Baskasiyla evlenen karaktersiz ve söyleyip söylememek

biraz daha az serefsizi benim basimda idi.Ben sirf cool olacagim diye hiç bir sey yapamadım yapmadim...Pişmanım! senin bu yaşadıklarını kiza anlatma yükümlülüğün var bilsin nasıl bir karakter yoksunu adamla evlendiğini!!!Yine de karar senin ama yanına kalmasın bence o sahisin

3 ay içindemi evlenmiş?
siz 5 aylıkken tanışmışlar sonra nişanlanmışlar sonra siz 8 aylık sevgiliyken evlenmişler mi?
anladığım gibiyse o kıza hiç bir şey söyleme bence.

Ooo siz çok yanlış anlamissiniz. Hadi boşver intikam duygulariyla yapma deseniz anlayacagim da. Kızın günahına girmek fakan ne alaka . Kiz suan bir serefsizle evli . Evlenme sürecinde aldatan evlenince neler yapar. Böyle bir serefsizi cümle aleme özellikle kiza söylemek lazim ki kiz basini kurtarsin. Ama yinede Allahima havale ettim. O şerefsizden intikam aliyim derken olaylar cok daha karisacak cnku.

Söyleme bir şey arada kalırsın. İkna eder eşini, sonra sen suçlu olursun. Sinirlerin bozulur. Hiç gerek yok kendi bulsun, görsün, takip etsin. Peşimi bırakmadıya kadar gelir olay bir de başına bela alma. İnsanların vicdanına kalmamak gerek, ailene kadar uzanabilir konu. Tanımıyorsun kadını iş nereye varır bilemezsin.

soylemelisin cok degil 1 sene somra burda konu acarvyoksa evleneli 1 yil oldu hamileyim esim beni aldatti diye bilmeye hakki var bilsin yani gerisi ona kalmış

Kıza hiç mesaj falan atmayın.

Böyle bir adam için de üzülmeyin. Bir yandan evlilik hazırlığı icindeymis bir yandan sizle konuşmuş. Belki konuştuğu başka kişiler de vardır. Hiç üzülmeye değecek biri değil.

Ben olsam atardım.kotu biri değilim ama benim duygularımla gururumla oynayan bir adamın huzuru bozulsun isterdim.kiz üzülecek evet ama koçasın ara hayatı zindan edecek.tek korkum adamın dellenip bana zarar vermesi olurdu

Kizin umursayacaginu sanmiyorum.bir arkadaşım yasadi birebir aynisini israrla yapma dememe ragmen mesajlari gondermisti.
Kızın cevap eskiden yaptiklari beni ilgilendirmez o benim kocam ben onun karisiyim es olarak beni tercih etmesini hazmedip bizi rahat birakin yolunuza bakin.olmustu

Ben olsam atardım.kotu biri değilim ama benim duygularımla gururumla oynayan bir adamın huzuru bozulsun isterdim.kiz üzülecek evet ama koçasın ara hayatı zindan edecek.tek korkum adamın dellenip bana zarar vermesi olurdu
Zarar verebilir. Ama hicbirsey umrumda değil. Mesleğim geregi zarar vermesi de biraz zorlar ama cesaret edemiyorum cesaretsizligimin sebebide ; kız. Valla fotolarda öyle mutluydu ki birinin sebebi ne olursa olsun gözyaşı dökecek olmasi beni manevi oalrk korkutuyor. Cnku kendimden biliyorum fazlasıyla üzüldüm.

Tabi vereceği tepkiyi bilmiyorum. Ben kendi vereceğim tepkiyi baz aliyorum. Bu da olabilir hiç düşünmedim.

Şöyle bişey var ; o dönemde senın o kadından haberin yoktu ve dolayısıyla mesajlara karşılık verdin
Şimdi biraz sıkıntı olabilir kadın bubu öğrendiğinde sende suçlu payına düşebilirsin adam bi şekilde belki gönlünü alır ihale sana kalabilir
Boşver ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…