- 18 Eylül 2013
- 40
- 20
- 288
- 29
- Konu Sahibi sibel343434
Aslında her şey konu başlığında anlatılıyor. "Başkasıyla nişanlandı" ne kadar zor bi cümle benim için aklımın ucundan bile geçmezdi. 21 yaşındayım lisede tanıdığım bir erkek. 15 yaşında bilgisayarın başında sabahlardım faceden bi selam yazsa konuşsak diye meğerse en güzel günlerimmiş.. neyse ne oldu işte en sonunda sevgili olduk onun aileside biliyordu sürekli ayrıl barış oluyordu hatalar yapıyordu hangi birini sayayım? Ama yine dönüyodu seviyorum sensiz yapamam diyordu. Bende seviyordum her seferinde affettim ben evlilik konularına uzaktım yaşımdan dolayı hemde eğitimimden dolayı. Başkalarının söylediklerine çok çabuk inanırdı en son bu yüzden bitti ayrıldıktan sonra üstüne uzun zaman geçti sosyal mecralardan ekledi yoksaydım cünkü çok kırılmıştım gurur yapmıştım bu sefer affetmem dedim ve bigün telefonum çaldı arkadaşım o cümleyi kurdu nişanlanmış dedi dünyam yıkıldı düne kadar sevgisine inandığım insan nasıl böyle bir şey yapar?? ben de hatalıyım kusurluyum gururumu her zaman sevgimin önünde tuttum bu yüzden tek pişmanlığım. Madem seviyorsun ne diye gurur yaparsın bak işte elin kızı gelir senin yıllarını harcadığını bigünde elinden alıverir. ama en kötüsüde hala ilk gün ki gibi aşığım.. En güzel yıllarımı,yaşlarımı da yanında götürdü senelerden beri benim hergünüm ondan ibaretti lütfen kızmayın nasıl olurda silip atarım yıllarımı,çocukluğumu??