bilmezmiyim kuzum seni 2016 bizim yilimiz olcak insallah.bıtanem beni biliyosun zaten sana mesaj attım ocakta tekrar yapcaz tup bebk bakalım kısmet artık
canim.kaybin icin cok uzuldum.negatif icin ne diyo peki hoca?Ben de varım hulusi hocaya giden.. 1. tüp bebek denememiz 3 uz du kalpleri durdu... 2. Denememiz bu ay oldu ama negatif cikti dün. .. bakalım ne olacak...
Acikcasi tutmaması için hiç bir problem yok... Genetik taraması yapılmıştı bir sıkıntı yok rahim filmi çekilmişti odada bir sıkıntı yok embriyolar da kaliteliydi... artık ne oldu bilemiyorum... hulusi bey tam olarak birsey demedi 2. Regl de gel dedi... bakalım nasıl bir yol çizecek. ..canim.kaybin icin cok uzuldum.negatif icin ne diyo peki hoca?
bizde de aynıydı. rahim filmi normal.sperm ve yumurtalar normal. 2 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi ki hulusi hoca %70 gebesin diyodu ama sonuç hüsran. hulusi hocaya çok güveniyorum ben. biliyorum ki elinden geleni yaptı ama olmadı.bizimde nedeni belli değil. burdan tanıştığım bi arkadaşım söylemişti bana da.ona da herşey yapılmış ama bi türlü tutmuyormuş en son sperm dna hasar testi istemişler dna da hasar varmış. eğer yaptırmadıysan onu da bi araştır canımAcikcasi tutmaması için hiç bir problem yok... Genetik taraması yapılmıştı bir sıkıntı yok rahim filmi çekilmişti odada bir sıkıntı yok embriyolar da kaliteliydi... artık ne oldu bilemiyorum... hulusi bey tam olarak birsey demedi 2. Regl de gel dedi... bakalım nasıl bir yol çizecek. ..
Artık ne gerekiyorsa yapacağız. .. benim ilk tup bebek denemem tutmuştu. .. üçüzleriM vardı ama kalp atislari durdu 12.haftada... hulusi hocaya çok güveniyorum... Bu denemede ben çok yogundum rapor alamadim... dinlenme firsatim olmadi... birgun sabah işteyim gece otobuse bin ertesi gun hastanede oglen otobuse bin ertesi gün iş sonra gece yine otobus... 1 haftayi askin dogru duzgun yatak yuzu gormeden kosusturdum..transfer gunu atesim cikti sanırım ondan oldu kendisine de söyleyeceğim gittiğimde. .. akillandim artık yumurta takibi zamanı rapor alıp yatacagim sepet gibi...bizde de aynıydı. rahim filmi normal.sperm ve yumurtalar normal. 2 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi ki hulusi hoca %70 gebesin diyodu ama sonuç hüsran. hulusi hocaya çok güveniyorum ben. biliyorum ki elinden geleni yaptı ama olmadı.bizimde nedeni belli değil. burdan tanıştığım bi arkadaşım söylemişti bana da.ona da herşey yapılmış ama bi türlü tutmuyormuş en son sperm dna hasar testi istemişler dna da hasar varmış. eğer yaptırmadıysan onu da bi araştır canım
ne güzel sizin ilk denemenizde pozitifi görmüşsünüz. ben maalesef kan testlerimde 0.1 in üzerine hiç çıkamadım.ama ben inanıyorum bu denememde allahımın takdiri ve hulusi hocamın vesilesiyle hamile kalıcam :) benimde çok yoğun bi işim vardı ve sırf tedavim için işimden ayrılmak zorunda kaldım.hep dinlendim çok dikkat ettim ama olmadı. ne yaparsan yap kaderinde yoksa olmuyor.Artık ne gerekiyorsa yapacağız. .. benim ilk tup bebek denemem tutmuştu. .. üçüzleriM vardı ama kalp atislari durdu 12.haftada... hulusi hocaya çok güveniyorum... Bu denemede ben çok yogundum rapor alamadim... dinlenme firsatim olmadi... birgun sabah işteyim gece otobuse bin ertesi gun hastanede oglen otobuse bin ertesi gün iş sonra gece yine otobus... 1 haftayi askin dogru duzgun yatak yuzu gormeden kosusturdum..transfer gunu atesim cikti sanırım ondan oldu kendisine de söyleyeceğim gittiğimde. .. akillandim artık yumurta takibi zamanı rapor alıp yatacagim sepet gibi...
transferin oldu buyuk ihtimal hadi gozun aydin insallah pozituf haberlerini duyariz.:) bekliyoruz:)Merhaba ben de Hulusi hocanın hastasıyım. Cuma günü onu şikemi yapıldı yarın da transferim olacak. Sonuçları paylaşırım. Çok yoğunluk, çok bekliyorum ama hocaya fazlasıyla güveniyorum. Daha önce farklı bir merkezde denemiştim yaklaşım farkı, yapılan testler hocaya güvenimi daha da arttırıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?