Baskasiyla evlenen karaktersiz ve söyleyip söylememek

Neden söylemiyim , is isten gecmis dediğiniz nedir?
Yani nisanli falan olsa bi ihtimal nisani atardi ama evliyken sirf konustu diye ayrilacagini zannetmiyorum. Belli olmaz tabiki ayrilabilir de. Ha ama ben kadin acisindan baktim konuya. Siz banane ondan ben intikam almak istiyorum diye dusunuyosaniz siz bilirsiniz.

Yani nisanli falan olsa bi ihtimal nisani atardi ama evliyken sirf konustu diye ayrilacagini zannetmiyorum. Belli olmaz tabiki ayrilabilir de. Ha ama ben kadin acisindan baktim konuya. Siz banane ondan ben intikam almak istiyorum diye dusunuyosaniz siz bilirsiniz.
Diyemiyorum banane ama yaptıklarına cevap verememek yanina kar kalmasi cok koyuyor. Birde haklı fbi küfür etmis ya pislik.

Konu açarken %60 emindim. Ama suan cok kararsızim.
Soyle dusun bu adam(!) O kizin yanindan senin yanina gelmis. Onunla konusurken seninle konusmus seni kandirmis. Kim bilir o kizin yaninda sana yazmis senin yaninda ona. Seni boyle bi pisslige atti kendi de karisiyla mutlu mu olacak. Ben asla yediremezdim o kiza soylerdim. Kizin kurtulmasi kandirilmamasi soyle dursun bu adam huzursuz olacak ya o bile yeter. Kiz inanmasa bile icine kurt dusecek. O kurt hepsinden beter. Ben dakika durmam.

2.üyelik oldugu icin baska konuya yorum yazamazmisim. O yzuden duzeltemedim.
Bence hiç kıza ulaşmayın niye derseniz resmiyete dökülmüş bir ilişkiyi mahvedeceksiniz belkide. Kendinizi kızın ve ailesinin yerine koyun. Bırakın herkes kaderini yaşasın sebep olmayın yuva yıkmanın kimseye faydası yoktur. Benim bir arkadaşım sizinle aynı durumu yaşamıştı. Sinirle kıza ulaştı ve söyledi. Ne oldu biliyormusunuz kız affetti onu evlendiler ve 9 yıldır evliler mutlular. Adam eşini aldatmadı. Demekki bazı erkekler evlilik öncesi yedekte bir kişi tutarak heyecan yaşamak istiyorlar.

Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim
Eşine, seni seçtim ya b.k atıyor aklı sıra, dese ki der. Hiçbirşey yapmayacaksın gözümü dört açacaksın öyle aşağım ayaklarım yere basmıyor havalrında takılmayacaksın, olan olmuş önüne bak vakit kaybetme sen zararlı çıkarsın, bizim toplumda aile kutsaldır(!) öyle dışarıdan biri müdahale ettiğinde adını direk çıkarırlar herkes de sana cephe alır o akıl verenler de senle konuşmaz olur. Boşver gitsin

atma boşver. herkes layığını bulur. Allah seni o kisiden korumuş belliki. bu daha öncede böyle çirkinlikler yapmıstır. siz ilk degilsinız yani. adam cambaz olmuş.

Allah iyilerle karşılaştırsın. ve arkadaş edinirken dikkat edin. onun bunun ahını alan adamlarla olmayın. onun günahını birlikte ödemeyin

Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim
Kimileri karma diyor kimileri ilahi adalet ama emin ol sonunda tecelli edecektir.Bence sen simdi hic birsey yapma zaten vakti zamani geldiginde oyle yada boyle ogrenecektir cunku bugun senle yapan yarin baskasiyla yapar uslu durmaz ve cekirge misali bir ziplar iki ziplar...

Ben öğrenmek isterdim ama...

Bence adamı tehdit et karina söylerim yaptıklarına dikkat et onu üzme diye...

Yeni evli belki zorla evlendirildi ama nede olsa bosanmayacak suyu bulandirmanin alemi yok

Ben olsam öğrenmek isterim yine diyorum ama herkes bazı acılarla başa çıkma kabiliyetine sahip degil

ben olsam atmazdım. hem dedigin gibi kızın bir sucu yokken senin intikam duyguna kurban gidecek hem de olur ya kız inanmaz vs kocasına sorar kocası da der ki askım o manyak kadın bana taktı plan yaptı bizi ayırmak icin inanma kıskanıyorlar, kız da saf birine benziyor belli ki karı koca bir olup seni daha cok yıpratırlar. arkadasın olsa neyse. bosver

Bence karısının bilmesi gerekir. Ama bunu kocasının yapması en doğru olan. Mesajları karısına göstermekle tehdit edin bence de, karısına yaptığını itiraf etmesini sağlayın.

Kendine gel, o kızın hiçbir suçu yok belki iyi bir kızdı? Kul hakkına girmiş olacaksın bunun hesabını öteki tarafta nasıl vereceksin? O adam seni umursamamış sende onu umursama ama milletin yuvasınıda yıkma
Yuvasını yıkma ne demek ya iftira mı atacak sanki? Olanı söyleyecek kadında kocasının gerçek yüzünü görmüş olur. Asıl bilipte söylememek günah bence. Sizin kocanız sizi aldatsa siz bilmek istemez miydiniz allah aşkına

Back
X