- Konu Sahibi starimlsls
-
Sevgiliyle sarılıp uyumak nedir ya. Yanlız mı yaşıyorsun ailen yok mu daha küçüktüm ilkinde dedin onunlada sarılıp uyuyormuşsun. Biraz zor kızı oyna ulaşılamaz ol. Beceremiyorsan bile rol yap bariuzun olacak biraz ama okuyun lütfen.
5 sene kadar önceydi,küçüktüm daha ilk defa aşık olmuştum. bana iğrenç davranmaya başlamıştı ama sarılıp uyurken hiçbir şey söylemiyordu. bigün her yerden sildi engelledi beni konuşmayacağız artık dedi. 3 gün sonra biriyle çıkmaya başlamış. çok tecrübesizdim. çok kötü oldum.aylarca ağladım nasıl yapar bir insan bunu dedim. hayatımın içine edilmiş gibiydi.bir daha hiç mutlu olamayacakmış gibi.sonra yavaş yavaş geçti. ama bi daha kimseye güvenemiyordum. ya yine aynısı olursa ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye.
2 sene önce biriyle tanıştım. ilk gördüğü andan itibaren ilgi göstermeye başladı bana. arada sağlık sorunlarından memlekete gittim 6 ay görüşmedik. geldim aynı insan. kimse yok hayatında. beni beklemiş sanki. aynı ilgi devam .bi gün açıldı bana hayır dedim. istemiyorum. tamam dedi ama aynı ilgi devam sürekli yanımda iki dk daha görebilmek için beni her şeyi göze alıyor. Allah kahretmesin ben de başladım hoşlanmaya. tamam dedim herkes aynı değildir ya bulsa şimdiye elli kere başkasını bulurdu seviyor işte beni ve çıkmaya başladık.
ilk1 ay mükemmel sonra facia. her şeyden kavga ediyoruz. ama istediğim tek şey var bana değer verdiğini hissetmek sadece ya beni sevdiğini hissetmek. o ise arkadaşlarından zaman buldukça beni görmeye geliyor, canı isteyince telefonu açıp bana cevap veriyor vs vs vs ilk iş arama sürecindeydi çıkma aşamamızda. ben de bakıyordum ara sıra. bi tane buldum bak buna başvur dedim, başvurdu ben bir nedenden dolayı başvuramadım,girdi o işe. işe girdikten sonra aramız iyice kötü oldu her dediğim batıyor ona. bi gün sarılıp uyuyorduk yine bi şeyden kavga ettik, sinirlendim gittim.2 hafta konuşmadık iki hafta sonra konuşalım dedi.gittim içimden devam etmek gelmiyor ayrılalım dedi. buz gibi neye uğradığımı şaşırdım. özür diledim çocukluk ettim konuşmamakla çözebilirdik seviyorum ben seni dedim. sadece bakıyor. mesak attım sonra ben de bitti artık her şey bunları söylemem lazım galiba yoksa daha çok üzüleceksin dedi. öyle deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü ama peki dedim. kabullenme sürecim başladı. beni her gördüğünde kaçıyordu. bütün ortak arkadaşlarımızla muhabbeti kesmisti. bi ara yalnızca bunun için konuşmaya çalıştım. gerek yok böyle şeylere ayrılmak istedin ayrıldık bu saatten sonra sana bir şey diyecek bir insan değilim dedim. hiç cevap bile vermedi.
dün gördüm arkadaşlar. bir kızla el ele. hem de inanır mısınız? benim yönlendirdiğim iş var ya orda tanıştığı kızla , kız bizim üniversitendi tanıyorum hatta ilk işe girdiğinde benden bahsetmişti yeni girdiği arkadaşlarına.
bütün gece tavana baktım. bunu hak edecek naptım niye. yok biliyorum geçecek,ilki nasıl geçtiyse öyle geçecek ama şimdi peki bi daha gerçekten nasıl güvencem birine ben ? neden böyle insanlar beni buluyor, hayatımda karşı taraftan beklediğim tek şey bana değer vermesi olduğu halde. ne hesap ödetirim, ne hediye beklerim ne de birinin hayatını kısıtlamaya çalışırım ben varım artık diye. karşı taraftan neden bunu görüyorum peki? sadece ağlayabiliyorum şu an anlaşamadığımız için ayrılığı kabullenmiştim ama bu kadar peşimde dolanıp 6 ay sonra başka birisinden hoşlanmaya başladı diye ayrılık? sanki bu çok acımasız ya
Küçüktüm dediğim 20 yaşındaydım ama ilk defa sevgilim olmuştu,şu an 25 yaşındayımSevgiliyle sarılıp uyumak nedir ya. Yanlız mı yaşıyorsun ailen yok mu daha küçüktüm ilkinde dedin onunlada sarılıp uyuyormuşsun. Biraz zor kızı oyna ulaşılamaz ol. Beceremiyorsan bile rol yap bari
Aaa kusura bakma yazım hatalarim olmuş telefon dan kaynaklıYa ben bu kızları anlamiyorum cnm senin ne emzikli ğin var niye ya bi erkeğe bukadar bağlanmak nedir yani bide böyle bi insana kendinizi Sevin değer verin o sana değer verse ne vermese ne kocan mi çocuklarının babasimi sanki ya sen kendine nekadar değer verirsen nekadar ağırdan satarsan okadar değer görürsün bırak o aglasin sen niye ağlıyorsun böyle bi insan için hiç bir zman bir erkek için anlamadım çok sevdim ama hep kendimi daha çok sevdim ve hep değer gören ben oldum hep pesimden koştular çokmu güzelim hayır normal guzellikteyim ama kendime değer verdim onlarda verdi eşimde suan öyle çok seviyorum ayrilsam çok üzülürüm ama .bana öyle bi hata yapsa asla üzülmem oda bunun farkında abnesine bişey derken bile benim onayimi alır yani demek istedigim kendine değer ver onlara değil ulaşılmaz olki seni kazanmak için ugrassinlar kaybetmekten korksunlar ve bunu erkek için yapma çıkar hayatindan sana iyi davranmasina bile müsade etmee
Ya ben bu kızları anlamiyorum cnm senin ne emzikli ğin var niye ya bi erkeğe bukadar bağlanmak nedir yani bide böyle bi insana kendinizi Sevin değer verin o sana değer verse ne vermese ne kocan mi çocuklarının babasimi sanki ya sen kendine nekadar değer verirsen nekadar ağırdan satarsan okadar değer görürsün bırak o aglasin sen niye ağlıyorsun böyle bi insan için hiç bir zman bir erkek için anlamadım çok sevdim ama hep kendimi daha çok sevdim ve hep değer gören ben oldum hep pesimden koştular çokmu güzelim hayır normal guzellikteyim ama kendime değer verdim onlarda verdi eşimde suan öyle çok seviyorum ayrilsam çok üzülürüm ama .bana öyle bi hata yapsa asla üzülmem oda bunun farkında abnesine bişey derken bile benim onayimi alır yani demek istedigim kendine değer ver onlara değil ulaşılmaz olki seni kazanmak için ugrassinlar kaybetmekten korksunlar ve bunu erkek için yapma çıkar hayatindan sana iyi davranmasina bile müsade etmee
Gerçekten okuyunca zoruma gitti . size sabir diliyorumuzun olacak biraz ama okuyun lütfen.
5 sene kadar önceydi,küçüktüm daha ilk defa aşık olmuştum. bana iğrenç davranmaya başlamıştı ama normalde hiçbir şey söylemiyordu. bigün her yerden sildi engelledi beni konuşmayacağız artık dedi. 3 gün sonra biriyle çıkmaya başlamış. çok tecrübesizdim. çok kötü oldum.aylarca ağladım nasıl yapar bir insan bunu dedim. hayatımın içine edilmiş gibiydi.bir daha hiç mutlu olamayacakmış gibi.sonra yavaş yavaş geçti. ama bi daha kimseye güvenemiyordum. ya yine aynısı olursa ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye.
2 sene önce biriyle tanıştım. ilk gördüğü andan itibaren ilgi göstermeye başladı bana. arada sağlık sorunlarından memlekete gittim 6 ay görüşmedik. geldim aynı insan. kimse yok hayatında. beni beklemiş sanki. aynı ilgi devam .bi gün açıldı bana hayır dedim. istemiyorum. tamam dedi ama aynı ilgi devam sürekli yanımda iki dk daha görebilmek için beni her şeyi göze alıyor. Allah kahretmesin ben de başladım hoşlanmaya. tamam dedim herkes aynı değildir ya bulsa şimdiye elli kere başkasını bulurdu seviyor işte beni ve çıkmaya başladık.
ilk1 ay mükemmel sonra facia. her şeyden kavga ediyoruz. ama istediğim tek şey var bana değer verdiğini hissetmek sadece ya beni sevdiğini hissetmek. o ise arkadaşlarından zaman buldukça beni görmeye geliyor, canı isteyince telefonu açıp bana cevap veriyor vs vs vs ilk iş arama sürecindeydi çıkma aşamamızda. ben de bakıyordum ara sıra. bi tane buldum bak buna başvur dedim, başvurdu ben bir nedenden dolayı başvuramadım,girdi o işe. işe girdikten sonra aramız iyice kötü oldu her dediğim batıyor ona. bi gün sarılıp uyuyorduk yine bi şeyden kavga ettik, sinirlendim gittim.2 hafta konuşmadık iki hafta sonra konuşalım dedi.gittim içimden devam etmek gelmiyor ayrılalım dedi. buz gibi neye uğradığımı şaşırdım. özür diledim çocukluk ettim konuşmamakla çözebilirdik seviyorum ben seni dedim. sadece bakıyor. mesak attım sonra ben de bitti artık her şey bunları söylemem lazım galiba yoksa daha çok üzüleceksin dedi. öyle deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü ama peki dedim. kabullenme sürecim başladı. beni her gördüğünde kaçıyordu. bütün ortak arkadaşlarımızla muhabbeti kesmisti. bi ara yalnızca bunun için konuşmaya çalıştım. gerek yok böyle şeylere ayrılmak istedin ayrıldık bu saatten sonra sana bir şey diyecek bir insan değilim dedim. hiç cevap bile vermedi.
dün gördüm arkadaşlar. bir kızla el ele. hem de inanır mısınız? benim yönlendirdiğim iş var ya orda tanıştığı kızla , kız bizim üniversitendi tanıyorum hatta ilk işe girdiğinde benden bahsetmişti yeni girdiği arkadaşlarına.
bütün gece tavana baktım. bunu hak edecek naptım niye. yok biliyorum geçecek,ilki nasıl geçtiyse öyle geçecek ama şimdi peki bi daha gerçekten nasıl güvencem birine ben ? neden böyle insanlar beni buluyor, hayatımda karşı taraftan beklediğim tek şey bana değer vermesi olduğu halde. ne hesap ödetirim, ne hediye beklerim ne de birinin hayatını kısıtlamaya çalışırım ben varım artık diye. karşı taraftan neden bunu görüyorum peki? sadece ağlayabiliyorum şu an anlaşamadığımız için ayrılığı kabullenmiştim ama bu kadar peşimde dolanıp 6 ay sonra başka birisinden hoşlanmaya başladı diye ayrılık? sanki bu çok acımasız ya
Valla ne diyim bence değmezAma zaten böyle davranıyordum ki, 1.5 sene peşimde koştu. İlişkiye başladık, sorunlarımız oldu bi şekilde konuşmaya çalıştım. Kendime değer verdim bıraktı gitti, o ağlamıyor çok mutluydu dün o kızla. Ama benim içim acıyor o bilmeyecek hiçbir zaman bu konumda olduğumu ama benim içim çok acıyor. Bunun da ilacı yok ki, istediğim kadar en önemli kişi benim diyim şu an kalbimi söküyor sanki biri
şekil a mesela siz basit ve basit düşüncelere sahip bir kadınsınız ama zor gibi davranmaktan falan bahsediyorsunuzArkadaşım bu sarılıp uyumalardan bitiyor bence:)))belki hesap ödetsen zor biri gibi davransan olacak çok her istediğini önüne sunmussun
Tövbe tövbeee... Bir ilişkide sevgiliyle sarılıp uyumaktan daha güzel ne olabilir ki?Sevgiliyle sarılıp uyumak nedir ya. Yanlız mı yaşıyorsun ailen yok mu daha küçüktüm ilkinde dedin onunlada sarılıp uyuyormuşsun. Biraz zor kızı oyna ulaşılamaz ol. Beceremiyorsan bile rol yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?