Amin canım inşallah minik minik bebisler doldurur kucagimizi...Allahim yardimcin olsun tatlim ya insallah hepimizin yuzu guler
insallah canim.gittim kan verdim saglik ocaginda.yarina cikar dediler.yarina kadar yine stresli bekleyis. simdiden gecmis olsun canim.Ne olsun canim yarin hsg cekilecek insallah bir problem yoktur sonrada hulusi hocam degerlendirecek senin guzel haberlerini alalim insallah
off bende tam onu dicektim git kan ver die vermişsin bilee..Yarın sabaha kaadar beklenirmi yaa bu sonuçinsallah canim.gittim kan verdim saglik ocaginda.yarina cikar dediler.yarina kadar yine stresli bekleyis. simdiden gecmis olsun canim.
internetten bakmammi devamli yeniliyorum hatta sayfayi :) ama devlet isi bakalim ne zamana yuklerler.ozel hastaneler almis basini gitmis 78-98 tl arasinda gebelik testlerinin fiyatlari.yok artik yani.idrar hic yapmadim.cikmazsa moralimi bozmiyim dedim. sen ne yaptin canim ne alemdesin?off bende tam onu dicektim git kan ver die vermişsin bilee..Yarın sabaha kaadar beklenirmi yaa bu sonuçÇok heyecanlı:) Hiç idrar testi yaptınmı ? bide sonuç aslında bugün çıkar internetten bakamıon mu
Bhcg testi mi 78-98tl ? Bir de 2 saate çıkmıyor muydu bu test yaa... insanı bu kadar strese sokmasının anlamı yok... allahım hayırlı ve guzel sonuçlar nasip etsin canım. ..internetten bakmammi devamli yeniliyorum hatta sayfayi :) ama devlet isi bakalim ne zamana yuklerler.ozel hastaneler almis basini gitmis 78-98 tl arasinda gebelik testlerinin fiyatlari.yok artik yani.idrar hic yapmadim.cikmazsa moralimi bozmiyim dedim. sen ne yaptin canim ne alemdesin?
evet canim benim.ozel hastanelerde bu fiyatlarda.bildigin firsattan istifade.Bhcg testi mi 78-98tl ? Bir de 2 saate çıkmıyor muydu bu test yaa... insanı bu kadar strese sokmasının anlamı yok... allahım hayırlı ve guzel sonuçlar nasip etsin canım. ..
Uff ufff guzucum cok uzuldum ya gercektenevet canim benim.ozel hastanelerde bu fiyatlarda.bildigin firsattan istifade.
buarada benim sonucum maalesef negatifrabbim sonuc bekleyenlerin yuzunu guldursun.hepimiz icin hayirlisi olsun.
Benimde hsg cekildi sol tup tikanmis ameliyattan sonra bu ara huzun bizde sanirsam lutfen uzulme biliyorum ki cok zor hayirlisi olsunevet canim benim.ozel hastanelerde bu fiyatlarda.bildigin firsattan istifade.
buarada benim sonucum maalesef negatifrabbim sonuc bekleyenlerin yuzunu guldursun.hepimiz icin hayirlisi olsun.
ameliyattan sonra nasil tikanmis yaa.hulusi hocami yapti ameliyatini? bu huznun yerini sevinc alsin artik insallah.Benimde hsg cekildi sol tup tikanmis ameliyattan sonra bu ara huzun bizde sanirsam lutfen uzulme biliyorum ki cok zor hayirlisi olsun
Canm senin ilk denemenmiydi??? İnsallah bir dahaki sefere rabbim guldursun yuzunuu..evet canim benim.ozel hastanelerde bu fiyatlarda.bildigin firsattan istifade.
evet canim ilk denememdi. sen basladinmi tedaviye? senindemi ilk tedavin?Canm senin ilk denemenmiydi??? İnsallah bir dahaki sefere rabbim guldursun yuzunuu..
Bn daha baslamadim canim aslinda bnm durumum karisik henuz gidrmedim hulusi beye. Esimde ileri har dusukluk var 6 aydr olmuyor bebis doktorlarda kesn bisi soyleyemiyolar bu degerlerle olabilirde olmayabilirde diyolar. Benim artik sabrim kalmadi ama gercekten biran once olsn istiyorum hayirlisiylaevet canim ilk denememdi. sen basladinmi tedaviye? senindemi ilk tedavin?
Evet canim Hulusi hoca yapti bana ameliyat bitince miyomun sol tupunun agzjna kadar inmis onu temizlerken sol tupune dokundum tikanmis olabilir demisti ve hsg sonrasi gordum ki tikanmis daha kendisiyle gorusmedim pzrtesi gorusucemameliyattan sonra nasil tikanmis yaa.hulusi hocami yapti ameliyatini? bu huznun yerini sevinc alsin artik insallah.
dokunmasaymis yaa.ne demek dokundum tikanmis olabilir.bende aksamustu gitcem canim bakalim neler diyecek?Evet canim Hulusi hoca yapti bana ameliyat bitince miyomun sol tupunun agzjna kadar inmis onu temizlerken sol tupune dokundum tikanmis olabilir demisti ve hsg sonrasi gordum ki tikanmis daha kendisiyle gorusmedim pzrtesi gorusucem
Aynen o kadar morelim bozuk ki aglamaktan halim kalmadi bilmiyorum ne yapicagim simdi biz esim sebebiyle baslamistik skmdi bendede problem olustu bu tikaniklik ne olur bilmiyorumdokunmasaymis yaa.ne demek dokundum tikanmis olabilir.bende aksamustu gitcem canim bakalim neler diyecek?
ne demek sol tüpüne dokundum da tıkanmış olabilir dokunması mı gerekiyormuş yanlışlıkla mı olmuş ki Rabbim yardımcın olsun üzme kendini burda hepimiz aynı durumdayız herkes birbirine teselli veriyor ama insan kendini teselli edemiyoEvet canim Hulusi hoca yapti bana ameliyat bitince miyomun sol tupunun agzjna kadar inmis onu temizlerken sol tupune dokundum tikanmis olabilir demisti ve hsg sonrasi gordum ki tikanmis daha kendisiyle gorusmedim pzrtesi gorusucem
Hulusi hoca 1.de olmadı mı denemeye devam 2.de daha olumlu sonuçlar bekliyoruz diyor... benim de 2. Transfer oldu dün... inşallah 2.de yüzümüz guler...evet canim ilk denememdi. sen basladinmi tedaviye? senindemi ilk tedavin?
Dokunmak ne yaa...Sen moralini yüksek gene de canım. .. arkadaşımın tek tüple ikizi oldu... onunda miyom ameliyatı sonrasiydi... gönlünü ferah tut hersey yoluna girer. Sonuçta doktor da yaptığının bizim gibi bebek hasreti cekenler icin ne anlama geldiğini biliyordur bırak biraz da o girsin strese önlemlerini ona göre alsin...Evet canim Hulusi hoca yapti bana ameliyat bitince miyomun sol tupunun agzjna kadar inmis onu temizlerken sol tupune dokundum tikanmis olabilir demisti ve hsg sonrasi gordum ki tikanmis daha kendisiyle gorusmedim pzrtesi gorusucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?