Başkent Ankara Hastanesi'ni seçenler var mı?

butterflyeffectt

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
108
13
298
Ankara
herkese merhabalar,
ben gebelik takibim için başkent hastanesi'nde çağrı gülümser'e gidiyorum. o birkaç hafta yokken yine orada filiz hanım'a devam etmiştim şimdi tekrar çağrı bey'le devam ediyoruz. doğumu da o yaptıracak inşallah. başkent2te doğum yapmış olan veya çağrı bey'e giden var mı aranızda?

günaydın
ben de başkent hastanesi acilde öğrendim hamile olduğumu 2 gün önce.bende orada devam etmeyi düşünüyorum ama aldığım tepkiler genelde devlet hastanesi gibi oldu orası şeklinde.ankarada da yeni olduğum için pek fikrim yok açıkçası.kuzenim adana başkent hastanesinde takibini ve doğumunu yaptı çok memnundu.bende hastane araştırmasındayım.Allah rast getirsin inş :)

arkdşlar ben de 12 haftalık hamileyim ben de hastane araştırmasındayıım gerçekten önemli bir konu sincan lokman hekime gittim şimdye kadar bakyıorum yormlar kötü benm çevremde hiç kmse iyi demedi filan hastane araştrmasına girdim şu an.. fikri olan paylaşrsa sevnirim..

merhaba ben çağrı hocaya gıdıyorum acıkcası yenı hamıle oldugumu ogrendım ve ılk randevuyu ona aldım.ılk randevumuz normaldı bıraz soguk geldı ama ıkıncı randevuma gıttıgımde karar vercem.dıger arkadaslar devam edıyor mu memnunmusunuz?

merhaba ben çağrı hocaya gıdıyorum acıkcası yenı hamıle oldugumu ogrendım ve ılk randevuyu ona aldım.ılk randevumuz normaldı bıraz soguk geldı ama ıkıncı randevuma gıttıgımde karar vercem.dıger arkadaslar devam edıyor mu memnunmusunuz?
cagrı hocayı bende iyi diye duydum fakat genel olarak baskent hastanesinin cok kalabalık oldugu yönünde yorumlar okudum siz nasıl memnun kaldınız mı birde dogum ücretleri ne kadardır normal dogumda hoca mesai saati dısında giriyor mu acaba

cagrı hocayı bende iyi diye duydum fakat genel olarak baskent hastanesinin cok kalabalık oldugu yönünde yorumlar okudum siz nasıl memnun kaldınız mı birde dogum ücretleri ne kadardır normal dogumda hoca mesai saati dısında giriyor mu acaba

canım sadece fıyatları ogrendım doguma mesaı saatınde gırıyomu normal dogumcu mu henuz bılmıyorum. normal dogum 1500 ıstege baglı sezeryan 3000 eger normal doguma gırıp saglık kosulun ızın vermezse doktor bı rapor cıkartyms sezeryan olmalı dıye ozamanda bın cıvarı oduyomussn muhasebeden oyle soyledıler.ıns memnun kalırız.haftaya cumartesı ıkıncı randevuma gıdıcem.sızlerde gıttıkce yazın lutfen

sansımıza bız kalabalıga denk gelmedık bazı hocalar cok yogun oluyoms ornegın gogsen hoca o da tup bebek tedavısıne bakıyoms.allahım herkesın kucagına saglıklı bebıslerımızı versn.allah yardımcmz olsn

Bende bı defa gittim sistemi oturtamamis bazı işler acemice anlayınca salak yerine konduğunu hissediyorsun muayne parası hariç labaratuvar parasının parasında kendisi elden alıyor ne bı fiş ne birşey . özel labratuvar bide çünkü üstüne ekleyerek alıyor sekreteride açıklama yapacağı yerde sizin bunu cakmaniz hoş olmamış diyo bide bizi azarliyo hiç güvenim kalmadı ikincide gene sorun oldu artik gitmeyi düşünmüyorum

Back
X