Başkent hastanesinde Hulusi Bülent Zeyneloğlu' na tüp bebek yaptıran var mı?

Ben ilk tüp bebek denemesi yapacağım.Ama hüsrana uğramak istemiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum

ben yaptırdım canım ve kendisinden de ekibinden de çok memnundum harika insanlar... şuan 15+2 haftalık hamileyim. bu güne kadarda hakkında kötü bir yorum hiç duymadım. sanada bol şans diliyorum...

onları bilmiyorum ama bizim topikte bir arkadaş var şuan test tarihini bekliyo oda memnun. bi başka topikde yine hamile bir arkadaş var.

ben tüp bebek günlüğümüz adlı topikteyim oldukça kalabalık hızlı ve samimi bir topikdir. gelmeek istersen bekleriz:)))) beni orda bulabiilirsin...

ben yaptırdım canım ve kendisinden de ekibinden de çok memnundum harika insanlar... şuan 15+2 haftalık hamileyim. bu güne kadarda hakkında kötü bir yorum hiç duymadım. sanada bol şans diliyorum...

Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebebplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim

Ben Ankara'da yaşıyorum. Hulusi Hoca'nın methini duyduğum için gözüm kapalı olarak başka hiç bir yeri araştırmadan doğruca Başkent Hastanesi'ne gittim. Hulusi Hoca ve ekibi gerçekten de çok iyi. Her gittiğimde gerek hemşireler, gerek hoca çok ilgili davrandı. En başından beri tüm kontrollere Hulusi Hoca bizzat girdi. Fiyatlandırma konusunda asistanları ve sekreterler sizi bilgilendirmekte. Fiyatın çok makul olduğunu belirtirim. Onun dışında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da her zaman ulaşmanız mümkün. Hulusi Hoca çok yoğun bir doktor olmasına rağmen tüm hastalarıyla tek tek ilgileniyor. Bana uzun protokol uygulandı yaklaşık olarak 20-30 günlük bir iğne sürecinden sonra ilk tüp bebek işlemim gerçekleşti. Gerek yumurta toplanması gerekse de embriyo yerleştirilmesi işlemlerine hoca bizzat girdi. Embriyo yerleştirme işleminden 12 gün sonra da kan testimi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 9 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağsalim bebeklerimi kucağıma alırım. Ayrıca üniversite hastanesi olduğu için de tüm testlerinizi Hastanede makul bir fiyata yaptırabiliyorsunuz. Hulusi Hoca'ya ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır.

Ben Ankara'da yaşıyorum. Hulusi Hoca'nın methini duyduğum için gözüm kapalı olarak başka hiç bir yeri araştırmadan doğruca Başkent Hastanesi'ne gittim. Hulusi Hoca ve ekibi gerçekten de çok iyi. Her gittiğimde gerek hemşireler, gerek hoca çok ilgili davrandı. En başından beri tüm kontrollere Hulusi Hoca bizzat girdi. Fiyatlandırma konusunda asistanları ve sekreterler sizi bilgilendirmekte. Fiyatın çok makul olduğunu belirtirim. Onun dışında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da her zaman ulaşmanız mümkün. Hulusi Hoca çok yoğun bir doktor olmasına rağmen tüm hastalarıyla tek tek ilgileniyor. Bana uzun protokol uygulandı yaklaşık olarak 20-30 günlük bir iğne sürecinden sonra ilk tüp bebek işlemim gerçekleşti. Gerek yumurta toplanması gerekse de embriyo yerleştirilmesi işlemlerine hoca bizzat girdi. Embriyo yerleştirme işleminden 12 gün sonra da kan testimi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 9 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağsalim bebeklerimi kucağıma alırım. Ayrıca üniversite hastanesi olduğu için de tüm testlerinizi Hastanede makul bir fiyata yaptırabiliyorsunuz. Hulusi Hoca'ya ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır.

bir hulusi ikizleri daha :46::46::46::46::46: çok sevindim canım tebrik ederim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini. bende hulusi hocanın hastasıyım 3 tedavimi de o yaptı. benimde bir kızım bir oğlum olacak. belkide hastanede karşılaşırız. bu arada tüp bebek günlüğümüz topiğinde hulusi hoca hastaları var baya oraya da bekleriz seni.

merhaba bende hulisi beye gitmek istiyorum muayene ve tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan bana yazarsa sevınırım

merhaba bende hulisi beye gitmek istiyorum muayene ve tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan bana yazarsa sevınırım

selam, muayene ücreti sosyal güvenceniz varsa 55 tl fark ödeniyor. tüp bebek fiyatı da en son raporlu 1600 raporsuz 2700 civarıydı ilaçlar hariç. telefonla sorarsan sekreterler bilgi veriyorlar. ben bugün sonuçlar için arayacam unutmazsam sorayım canım yazarım buraya.

eevt bende hulusi hocaya gidiyorum kasım gibi başlanacak ikinci tüp bebek bu arada bana çok güven verdi hulusi hoca

Back
X