başkasıyla gördüm...

Neden bu işler bu kadar kolay ama neden anlaşamıyoruz hazır başkası da var diyip terk etmek bu kadar kolay ? Geçecek biliyorum ama içine edilen şu zamanlarım ne olacak ?

Onu hiç anlamadım zaten nasıl oldu ayrıldı koştu ayrıldım diye kız da hazır mı bekliyordu bu nasıl karaktersizlik

İçim çok acıyor ya, onun kafa ne var ayrıldım başkasıyla çıkmaya başladım vicdan rahat, neden adalet yok ki bu işlerde bu kadar

Yanlış anlamayın ama olayın normalliğini kabullendiğimde, herkesin başına gelebilecek bir durum olduğunu kanıksadığımda üzüntüm geçer benim. Azalır diyeyim en azından. Siz de yaşadığınız durumu kafanızda büyütmek yerine bunun kadın erkek fark etmeksizin herkesin yaşadığı ya da yaşayabileceği bir şey olarak düşünürseniz daha iyi hissedersiniz.

Sizi kandırmak istememiş en azından. Burada ne aldatılma hikayeleri okudum, dürüst davranan adama saygı duyuyorum ben bir nebze. Üstelik ilişkinizin ilk ayından sonra değişmiş olması 1,5 yıl peşinde koştuğu kadında aradığını bulamadığı olarak yorumlanabilir. Gözünde büyütünce insan, hayal kırıklığına uğrar ya hani. Kendisi sinyal vermiş aslında ama insan sevince göremiyor.

Böyle düşünmek canımı daha çok acıtıyor. Çalıştı çabaladı 1.5 sene benim güvenmemi sağladı, ben bu çocuk olgun bu çocuk beni sever dedim güvendim.
Sonra heyecanı bitiverdi hiç çabalamadan her kavgada gidiyorsan git banane demekten, bencillikten.
Şimdi o dürüst ama sorsan denedi olmadı başkasını gördü ayrıldı başkasıyla tabi olacak bitti onun için .
Peki benim onun için verdiğim emekler, çabalar, üzülmesin diye bazen kendimden verdiğim ödünler, hiçbir şeyin hiç anlamı yok.
Bir tek o şu an dürüst ve mutlu bense napcağımı bilemiyorum, canım yanıyor

İşte kimse için kendinizden taviz vermemelisiniz, hele ki birkaç aylık ilişkide ve size her fırsatta gideceksen git diyen birine. Zoru seviyormuş demek ki. Elde edemeyince kıymetli olmuşsunuz sonrasında siz taviz verdikçe sevgisi bitmiş. Bir tarafın diğerinin peşinden koştuğu ilişkilerde bu son muhtemel maalesef...

Ne biliyim hiç peşinden koşma heyecanı değil gibiydi, hatırlıyorum bi gün biraz daha görsün beni diye cafede sabaha kadar yanımda oturmuştu, eve geçip 1 saat uyuyup işe gitmişti ben ona çok güvenmiştim ya ne kadar salağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…