- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Ordamsnz birsey sorcmmerhabalar. Ben de Hulusi hocanın hastasıyım...Eylül 2015te tek yumurta transferi ile hamile kaldım. Mayıs 2016da kızımı normal doğum ile kucağıma aldım. Kan pıhtılaşmam vardı ve Hulusi hoca da bunu yakından takip etti :) çok şükür kızım şimdi 1 yaşını geçti Allah hocamdan razı olsun...donmuş 3 tane embriyom var ekim kasım gibi onları da alıp ailemizi genişletmek istiyoruz Allah nasip ederse....
kimin ne sorusu endişesi merakı varsa gidermeye hazırım....çok zor bir yol yorucu sonu çok güzel...en iyi bizler biliriz bu durumu...
Evet sorabilirsinizOrdamsnz birsey sorcm
merhaba Hulusi hocanın ismini çok duyuyorum bizim sorunumuz translokasyon Hulusi hoca hangi genetikçiyle çalışıyor acaba biliyor musunuzHayır canım yumurta toplama ve transfer hemen oluyor. Hatta biz il dışından gelirken transfere geç kaldık. Sağolsun hulusi hoca hemencik transferi yaptı. Bir de yumurta takiplerine sabah etkenden gidip isim yazdırınca çok beklemiyor insan. Bir de sonucu iyi olunca insanın beklediği filan hiç zoruna gitmiyor. İyi ki Hulusi hocaya gitmişim
Tüp bebek ilemi hamile kaldnz acsba nasil hulisi hoca ilglmiEvet sorabilirsiniz
Hayır, hamilelik kendiliğinden oldu. Ben histeroskopi ameliyatı oldum Hulusi Bey 'de. Tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama dış gebelikmiş meğer. Ben bu süreçte çok memnun kaldım. Kendiliğinden düştü bebek ama öncesinde kanama ve ağrı ile başladı herşey. Hulusi Hoca çok ilgilendi. Whatsapp tan benimle sürekli iletişim halindeydi. İlgili ve iyi bir hekim diyebilirim.Tüp bebek ilemi hamile kaldnz acsba nasil hulisi hoca ilglmi
Labarotuar lar nasil pekiHayır, hamilelik kendiliğinden oldu. Ben histeroskopi ameliyatı oldum Hulusi Bey 'de. Tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama dış gebelikmiş meğer. Ben bu süreçte çok memnun kaldım. Kendiliğinden düştü bebek ama öncesinde kanama ve ağrı ile başladı herşey. Hulusi Hoca çok ilgilendi. Whatsapp tan benimle sürekli iletişim halindeydi. İlgili ve iyi bir hekim diyebilirim.
Açıkçası bu konuda deneyimim olmadı ama sonuçta üniversite hastanesi ve yıllardır hizmet veren bir yer. Deneyimli bir ekipleri vardır diye düşünüyorum. Ben her gidişimde hamilelik haberi alan birileriyle karşılaştım diyebilirim. 2 kez tüp bebekleri tutan çift gördüm mesela ama bu işler biraz da nasip. Önce çiftlerin kafası rahat olmalı sanki. İlk tüp bebek denemeniz mi olacak sizin?Labarotuar lar nasil peki
Evet olk olacak ben tup bebek istedgmi soyluycm doktora cnku diger turlu uzasin istemiyorm reglmn 9.gunu bakalm neler ypackAçıkçası bu konuda deneyimim olmadı ama sonuçta üniversite hastanesi ve yıllardır hizmet veren bir yer. Deneyimli bir ekipleri vardır diye düşünüyorum. Ben her gidişimde hamilelik haberi alan birileriyle karşılaştım diyebilirim. 2 kez tüp bebekleri tutan çift gördüm mesela ama bu işler biraz da nasip. Önce çiftlerin kafası rahat olmalı sanki. İlk tüp bebek denemeniz mi olacak sizin?
Ben tüp bebekle hamile kaldım. 6 haftalığım. Ama ilk tüp denemem olduğundan diğer merkezlerle kıyaslayamıyorum. Ama dediğim gibi mükemmel bir hoca polikistik over olmama rağmen ohss gelişmedi çünkü ilaç dozunu çok dikkatli ayarladı. Ve ilk denemede hamileyimTüp bebek ilemi hamile kaldnz acsba nasil hulisi hoca ilglmi
Ohss ne demek olk tup bebek dneemenzde tuttumu ne guzl hoca kendi mi karar veriyor tup bebek olmasna yani ben biraz uzatmak istemiyorm asilamayla fln tup bebek asamalari zor oldumu rapor fln ckma olayiBen tüp bebekle hamile kaldım. 6 haftalığım. Ama ilk tüp denemem olduğundan diğer merkezlerle kıyaslayamıyorum. Ama dediğim gibi mükemmel bir hoca polikistik over olmama rağmen ohss gelişmedi çünkü ilaç dozunu çok dikkatli ayarladı. Ve ilk denemede hamileyim
Yumurtaların fazla gelişmesinden olan bir sendrom. Karında şişlik su toplama mide bulantısı kusma ishal oluyor. Polikistik overlerde daha çok görülüyor. Ben de neredeyse hiç olmadı. Çünkü her gün çağırdı hulusi hoca. İlaç dozunu çok güzel ayarladı. 16 yumurta toplandı 10 u döllendi 8i devam etti ve 2 si iyi kaliteydi ve çok şükür ilkinde hamile kaldım.Ohss ne demek olk tup bebek dneemenzde tuttumu ne guzl hoca kendi mi karar veriyor tup bebek olmasna yani ben biraz uzatmak istemiyorm asilamayla fln tup bebek asamalari zor oldumu rapor fln ckma olayi
Anladm yone neguzl skntnz cok kotu deglms bana adenomyoyls var dedi cok aciklamadida acaba nedirYumurtaların fazla gelişmesinden olan bir sendrom. Karında şişlik su toplama mide bulantısı kusma ishal oluyor. Polikistik overlerde daha çok görülüyor. Ben de neredeyse hiç olmadı. Çünkü her gün çağırdı hulusi hoca. İlaç dozunu çok güzel ayarladı. 16 yumurta toplandı 10 u döllendi 8i devam etti ve 2 si iyi kaliteydi ve çok şükür ilkinde hamile kaldım.
Senin durumunu hiç bilmiyorum canım. İnşallah bir an önce hamile kalırsın. Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallahAnladm yone neguzl skntnz cok kotu deglms bana adenomyoyls var dedi cok aciklamadida acaba nedir
Ins ins cnm sende oyle biran once kalirsin benim durumumdan kmsede yokmu Allahim caresiz birakmasin cok kotuyum cokSenin durumunu hiç bilmiyorum canım. İnşallah bir an önce hamile kalırsın. Hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Bana hep doğrular neyse söyledi ama moralimi hiç bozmadan herşeyin çaresi var şimdi bunu yapacağız diye bilgi vererek yaptı. Dış gebelik geçirdim ben ve bana hep destek oldu. Üzüldüğümde endişelendiğimde sakinleştirdi. Spermiogramı biz düzende yaptırdık. Hem daha ucuza geldi, hem de yarım saatte elimizdeydi sonuç. Hulusi Hoca testleri istediğin yerde bütçene göre yaptır diyen biri, derdi asla para değil. İnsanlara umut olmak, tedavi etmek. Bunu her defasında anlıyorum şahsen.Bu hulisi hoca herseyi pat pat soyleyen cinsmi acaba:) doktor morlaimizi bozdu bidenarkdslr spermiogram sonucu hemen cikiyormu ?
O dediğiniz yer neresi? Hastanede nekadrki sperniogram dha bisey denek icin erken testlre bakalm ondan snra karar veririz dedi adenomyoyls var dedi sefkatli evtBana hep doğrular neyse söyledi ama moralimi hiç bozmadan herşeyin çaresi var şimdi bunu yapacağız diye bilgi vererek yaptı. Dış gebelik geçirdim ben ve bana hep destek oldu. Üzüldüğümde endişelendiğimde sakinleştirdi. Spermiogramı biz düzende yaptırdık. Hem daha ucuza geldi, hem de yarım saatte elimizdeydi sonuç. Hulusi Hoca testleri istediğin yerde bütçene göre yaptır diyen biri, derdi asla para değil. İnsanlara umut olmak, tedavi etmek. Bunu her defasında anlıyorum şahsen.
Düzen laboratuvarı bahsettiğim yer.O dediğiniz yer neresi? Hastanede nekadrki sperniogram dha bisey denek icin erken testlre bakalm ondan snra karar veririz dedi adenomyoyls var dedi sefkatli evt
Bende duymadm sok oldum rahim duvariyla ilgili uygular dmi basarili diyosunuz duzen labartvri ankarann neresnde daha mı labartvr yonunden iyi? Sen kafayi yeme gelene kadr dedi:) ama.muanenkoltigunda 15 dk bkletti benin durumunu duyan yokmDüzen laboratuvarı bahsettiğim yer.
Hastanede 122+69 tl idi sanırım test. Düzen lab.da 65 tl'ye yaptırdık 4 ay önce. Benim eşimde sıkıntı çıkmadı. Benim durumum da rahim filminden sonra belli olacak.
Sizin durumunuzu daha önce hiç duymamıştım ama Hulusi Hoca doğru bir tedavi uygular eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?