Başkasıyla evlenmiş

Sevgilisi olmayıp sevgilisi olan kankilerini sevgilileri ile olan en ufak bir sorunda doldurup ayrılmaları mutsuz olmaları icin çaba sarf eden fesat kız arkadaşlar olur ya, tam öyle yorum yapmışsınız, o bakış acısını anlamam mümkün degil o yuzden, size de iyi geceler
İnsanın zikri ne ise aklı odur demiş büyüklerimiz size cuk oturdu 😊

Benim bir ilişkim vardı. Lisede tanıştık. Ergenlik, ilk gençlik derken gerçekten çok sıkıntılar çektim. Çok fazla kıskançlık krizleri oluyordu. Çok uzaklaşmak istedim ama hep her şeyin güzel olacağını söyledi ve bir şekilde devam ettik. Çok emek verdim, hep alttan aldım. Üniversite bitti memleketlere döndük, tartışmalar başladı. Meslekleri elimize aldık artık ciddileşme adımları atılması gerekirken bir gün saçma bir sebeple ayrıldık. Benim başım açık, ailesi kapalı biriyle evlenmesini istiyordu. Ben çalışan biri olacaktım onlar kendileri gibi biri ile evlensin aileleri bozulmasın istediler, beni uygun görmediler kısaca ve bunu empoze ettiklerini düşünüyorum. Zaten 10 yılda beni tanımak bile istemediler. Önyargıları çok büyüktü. Beni sevdiğini söyleyen adam da hiç direnmedi. Ayrıldıktan sonra Bir kaç ay yine ara ara aradı beni, en sonunda başka birisiyle tanıştığını evliliğe dair fikirlerinin uyuştuğunu söyledi. Yine beni telefondan ekleyip silip durdu 5 ay sonra öğrendim ki evlenmiş. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı. Nasıl geçecek nasıl unutacağım nasıl güveneceğim başka birine bilmiyorum.
Sevmemis seni demek.Ve şükret ki öyle peşin hükümlü aileye girip kendini kabullendirme kavgasına girmedin.Hayirlisi buymuş önüne bak herkes ayni değil

Bu o kadar klasik bir hikaye ki. Ama perşembenin geleceği de çarşambadan bellidir bugünleri öngörebilmeniz gerekiyordu aslında. Muhafazakar kesimin erkekleriyle vakit kaybetmemek gerekiyor ya da ilişki yaşanacaksa da bu beklentisiz olmalı. Çünkü yetiştirilme tarzları gereği ilişkilere ve evliliğe bakış açıları bizden çok farklı. Onlar için evlilik aşkla yapılan bir şeyden çok zamanı gelince kriterlerine uygun biriyle hayatını birleştirmekten ibaret. Hatta bir kısmı muhafazakar sevgilileriyle de evlenmeyebiliyor çünkü sevgililik ilişkisi yaşayan kızları evliliğe layık bulmuyorlar. Çok ana kuzusu oluyorlar falan yani o kesimden değilseniz çekilmez.

Ben çok sevildiğimi düşünerek gereksiz bir teslimiyete girdim. Ayrı olduğumuz halde başka birini aklıma dahi alamadım. Sonunun olmayacağını evet biliyordum. Ama sanırım illa ki görmeyi beklemişim.
Yaşadıklarınızı,bundan sonra ki hayatınız icin,size bir tecrübe kazandırdığını düşünün.Hicbir kaybınız yok.O gereksizi de her yerden engelleyin.Kimseye kendinizden çok değer vermeyin.Kimseye koşulsuz teslim olmayın.Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun 💖

Bu o kadar klasik bir hikaye ki. Ama perşembenin geleceği de çarşambadan bellidir bugünleri öngörebilmeniz gerekiyordu aslında. Muhafazakar kesimin erkekleriyle vakit kaybetmemek gerekiyor ya da ilişki yaşanacaksa da bu beklentisiz olmalı. Çünkü yetiştirilme tarzları gereği ilişkilere ve evliliğe bakış açıları bizden çok farklı. Onlar için evlilik aşkla yapılan bir şeyden çok zamanı gelince kriterlerine uygun biriyle hayatını birleştirmekten ibaret. Hatta bir kısmı muhafazakar sevgilileriyle de evlenmeyebiliyor çünkü sevgililik ilişkisi yaşayan kızları evliliğe layık bulmuyorlar. Çok ana kuzusu oluyorlar falan yani o kesimden değilseniz çekilmez.
Çok haklısınız, ben çok küçüktüm ve dünya da beni en çok sevebilecek olan kişiyle karşılaştım sandım. Farklılardan bahsettiğimde sorun olmadığı beraber herşeyi aşabileceğimiz söylendi. Ta ki meslek ele alınıp aile işe el atana kadar her şey güzeldi. Sanılıyor ki yıllarca oğlumuzla gezdi onunda gönlü vardı günah olmaz. Ama işin içeriğinden haberleri yok. Bilmiyorum, evet benim başım açık ama kimseye bunu yaşatamayacak kadar Allah korkum var içinde. Hangisi doğrudur Allah ın takdiri.

Benim bir ilişkim vardı. Lisede tanıştık. Ergenlik, ilk gençlik derken gerçekten çok sıkıntılar çektim. Çok fazla kıskançlık krizleri oluyordu. Çok uzaklaşmak istedim ama hep her şeyin güzel olacağını söyledi ve bir şekilde devam ettik. Çok emek verdim, hep alttan aldım. Üniversite bitti memleketlere döndük, tartışmalar başladı. Meslekleri elimize aldık artık ciddileşme adımları atılması gerekirken bir gün saçma bir sebeple ayrıldık. Benim başım açık, ailesi kapalı biriyle evlenmesini istiyordu. Ben çalışan biri olacaktım onlar kendileri gibi biri ile evlensin aileleri bozulmasın istediler, beni uygun görmediler kısaca ve bunu empoze ettiklerini düşünüyorum. Zaten 10 yılda beni tanımak bile istemediler. Önyargıları çok büyüktü. Beni sevdiğini söyleyen adam da hiç direnmedi. Ayrıldıktan sonra Bir kaç ay yine ara ara aradı beni, en sonunda başka birisiyle tanıştığını evliliğe dair fikirlerinin uyuştuğunu söyledi. Yine beni telefondan ekleyip silip durdu 5 ay sonra öğrendim ki evlenmiş. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok acı. Nasıl geçecek nasıl unutacağım nasıl güveneceğim başka birine bilmiyorum.
Benden küçüksün. Bir abla olarak yazıyorum. Sen unutursun. Onune bakarsin. Ama o unutamaz. Çünkü evlilik oyle fikrim uyustu ile yapilacak bisey değil. O bir iliskinin bitimini sindirmeden baskasina atmis kendisini..
Bir arkadaş gecenlerde yaptığım bir yorumun altina "at gibi giden, it gibi döner " diyorsun demisti. Çok hoşuma gitti bu söz. ;)
Hiç şaşmaz bu is. Daima boyledir.
Sen simdi acini yasa. Sürün. (Ki benim yasimda olsan. Aileinin sozuyle hareket eden bir sumsuge 10 yil harcadim. Harcayacak bir 30 dk daha yok dersin o ayri ❤)
Hayatini yasa bugunler geri gelmez. Karsidakine de yeni hayatinda basarilar dileyelim ;)

Canım benim bende bundan 4 yıl önce 4 yıllık bi ilişkide sıkışıp kalmıştım, kapalı istedikleri için ailesinden destek yoktu çok kıskançtı, daha öğrenciydik iş güç yoktu hayallerim yoktu, zaten beğeni de yoktu artık alışkanlık olmuştu, bununla başladım bununla bitsin diyordum ama artık çaba kalmamıştı, neyse bi anda kaybolarak ayrılmayı tercih etti aylarca ne yedim ne içtim kafayı yediğimi zannettim, ama şimdi o günleri nasıl hatırlıyorum biliyor musun sadece zayıfladığımı zihnime kazımışım, zaten bu kadar uyumsuzlukla olmazmış diyorum, hayatıma başka biri girdi şuan ona üzülüyorum düşün her şey geçiyor sen kendini iyileştirmeye bak kendin iyi ol her şey iyi olur zamanla, biraz sancılı olacak ama geçecek yani o pişman olsa da olmasa da sen önüne bak.

İyi inşallah aile standartlarına uygundur da, kızada cehennem olmasınlar.
Olmadı bir sigara yakıp mutluluklar dileriizzz. :KK19:
yadaaa demet akalın herkes hakettiği gibi yaşıyorrr senin gibiler çabuk unutuluyorrr :KK71:
Moda girip hemen moddan çıkmak gerek bu durumlarda çünkü. :KK12:

Bunun aynisini yasayan bir arkadasim vardi. Sonuc, adam evlendikten 6 ay sonra arkadasimi aramaya basladi bosanacam vs diye. Bakin burda dile getiremiyorum kelimeyi, bu tipler tam bir y... 😅
Kurtulmussun boyle birinden cok sukur

İyi inşallah aile standartlarına uygundur da, kızada cehennem olmasınlar.
Olmadı bir sigara yakıp mutluluklar dileriizzz. :KK19:
yadaaa demet akalın herkes hakettiği gibi yaşıyorrr senin gibiler çabuk unutuluyorrr :KK71:
Moda girip hemen moddan çıkmak gerek bu durumlarda çünkü. :KK12:
Uygun uygun. Zaten kızla eğitimimiz, hayatımız, ailemiz, giyim kuşamımız her şey ile o kadar farklıyız ki. Yıllarca bana çok aşık olduğunu söyleyip 5-6 ayda bu kadar farklı biriyle tanışıp evlenmek nasıl bir çelişki 🤷🏻‍♀️ Yok en kızdığım şey bböyle bir karakter olduğunu ben nasıl anlamadım 🤦🏻‍♀️ Enayiliğime doymamayım

Güvenirsiniz gene seversiniz.
Bence hayırlı olmuş.
Ailesinin lafiyla, ailesinin reddiyle sizden vazgeçen biriyle olmamanız çok hayırlı olmuş.
Önünüze bakın.
O defteri kapayın.

Lisede benimde bi’ sevgilim vardı evlenmek istiyordu benimle. Ailesi kapalı insanlardı “ailemde açık yok hiç evlendiğimde kapanır mısın” dedi orda koptuk. Hiçbir zaman ne yazık ki ne onun ne benim ailem kültürel açıdan asla uyuşmadı. O yüzden sonunda üzüleceğinize başında üzülün. Geçer hepsi.

Lisede benimde bi’ sevgilim vardı evlenmek istiyordu benimle. Ailesi kapalı insanlardı “ailemde açık yok hiç evlendiğimde kapanır mısın” dedi orda koptuk. Hiçbir zaman ne yazık ki ne onun ne benim ailem kültürel açıdan asla uyuşmadı. O yüzden sonunda üzüleceğinize başında üzülün. Geçer hepsi.
Açık açık söylemiş en azından

Açık açık söylemiş en azından
Açık açık söyledi fakat kapanmamı cok istiyordu. Benim ailemde de kapalı var açık var ama cıkıpta ailemde acık yok diyip böyle birsey beklemesi dogru degil. Geciyor canım. Zaman ilac gibi. Su an evli iki yavrusu var allah mutlu etsin. Allah herkesi yuvasında mutlu etsin, hic üzülme.

Valla siz bir müddet acı çektikten sonra unutacaksınız. Yeniden aşık olup sevdiğiniz biriyle evleneceksiniz, istediğiniz ve sevdiğiniz için. Ama o sadece empoze edilen bir yaşamı seçtiği için mutsuz olacak en iyi ihtimalle ise bir şekilde geçiyor alıştık birbirimize dediği bir hayat yaşayacak. Muhtemelen sizinle yeniden iletişime geçmeye çalışacak sizin tek sınavınız bu olur sanırım, hesap sormak için bile cevap yazmayın. Yani anlık olarak siz mağdur olsanız da bu hikayenin kazananı siz olacaksınız :KK200:

Valla siz bir müddet acı çektikten sonra unutacaksınız. Yeniden aşık olup sevdiğiniz biriyle evleneceksiniz, istediğiniz ve sevdiğiniz için. Ama o sadece empoze edilen bir yaşamı seçtiği için mutsuz olacak en iyi ihtimalle ise bir şekilde geçiyor alıştık birbirimize dediği bir hayat yaşayacak. Muhtemelen sizinle yeniden iletişime geçmeye çalışacak sizin tek sınavınız bu olur sanırım, hesap sormak için bile cevap yazmayın. Yani anlık olarak siz mağdur olsanız da bu hikayenin kazananı siz olacaksınız :KK200:
Ah umarım.. bir gün iyi ki olmamış diyerek hatırlarım bu günleri

Okurken bunu ben mi yazdım dedim. Altına imzası atarım mükemmel bir anlatım iyi bir analız

Back
X