Baskasiyla evlenen karaktersiz ve söyleyip söylememek

Afra_arda_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
38
10
38
Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim
Güncelleme : Kk kadınları sizi cok seviyorum iyiki varsınız

Son düzenleme:
Ben olsam atmazdım.
Çünkü atarlen amacım o kadını durumdan haberdar etmek değil, adamdan intikam almak olurdu.
Ayrıca karşı tarafı bilemezsiniz. Edepsiz biri olabilir, sizi suçlayabilir vs vs iyice asabınız bozulur.
Daha nişanlıyken bunu yapan adam evlendikten sonra da yapmaya devam edecektir. Eşi bir şekilde anlar.
Siz bu pislikten kurtulduğunuza şükredin sadece.

Ben olsam atardım net!
Kizin yerine kendimi koydugumda bilmem gerekir diyorum. Zira çocuğum filan yoksa evliligimle ilgili kararları bu ihaneti de dikkate alarak değerlendiririm. Hiç olmazsa kızın hayatı berbat olmasın.

Bazı arkadaşlar kizin bi günahı yok atma demiş. Zaten onun bi günahı olmadığı için atmalısın ki kız iş işten geçtikten sonra öğrenmesin. Belki çocuk vs olduğunda yakalayacak ve herşey daha da zor olacak. Ben bir hemcinsimden duymak isterdim kesinlikle..

Ben olsam yollardim diyorum ama muhtemelen dert tasa istemedigim icin yollayamazdim. Ugras dur ondan sonra birde suc sana kalir. Millet oyle ahlaksiz iste! Kadinsan illa birsey yapmissindir yoksa adam sucsuzdur zeytinyagi gibide uste cikar yine uzuldugunle kalirsin

Kızın ne günahı var falan ne alaka kıza kötülük yapan konu sahibi değil ki, koynuna aldığı kocası.
Siz böyle bir adamın gerçek yüzünü görmek istemez miydiniz gerçekten ya??
Bence söyleyin

Öfkeni anlıyorum.Bu öfkenin içinde karşındaki kadını düşünüyor olmanı takdir ediyorum.

Ben atmazdım.Adama diyeceğini demişsin zaten.Sana karşı nasıl inkar ettiyse,karşı tarafa da inkar edecektir.Bunu yaparken seni de harcayacaktır.Profesyonel haysiyetsiz çünkü kendisi belli.

Konu icin 2 .uyelik aldim mune ablanin haberi var.
Bundan 8 ay önce bir adamla tanıştım. Tanismamiz tesadüf oldu. Birbirimizi gördüğümüz de cok beğendik. Özellikle o cok beğendi. Birbirimizi tanimaya başladık. Sürekli mesajlastik, islerden dolayi cok fazla olmasada buluştuk.
Mesajlarda cok iyi anlaştığım karakterli bir adam vardı. Bir süre sonra kavgalarimiz başladı küs barış hayir gelmeyecek bir seye döndü.
Küssek dahi dayanamayıp yazardi ve devam ederdik.
Neyse 5.ayimizda sürekli üstüme dusmeye başladı gel ,gel seni görmek istiyorum vs.
Cok uzatmak istemiyorum cok fazla ayrinti var. Ve ben öğrendim ki evlenmiş. Ve 5. ayda kızla tanismistirlmis akrabasi zaten.Ve kizla nisanliyken aynı zamanda bana seni seviyorum seni görmek istiyorum mesajları atiyordu.
Düğününden 1 ay önce seni görmek istiyorum yüzünü özledim yazan serefsize birsey yapamamak da cok koyuyor.
Yani bana mesaj atarken ki mesajlar nasilsin naber den ibaret degilken ;kizla nisanlanip evlenmiş.
Öğrenince serefs.ligine dair mesaj attim kabul etmedi asla. Simdi arkadaşlarım kiza konusmalari atmam gerektigini söylüyorlar. Sen bilmek istemez miydin aldatilarak evlendi onun durumunda olmak asla istemezdik ogrenmeli diyorlar.
Ben atmak istemiyorum. Bir sürü sebebi var. Bende öğrenmek isterdim diyorum ama yine de kizin bir sucu yok sirf kendi intikam duygularımla bunu yaparsam sonra üzülecegim.offff offff
Sizce ne yapmaliyim
Kendine gel, o kızın hiçbir suçu yok belki iyi bir kızdı? Kul hakkına girmiş olacaksın bunun hesabını öteki tarafta nasıl vereceksin? O adam seni umursamamış sende onu umursama ama milletin yuvasınıda yıkma

Back
X