- 25 Kasım 2017
- 38
- 10
- 38
- Konu Sahibi Afra_arda_1
-
Su saat oldu uyuyamadim. Allaha havale ettim sersfizn yüzü gülmez insallah.ben olsam atmazdım. hem dedigin gibi kızın bir sucu yokken senin intikam duyguna kurban gidecek hem de olur ya kız inanmaz vs kocasına sorar kocası da der ki askım o manyak kadın bana taktı plan yaptı bizi ayırmak icin inanma kıskanıyorlar, kız da saf birine benziyor belli ki karı koca bir olup seni daha cok yıpratırlar. arkadasın olsa neyse. bosver
bir daha bana yazarsan seni ailene özellikle eşine söylerim mesajlarını gösteririm de bak nasıl tırsıyor...zannederim adam çok eşli olmak istiyorKonu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim
Güncelleme : Kk kadınları sizi cok seviyorum iyiki varsınız
O kizi suan en iyi siz anlarsiniz. Ama kiz sizin kadr cesur mu? Bunu tasiyabilecek mi , belki evlenmeden onceymis diyecek gececek. Ama bu sefer ben iyice kötü olacam herkes üstüme gelecek. Özelden de mesajlar geliypr söyleyenlerden pişman olanda cok. Cnku kızlar evlenmeden önceydi demis kabul etmis.Ben bu konuda kesinlikle erkegin korkmasi gerektigini dusunmuyorim daha en basta o sekil baslamis sizce bu adam dururmu hic baska kadin lar olur gene olur o evlendiği kadına yazık lütfen söyleyin bilsin çocuğu olmadan
Ama.siz evliyken de mesaj attı demissiniz ki ben mi yanlış okudum 1 aylık evli filan yüzünü özledim mi demiş ne. Altta da yazdım.canim eğer boşanmayacaksa yük üstüne ama boşanmalı aldatma ıste affı olam birşey değil hele çocuk yokken ve yeniyken çok çok daha kolay.O kizi suan en iyi siz anlarsiniz. Ama kiz sizin kadr cesur mu? Bunu tasiyabilecek mi , belki evlenmeden onceymis diyecek gececek. Ama bu sefer ben iyice kötü olacam herkes üstüme gelecek. Özelden de mesajlar geliypr söyleyenlerden pişman olanda cok. Cnku kızlar evlenmeden önceydi demis kabul etmis.
Ha sen de bu adamla.hic muhattab olma çok gereksiz biriO kizi suan en iyi siz anlarsiniz. Ama kiz sizin kadr cesur mu? Bunu tasiyabilecek mi , belki evlenmeden onceymis diyecek gececek. Ama bu sefer ben iyice kötü olacam herkes üstüme gelecek. Özelden de mesajlar geliypr söyleyenlerden pişman olanda cok. Cnku kızlar evlenmeden önceydi demis kabul etmis.
Yok evlenmeden 1 ay önce yazmisti onu. Evliyken sadece telinde engelliydim engelimi kaldirmis zaten onu merak ettim ve araştırınca evlendiğini gördüm.Ama.siz evliyken de mesaj attı demissiniz ki ben mi yanlış okudum 1 aylık evli filan yüzünü özledim mi demiş ne. Altta da yazdım.canim eğer boşanmayacaksa yük üstüne ama boşanmalı aldatma ıste affı olam birşey değil hele çocuk yokken ve yeniyken çok çok daha kolay.
Ha pardon o zaman öyle diyebilir ben şu aşamada söylemezdim o zaman bem yanlış anlamışımYok evlenmeden 1 ay önce yazmisti onu. Evliyken sadece telinde engelliydim engelimi kaldirmis zaten onu merak ettim ve araştırınca evlendiğini gördüm.
Cnku agzi iyi laf yapar. Kesinlikle inandirir. Ve bende kendimde suc göremiyorum ama toplumda direk ara bozucu kiz olacagim. Kiz yüzüne askla bakiyordu. Zaten 3 ayda kim kiminle evlenir. Kiz tanıdık ya belliki öncedende seviyordu. Aileler girincede kabul etti. O yüzden bu konuda ara bozucu fettan kiz olan ben olacağım. Benim düzenim sinirim iyice bozulacakİyi de bu intikam duygusu değil ki.
Kız aptal yerine konulmuş resmen.Gözünü açın onun,böyle bir adama gözü kapalı güvenmesin bir daha evli kalacaksa bile.İyilik etmiş olursunuz.Huzursuzluk olur belki ama suçlusu siz değilsiniz.Neden kadınlarımız böyle durumlarda acaba ben mi huzursuzluk sebebi olurum diye düşünüyor anlamıyorum.2 kadına yazan biri varken ortada sizin ne suçunuz günahınız var.
Bende aşık degilim ama aliskanlik vardiBanada aynısı oldu.bu arada ama ben adamı çok sevmiyordum .meğersem evlilik hazırlığı yapıyormuş .
Bir gün çat diye engelledi beni delirdim arıyorum vs açmıyor her yerden engellemiş
İçimde kaldı birsey diyemedim.bir baktım facede evlenmiş .şok oldum.beyfendi gibi göxüken bir tipti bu arada.kapalı bir kızla evlenmiş
Bir yıl sonra falan faceden ulaştı bana .msjlar vs tabi verdim cevabını.eşine yolluyorum bunu dedim aynen .insanlar çok hadsiz ya.pislik vede.
E tabiBende aşık degilim ama aliskanlik vardi
Ve en basindan beri evlenelim seni başkasıyla görmeye dayanamam diyordu hep. Iyi ki olmamis diyorum düşünce aldatilmak en korktugum sey en azindan az hasarla kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?