Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Düzen lab. Tunalı' da bana yakın diye ve eşimin izin alması zor diye tercih ettik yoksa hastanede de yaptırabilirsiniz. Aynı test. Rahim duvarıyla ilgili bende polip ve birkaç miyom vardı. Cerrah olarak iyi bence. Kolay iyileştim. Hoca haklı kafanıza takmayın. Önce sizin sağlığınız önemli.
Bu arada ben şimdi rahim filminden çıktım ve anestezi ye hiç gerek yokmuş. Çok rahat geçti. Zaten 2 dakika sürüyor. Aklınızda bulunsun.

Rahim filmi cektrdim ama sonuc bulamiyorum evet agri cok oldu ama 5 dk bile sürmüyor dedginiz gibi . . Hamile kalabilme sansiniz arttimi miyomlr temizlendmi bende adenomyolys varmis nasl olcak blmiorm once sagligim ama psikojmi sagligimi bozcm gbi 1 hfta sbra gitcem nasl beklicm blmiyorm

Hamileliğe engel olacak herşeyi temizledik dedi bana. Umarım bu sefer hamile kalma şansım artar. Her ay bir umutla geçiyor ama 1 yılı geçti. Dış gebelik oldu ve düşük yaptım ben. Bundan sonra nasıl olur bilmiyorum ama ben moralimi bozmuyorum. Doktora güvenim tam. Eminim sonunda bir şekilde olacak

Baskenttemi bu sene mi odediniz? Ya zaten fiayt uygun ama merak ettim kanlar icnde 56 aldilr bnden

Ben Hulusi Beyde tüp bebek yaptırdım ve şuan sonuç bekliyorum. Bana da Histeroskopi yapıldı. Önemli bir işlem olduğunu düşünüyorum. Çünkü Hulusi Bey embriyoyu transfer etmeden önce rahmi incelemesi gerektiğini ve gerekli düzeltmeleri yapacağını söyledi.

Çoğu doktor tüp bebek başarısızlığından sonra bunu yapıyor peki kendimi giriyor histereskopiye yani amaclimı yapildi yoksa düzeltmeler yapıldımı sonuç hemen cikiyormu cnm

Başarısız olan bir tüp bebek denemesinden sonra yapılmasının bir anlamı yok bence. Önemli olan embriyoyu transfer etmeden önce gerekli bütün önlemleri almak. İşlem sonrası olumsuz sonuç alındıktan sonra histeroskopi yapmak diğer doktorların maalesef işine geliyor çünkü defalarca işlem demek defalarca para demek. Evet işlemi kendi yapıyor. Bende düzeltmeler yapıldı.

Kendi işlemden önce yanıma gel ultrason ile bakalım dedi ins çok beklemem hastalardan fırsat bulup nasıl yapick orasid la mechl

Kendi işlemden önce yanıma gel ultrason ile bakalım dedi ins çok beklemem hastalardan fırsat bulup nasıl yapick orasid la mechl
Zaten önceden size zamanını söylerler sizde ona göre gidip yaptırırsınız.

Son düzenleme:
Zaten size işlem için zaman verirler sizde ona göre gidersiniz Hulusi Bey de yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…