- 29 Ağustos 2014
- 4.986
- 17.234
- 408
- 33
- Konu Sahibi starimlsls
-
25 yaşında bir kadının sevgilisiyle masumane bir şekilde sarılıp uyuduğunu düşünebiliyormusunuz. Ciddi düşünmediği bi erkekle birlikte olan bi kadın hayatına kaç erkek alır midesizce değil mi buTövbe tövbeee... Bir ilişkide sevgiliyle sarılıp uyumaktan daha güzel ne olabilir ki?
Ne ilginç yorumlar okuyorum şu KK'da
25 yasinda kadın,sevgilisinin göğsünde uyudu diye neden hemen 'ailen yok mu' vs diye ignelenmiş?
26 yaşında bekar bir kadınım25 yaşında bir kadının sevgilisiyle masumane bir şekilde sarılıp uyuduğunu düşünebiliyormusunuz. Ciddi düşünmediği bi erkekle birlikte olan bi kadın hayatına kaç erkek alır midesizce değil mi bu
25 yaşında bir kadının sevgilisiyle masumane bir şekilde sarılıp uyuduğunu düşünebiliyormusunuz. Ciddi düşünmediği bi erkekle birlikte olan bi kadın hayatına kaç erkek alır midesizce değil mi bu
şekil a mesela siz basit ve basit düşüncelere sahip bir kadınsınız ama zor gibi davranmaktan falan bahsediyorsunuz
Esas mesele gezip tozup sarılıp uyuma meselesi değil zaten. Erkeklerin 10da 9'u kadınlara bel altı düşüncelerle yaklaşıyor. Ve asıl sinir olduğum kadınların erkeklerin mezesi olması. İş bittikten sonra kadınn kendini değersiz hissediyor neden? Çünkü erkeğin işi bitti önüne bakacak. Kadın ne yapacak. Kalp kırıklıklarıyla yeni aşklara yelken açmaya korkacak. Çünkü kalbi kırılmış. O yüzden diyorum ki her önünüze gelene kedinizi açmayın teslim etmetin sonrada kendinizi paçavra gibi hissetmeyin.26 yaşında bekar bir kadınım
Evet, sadece masumane bir şekilde , icim huzur dolarak sarılıp uyuduklarim da oldu.
Hatta birlikte tatile gidip sadece yıldızları izleyip çadır yanında uyuya kaldığım sevgilim de olmuştu.
Evlenmeden ilişkiye karşı çıktığım için mi? Kendimi kocama 'sunmak' için mi?
Hayır hayır hayır
Sadece o an en romantiği bu olduğu icin- bazı hislerimden tam olarak emin olamadığım icin- ya da paşa gönlüm 'o anlik' oyle istediği için.
Bir kadının daha önce bir ya da daha çok erkekle birlikte olmasi sonraki ilişkilerinde kucak kucağa gezeceği anlamına gelmez ki.
Ama maalesef bizim toplumumuzda öyle bir inanış var ki o pek değerli -en kıymetli bekaretini kaybettiğin an sana herşey mubah-zaten yoldan çıkmışsın. Biraz daha derin düşününce 'dul Kadin' imalarının da , toplumsal cinsiyetle ilgili bir sürü sorunun da kaynağının tam olarak bu düşünce yapısı olduğunu düşünüyorum.
Ayrica ciddi düşünmediği erkekle yatan kadinin midesiz olduğunu düşünmüyorum, belki de yoğun bazı dürtüler hissediyordur ama sadece libidosuna yenik düşüp emin olmadığı biriyle evlenmek istemedigi için böyle ciddi düşünmediği adamlarla ilişkiye giriyor olabilir, tamamen kendi problemi. Umarım gece bitip gündoğdunda kendini değersiz hissedecek bir ruh halinde uyanmiyordur.
Ama ben de şeyi çok merak ediyorum. Evlenmeyi kafaya koyduğu adamin bir kez olsun göğsünde uyumadan, birlikte şehvet içeren hiçbir aktivitede bulunmadan (hatta daha ilerisi hiç opmeden, belki Elele bile tutusmadan) insanlar nasıl evleniyorlar ya? Hele bir de ilk geceden ilişkiye giriyorlar. Düşüncesi bile çok korkutucu geliyor bana. Bence dünyada yüzde 1-2 gibi basit bir oranken ülkemizde bir anda yüzde 8-10lara çıkan vajinusmusun esas sebebi evlilik dışı her türlü yakınlaşmanın ayıp -yasak - haysiyetsizlik olarak görülmesidir.
Arkadaşlar lütfen bir derdimi yazdım, iki cümle okuyup kendime gelirim belki güç verir diye, dönen muhabbetlere bak. Yapmayın zaten canım yeterince acıyor, kime ne kimle uyuduğumdan bu yorumlara cevap bile vermeyeceğim. Tartışmaya değmez bu yorumlar . Siz de tartışmayın
Teşekkür ederimGerçekten okuyunca zoruma gitti . size sabir diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?