Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim