Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Ne olsun canim yarin hsg cekilecek insallah bir problem yoktur sonrada hulusi hocam degerlendirecek senin guzel haberlerini alalim insallah
insallah canim.gittim kan verdim saglik ocaginda.yarina cikar dediler.yarina kadar yine stresli bekleyis. simdiden gecmis olsun canim.

insallah canim.gittim kan verdim saglik ocaginda.yarina cikar dediler.yarina kadar yine stresli bekleyis. simdiden gecmis olsun canim.
off bende tam onu dicektim git kan ver die vermişsin bilee..Yarın sabaha kaadar beklenirmi yaa bu sonuç Çok heyecanlı:) Hiç idrar testi yaptınmı ? bide sonuç aslında bugün çıkar internetten bakamıon mu

off bende tam onu dicektim git kan ver die vermişsin bilee..Yarın sabaha kaadar beklenirmi yaa bu sonuç Çok heyecanlı:) Hiç idrar testi yaptınmı ? bide sonuç aslında bugün çıkar internetten bakamıon mu
internetten bakmammi devamli yeniliyorum hatta sayfayi :) ama devlet isi bakalim ne zamana yuklerler.ozel hastaneler almis basini gitmis 78-98 tl arasinda gebelik testlerinin fiyatlari.yok artik yani.idrar hic yapmadim.cikmazsa moralimi bozmiyim dedim. sen ne yaptin canim ne alemdesin?

echomare 3 bucuk 4e dogru anca cikar zaten hadi gizel haberlino bekliom olmak zorunda bana umut olacaksiniz siz lutfennn guzel haber ver..ben napimmm bekliom 3 gune adet olmam lazim adetle gidicem tahlil mahlil yapacak sonraki adetlede baslariz dedi ama zaman gecmio yaaaa

Bhcg testi mi 78-98tl ? Bir de 2 saate çıkmıyor muydu bu test yaa... insanı bu kadar strese sokmasının anlamı yok... allahım hayırlı ve guzel sonuçlar nasip etsin canım. ..

Bhcg testi mi 78-98tl ? Bir de 2 saate çıkmıyor muydu bu test yaa... insanı bu kadar strese sokmasının anlamı yok... allahım hayırlı ve guzel sonuçlar nasip etsin canım. ..
evet canim benim.ozel hastanelerde bu fiyatlarda.bildigin firsattan istifade.

buarada benim sonucum maalesef negatif rabbim sonuc bekleyenlerin yuzunu guldursun.hepimiz icin hayirlisi olsun.

buarada benim sonucum maalesef negatif rabbim sonuc bekleyenlerin yuzunu guldursun.hepimiz icin hayirlisi olsun.
Benimde hsg cekildi sol tup tikanmis ameliyattan sonra bu ara huzun bizde sanirsam lutfen uzulme biliyorum ki cok zor hayirlisi olsun

Benimde hsg cekildi sol tup tikanmis ameliyattan sonra bu ara huzun bizde sanirsam lutfen uzulme biliyorum ki cok zor hayirlisi olsun
ameliyattan sonra nasil tikanmis yaa.hulusi hocami yapti ameliyatini? bu huznun yerini sevinc alsin artik insallah.

Canm senin ilk denemenmiydi??? İnsallah bir dahaki sefere rabbim guldursun yuzunuu..

Faemde hsg den sonra baska islem yaptirmafim. Myom ameliyatinfan 6 ay sonra cektirdim rahmin cok iyi durumda demisti ve tupler acikti..insallah bir daha istemez

evet canim ilk denememdi. sen basladinmi tedaviye? senindemi ilk tedavin?
Bn daha baslamadim canim aslinda bnm durumum karisik henuz gidrmedim hulusi beye. Esimde ileri har dusukluk var 6 aydr olmuyor bebis doktorlarda kesn bisi soyleyemiyolar bu degerlerle olabilirde olmayabilirde diyolar. Benim artik sabrim kalmadi ama gercekten biran once olsn istiyorum hayirlisiyla

ameliyattan sonra nasil tikanmis yaa.hulusi hocami yapti ameliyatini? bu huznun yerini sevinc alsin artik insallah.
Evet canim Hulusi hoca yapti bana ameliyat bitince miyomun sol tupunun agzjna kadar inmis onu temizlerken sol tupune dokundum tikanmis olabilir demisti ve hsg sonrasi gordum ki tikanmis daha kendisiyle gorusmedim pzrtesi gorusucem

Evet canim Hulusi hoca yapti bana ameliyat bitince miyomun sol tupunun agzjna kadar inmis onu temizlerken sol tupune dokundum tikanmis olabilir demisti ve hsg sonrasi gordum ki tikanmis daha kendisiyle gorusmedim pzrtesi gorusucem
dokunmasaymis yaa.ne demek dokundum tikanmis olabilir.bende aksamustu gitcem canim bakalim neler diyecek?

dokunmasaymis yaa.ne demek dokundum tikanmis olabilir.bende aksamustu gitcem canim bakalim neler diyecek?
Aynen o kadar morelim bozuk ki aglamaktan halim kalmadi bilmiyorum ne yapicagim simdi biz esim sebebiyle baslamistik skmdi bendede problem olustu bu tikaniklik ne olur bilmiyorum

ne demek sol tüpüne dokundum da tıkanmış olabilir dokunması mı gerekiyormuş yanlışlıkla mı olmuş ki Rabbim yardımcın olsun üzme kendini burda hepimiz aynı durumdayız herkes birbirine teselli veriyor ama insan kendini teselli edemiyo

Dokunmak ne yaa...Sen moralini yüksek gene de canım. .. arkadaşımın tek tüple ikizi oldu... onunda miyom ameliyatı sonrasiydi... gönlünü ferah tut hersey yoluna girer. Sonuçta doktor da yaptığının bizim gibi bebek hasreti cekenler icin ne anlama geldiğini biliyordur bırak biraz da o girsin strese önlemlerini ona göre alsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…