Başkasıyla nişanlandı..

sibel343434

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
40
20
288
29
Aslında her şey konu başlığında anlatılıyor. "Başkasıyla nişanlandı" ne kadar zor bi cümle benim için aklımın ucundan bile geçmezdi. 21 yaşındayım lisede tanıdığım bir erkek. 15 yaşında bilgisayarın başında sabahlardım faceden bi selam yazsa konuşsak diye meğerse en güzel günlerimmiş.. neyse ne oldu işte en sonunda sevgili olduk onun aileside biliyordu sürekli ayrıl barış oluyordu hatalar yapıyordu hangi birini sayayım? Ama yine dönüyodu seviyorum sensiz yapamam diyordu. Bende seviyordum her seferinde affettim ben evlilik konularına uzaktım yaşımdan dolayı hemde eğitimimden dolayı. Başkalarının söylediklerine çok çabuk inanırdı en son bu yüzden bitti ayrıldıktan sonra üstüne uzun zaman geçti sosyal mecralardan ekledi yoksaydım cünkü çok kırılmıştım gurur yapmıştım bu sefer affetmem dedim ve bigün telefonum çaldı arkadaşım o cümleyi kurdu nişanlanmış dedi dünyam yıkıldı düne kadar sevgisine inandığım insan nasıl böyle bir şey yapar?? ben de hatalıyım kusurluyum gururumu her zaman sevgimin önünde tuttum bu yüzden tek pişmanlığım. Madem seviyorsun ne diye gurur yaparsın bak işte elin kızı gelir senin yıllarını harcadığını bigünde elinden alıverir. ama en kötüsüde hala ilk gün ki gibi aşığım.. En güzel yıllarımı,yaşlarımı da yanında götürdü senelerden beri benim hergünüm ondan ibaretti lütfen kızmayın nasıl olurda silip atarım yıllarımı,çocukluğumu??

Simdi tüm bu düsünceleri aklindan at zaten zamanla ne kadar dogru yaptigini anlayacaksin baskalarinin lafiyla senden ayrilan insandan sana hayir gelmez. Yasin henüz cok cok genc illeride bunlari hatirladiginda güleceksin. Benim eski sevgilim bundan yaklasik 4 sene evvel annesinin agizina bakip daha benleyken baskasiyla sözlenip bir hafta sonrada nisanlandi simdi evli bir kizi var. Allah büyük. O insanla iyiki olmamis diyorum cünkü cokta uyusan bir cift degilmisiz meger ve sonrasinda baskasina ´cok daha asik oldum :)

Simdi tüm bu düsünceleri aklindan at zaten zamanla ne kadar dogru yaptigini anlayacaksin baskalarinin lafiyla senden ayrilan insandan sana hayir gelmez. Yasin henüz cok cok genc illeride bunlari hatirladiginda güleceksin. Benim eski sevgilim bundan yaklasik 4 sene evvel annesinin agizina bakip daha benleyken baskasiyla sözlenip bir hafta sonrada nisanlandi simdi evli bir kizi var. Allah büyük. O insanla iyiki olmamis diyorum cünkü cokta uyusan bir cift degilmisiz meger ve sonrasinda baskasina ´cok daha asik oldum :)
Haklısın ne güzel söylemişsin Allah büyük inşallah dediğin gibi bir gün bende iyi ki derim

Şimdi ne durumdasınız merak ettim bende sizin durumunuzdaydım benim de sevdiğim insan nişanlanıyor

Benim de 5 yıllık bir ilişkim bitti 22 yaşındayım en güzel yıllarım hatıralarım onunla geçti herşey ve bunları okudukça bende bir gün aynısını duymaktan korkuyorum galiba..İnsan nasıl o kadar yılı hiçe sayıpta bunu yapabilir ..

Benim de 5 yıllık bir ilişkim bitti 22 yaşındayım en güzel yıllarım hatıralarım onunla geçti herşey ve bunları okudukça bende bir gün aynısını duymaktan korkuyorum galiba..İnsan nasıl o kadar yılı hiçe sayıpta bunu yapabilir ..
Merhaba canım sana tavsiyem sonra keşke demek yerine pişmanlık yaşamak yerine gururunu bi kenara koy ve herşeyin olan insana hatıraların olan adam için elinden geleni yap, yap ki sonra keşke deme ..

Şimdi ne durumdasınız merak ettim bende sizin durumunuzdaydım benim de sevdiğim insan nişanlanıyor
Belki de yanlış düşünüyorum ama üzerinden aylar geçti onların birlikte olmasını yediremedim ikisinden de nefret ettim ben mutsuzken onlar mutlu oldu mutluluk pozları veriyorlar dayanılması çok zor ama hiçbir yerden takip etmiyorum arkadaşlarımda görse bile ne bana bir şey söylüyorlar benim ısrar etmeme rağmen fotoğraf bile göndermiyorlar kalpteki yara geçmiyor şuanda kabuk bağladı çok şükür daha iyiyim ancak o yara her an her gün kanamaya hazır, bununda farkındayım ve bu beni cok korkutuyor cünkü o günlere geri dönmek istemiyorum inşallah sen de daha iyisindir kendini üzme onlar kendi yolunda sende kendi yolunu çiz

Belki de yanlış düşünüyorum ama üzerinden aylar geçti onların birlikte olmasını yediremedim ikisinden de nefret ettim ben mutsuzken onlar mutlu oldu mutluluk pozları veriyorlar dayanılması çok zor ama hiçbir yerden takip etmiyorum arkadaşlarımda görse bile ne bana bir şey söylüyorlar benim ısrar etmeme rağmen fotoğraf bile göndermiyorlar kalpteki yara geçmiyor şuanda kabuk bağladı çok şükür daha iyiyim ancak o yara her an her gün kanamaya hazır, bununda farkındayım ve bu beni cok korkutuyor cünkü o günlere geri dönmek istemiyorum inşallah sen de daha iyisindir kendini üzme onlar kendi yolunda sende kendi yolunu çiz

Ben şuanda daha iyiyim hatta hayatıma başkasını aldım ve bana çok değer veriyor Eski sevgilim mutsuz olduğunu biliyorum ama umurumda değil şuan çok mutluyum oda ne yaparsa yapsın.

Ben de benzer durumu yakında yaşayacağım beş yıllık ilişkiden ve aldatılmadan sonra.. Allah büyük..

21 yaşındasın en güzel yılların gitti diye mi düşünüyosun?
Tatlım şaka mı bu :deli:

Asıl güzel zamanlar şimdi başlıyor ve o hayatından giden adam için iyi ki gitmiş diyeceğini aha buraya yazıyorum :kahve:

Kızlar durun umudumuzu yitirmeyin burda canlı ve süper bi örnek var.BEN!

5yildan sonra 2 ayda başkasına evlilik teklifi(o başkası da eski arkadaş, benim de tanidigim)+5 ay sonra nişan+ 1 sene sonra evlilik+1 sene sonra çocuk sahibi olmak. Aha bunları yaşadım.

Ama vallahi şimdi görsem "kanki Allah senden razı olsun iyi ki böyle şeyler yaptın çünkü sen gittikten 2 sene sonra karşıma çıkan adam beni mutluluktan delirtiyor,geceleri ben üşümeyeyim diye üstümü örtmekten uyuyamıyor,işe gittikten 1 saat sonra beni özlüyor, şu an da minik kuşumuzu bekliyoruz. Yaşa sen!" Diye alnından öperim.

Her şey imtihan, sabreden derviş de beklemekten gebermemiş,harbiden muradına ermiş :halay:

Kızlar durun umudumuzu yitirmeyin burda canlı ve süper bi örnek var.BEN!

5yildan sonra 2 ayda başkasına evlilik teklifi(o başkası da eski arkadaş, benim de tanidigim)+5 ay sonra nişan+ 1 sene sonra evlilik+1 sene sonra çocuk sahibi olmak. Aha bunları yaşadım.

Ama vallahi şimdi görsem "kanki Allah senden razı olsun iyi ki böyle şeyler yaptın çünkü sen gittikten 2 sene sonra karşıma çıkan adam beni mutluluktan delirtiyor,geceleri ben üşümeyeyim diye üstümü örtmekten uyuyamıyor,işe gittikten 1 saat sonra beni özlüyor, şu an da minik kuşumuzu bekliyoruz. Yaşa sen!" Diye alnından öperim.

Her şey imtihan, sabreden derviş de beklemekten gebermemiş,harbiden muradına ermiş :halay:

Al benden de o kadar iyi ki hayatımdan çıkmış diyorum eski sevgilim şimdi evli. Ama hayatıma aldığım insan beni o kadar mutlu ediyor ki gözlerinde resmen aşkı yaşıyorum hayat gerçekten ikinci bir şans veriyor.
Üzülmeyin kızlar emin olun sizi hak eden biri mutlaka çıkacaktır. Giden gitsin boşverin.

Back
X