Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk tüp bebek denemesi yapacağım.Ama hüsrana uğramak istemiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum
ben yaptırdım canım ve kendisinden de ekibinden de çok memnundum harika insanlar... şuan 15+2 haftalık hamileyim. bu güne kadarda hakkında kötü bir yorum hiç duymadım. sanada bol şans diliyorum...
Ben Ankara'da yaşıyorum. Hulusi Hoca'nın methini duyduğum için gözüm kapalı olarak başka hiç bir yeri araştırmadan doğruca Başkent Hastanesi'ne gittim. Hulusi Hoca ve ekibi gerçekten de çok iyi. Her gittiğimde gerek hemşireler, gerek hoca çok ilgili davrandı. En başından beri tüm kontrollere Hulusi Hoca bizzat girdi. Fiyatlandırma konusunda asistanları ve sekreterler sizi bilgilendirmekte. Fiyatın çok makul olduğunu belirtirim. Onun dışında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da her zaman ulaşmanız mümkün. Hulusi Hoca çok yoğun bir doktor olmasına rağmen tüm hastalarıyla tek tek ilgileniyor. Bana uzun protokol uygulandı yaklaşık olarak 20-30 günlük bir iğne sürecinden sonra ilk tüp bebek işlemim gerçekleşti. Gerek yumurta toplanması gerekse de embriyo yerleştirilmesi işlemlerine hoca bizzat girdi. Embriyo yerleştirme işleminden 12 gün sonra da kan testimi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 9 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağsalim bebeklerimi kucağıma alırım. Ayrıca üniversite hastanesi olduğu için de tüm testlerinizi Hastanede makul bir fiyata yaptırabiliyorsunuz. Hulusi Hoca'ya ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır.
merhaba bende hulisi beye gitmek istiyorum muayene ve tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan bana yazarsa sevınırım
merhaba bende hulisi beye gitmek istiyorum muayene ve tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan bana yazarsa sevınırım