Baskasiyla evlenen karaktersiz ve söyleyip söylememek

Su saat oldu uyuyamadim. Allaha havale ettim sersfizn yüzü gülmez insallah.

evlenmemiş olsa söyle hatta mesajları at, kimle evleneceğini bilsin derdim de, evlenmiş artık. kızın suçu yok, boşanamazsa ömür boyu mutsuz olur. adamıda Allah'a havale edin, nasıl olsa birgün belasını bulur.

Yıllar yıllar önce bir sevgilim nişanlı çıkmıştı. Öğrenince ayrılmıştım. Ve araştırınca nişanlısını benim gibi bir çok kızla aldattığını öğrenmiştim. Ama kıza söylememiştim. Şimdi bilmem kaç yıllık evliler. Bazen merak eder bakarım görünürde mutlular baya. Hala merak ederim acaba söylese miydim diye. Sonrada düşünürüm o kadar aldatmışki kızda fark etmiştirde belki affetmiştir belki görmezden gelmiştir falan diye. Belki evlenince değişmiştir sadık kalıyodur kıza. Belki öyle bir dönem geçirmiştir diye düşünürüm. Ama bir taraftanda ya hala aldatıyorsada ben bunu söylemediğim için o adamın gerçek yüzünü göremediyse diye bir ufak içim cız eder. Çünkü bu bahsettiğim sadece yazışıp duran bir tip değildi yatıp kalktığı kızlara ulaşmıştım kızlar benle dertleşiyordu falan. Ben eşim böyle bir insansa evlenmeden bilmek isterdim ama evlendikten sonra bilmek isteyecek cesarete sahip değilim.

bir daha bana yazarsan seni ailene özellikle eşine söylerim mesajlarını gösteririm de bak nasıl tırsıyor...zannederim adam çok eşli olmak istiyor

Kesinlikle atmalısın intikam.icim değil o kadını kurtarmak için ortada çocuk yokken yapmalısın ki kolay hayat kurşun kendine şimdi 2 çocuk ile aldatılan bir kadın olarak söylüyorum dün gece kızım tutturdu babamla uyucam diye. O yüzden at o mesajları ki bastan bilsin maksadin ayırmak değil bir kadın olarak bilin istedim diyin

Ben bu konuda kesinlikle erkegin korkmasi gerektigini dusunmuyorim daha en basta o sekil baslamis sizce bu adam dururmu hic baska kadin lar olur gene olur o evlendiği kadına yazık lütfen söyleyin bilsin çocuğu olmadan

Ha şöyle bir gerçek var belki ben boşanmada çocuklardan dolayı sıkıntı yaşadığım için böyle düşünüyorum olaki kız boşanması ve devam etti üstünde bir yük olacak. Iste aklı basında bir kadın ise aldatmanin gerçekten affı olduğuna inanmıyorum yol yakınken o yoldan dönerim

Ben bu konuda kesinlikle erkegin korkmasi gerektigini dusunmuyorim daha en basta o sekil baslamis sizce bu adam dururmu hic baska kadin lar olur gene olur o evlendiği kadına yazık lütfen söyleyin bilsin çocuğu olmadan
O kizi suan en iyi siz anlarsiniz. Ama kiz sizin kadr cesur mu? Bunu tasiyabilecek mi , belki evlenmeden onceymis diyecek gececek. Ama bu sefer ben iyice kötü olacam herkes üstüme gelecek. Özelden de mesajlar geliypr söyleyenlerden pişman olanda cok. Cnku kızlar evlenmeden önceydi demis kabul etmis.

Ama.siz evliyken de mesaj attı demissiniz ki ben mi yanlış okudum 1 aylık evli filan yüzünü özledim mi demiş ne. Altta da yazdım.canim eğer boşanmayacaksa yük üstüne ama boşanmalı aldatma ıste affı olam birşey değil hele çocuk yokken ve yeniyken çok çok daha kolay.

Ha sen de bu adamla.hic muhattab olma çok gereksiz biri

Yok evlenmeden 1 ay önce yazmisti onu. Evliyken sadece telinde engelliydim engelimi kaldirmis zaten onu merak ettim ve araştırınca evlendiğini gördüm.

İyi de bu intikam duygusu değil ki.

Kız aptal yerine konulmuş resmen.Gözünü açın onun,böyle bir adama gözü kapalı güvenmesin bir daha evli kalacaksa bile.İyilik etmiş olursunuz.Huzursuzluk olur belki ama suçlusu siz değilsiniz.Neden kadınlarımız böyle durumlarda acaba ben mi huzursuzluk sebebi olurum diye düşünüyor anlamıyorum.2 kadına yazan biri varken ortada sizin ne suçunuz günahınız var.

Cnku agzi iyi laf yapar. Kesinlikle inandirir. Ve bende kendimde suc göremiyorum ama toplumda direk ara bozucu kiz olacagim. Kiz yüzüne askla bakiyordu. Zaten 3 ayda kim kiminle evlenir. Kiz tanıdık ya belliki öncedende seviyordu. Aileler girincede kabul etti. O yüzden bu konuda ara bozucu fettan kiz olan ben olacağım. Benim düzenim sinirim iyice bozulacak

Ay hiç uğraşma
Kız der bizi kıskanıyor bozmak istiyor kocişini korur
Bu zihniyeti değiştiremezsin
Boşver pislik işte
Kimseye güvenme bu devir böyle bir devir maalesef

Banada aynısı oldu.bu arada ama ben adamı çok sevmiyordum .meğersem evlilik hazırlığı yapıyormuş .
Bir gün çat diye engelledi beni delirdim arıyorum vs açmıyor her yerden engellemiş
İçimde kaldı birsey diyemedim.bir baktım facede evlenmiş .şok oldum.beyfendi gibi göxüken bir tipti bu arada.kapalı bir kızla evlenmiş
Bir yıl sonra falan faceden ulaştı bana .msjlar vs tabi verdim cevabını.eşine yolluyorum bunu dedim aynen .insanlar çok hadsiz ya.pislik vede.

Bende aşık degilim ama aliskanlik vardi
Ve en basindan beri evlenelim seni başkasıyla görmeye dayanamam diyordu hep. Iyi ki olmamis diyorum düşünce aldatilmak en korktugum sey en azindan az hasarla kurtuldum.

Kurtulmuusunuz en azından evlenseydiniz size de yapacaktı aynısınız bunlardan adam felan olmaz merak etme cicim ayı geçer yine başlarlar aldatmaya siz karışmayın er ya da geç yakalancaktır.Sadece muhatap olmayın bir daha engellerin böyle insanları

Bende aşık degilim ama aliskanlik vardi
Ve en basindan beri evlenelim seni başkasıyla görmeye dayanamam diyordu hep. Iyi ki olmamis diyorum düşünce aldatilmak en korktugum sey en azindan az hasarla kurtuldum.
E tabi
Adam döndü bana yazdı ya evli bsrklı
Böyle adamla evlensem ne olur
Ne sanıyolar kendini unutulmaz mı
Erkek dolu etraf ya

Ay bide buda engelimi açmıştı evlendikten sonra yazmamı bekledi heralde salak
Ama bemde insanları çok şımartıyorum işte vazgeçilmez sanıyor herkes kendini
öyle sansınlar o zamanda sevgilim vardı
Boş kalmam ben hayat kısa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…