iyilik elinde kalır. Senden uzak olsn ne hali varsa görsün..

Keske nisandan haberim olsaymis da ozmn soyleseymisim. Düğünun yapılmış olmasi daha kötü. Ozmn icim rahat söylerdim.
E az önce bir konuda nişanlanmış adama olsun mesaj at diyorsun o nasıl olacak peki başkasına gelince yap kiz içinde kalmasın kendine olunca fazla fazla ince ince düşünce var bu işte bir terslik

Back
X