Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Arkadasim bana 2. Gun yaptilar dusun o kadar kaliteli embrion var dedi yasin 27 dedi yani yani benim avantajlarim dezavantajlarima dönüstu. Simdi ise onemsiz gorulen miyomlarimdan dolayi miyomektomi oldum ve aralik adetim bekleniyor rahim filmi cekilecek hoca ilkinde bu kadar detayci davranmadi simdi ise daha farkli bir yol izliyorum Allah yardimcimiz olsun. Ilk bebisim tutunmadigimda bende tereddutlere kapildim ikinci gun transfer mi olur histereskopi yapmisti miyomum alinamamisti ama 6 kere tup bebek tedavisi deneyen ve en sonunda hulusi hoca ile gebe kalan bir arkadasla tanistim o da sabret ve ikinci sansi mutlaka hulusi hocaya ver dedi cunku ankaradaki diger tup bebek merkezi doktorlari hulusi hocaya bir duayendir o diyorlarmis. Simdi bekleyip sabredecegiz
merhaba canim.hulusi hoca candir o cok ayri benim icin cok seviyorum kendisini ve cok guveniyorum ama sanirim ben oranin embriyologuna guvenmiyorum. bilmiyorum bugun transferim var ama cok tedirginim.tabiki rabbim ol derse 3e 5e bakmaz ama insan ister istemez didikliyo.umuyorumki bu denemende sende bebegini saglikla kucagini alirsin

merhaba canim.hulusi hoca candir o cok ayri benim icin cok seviyorum kendisini ve cok guveniyorum ama sanirim ben oranin embriyologuna guvenmiyorum. bilmiyorum bugun transferim var ama cok tedirginim.tabiki rabbim ol derse 3e 5e bakmaz ama insan ister istemez didikliyo.umuyorumki bu denemende sende bebegini saglikla kucagini alirsin
Haklisin embriologda cok cok onemli bende ayni durumdayim insallah guzel haberlerini verirsin canim benim bu yol cok zahmetli insan hic tanimadigi insanlara karsi nasil bir sicaklik hissediyor ve dua ediyor. Allahim seninde kucagini doldursun canim benim

bende subat ayinda olmustum hsg cekildi agustosta 6 ay oldu demiyoruz. O kadar yorucu bir surecki myomla ugrastigim zamanlar bebegin olmamasi nerdeyse 2 yildir ugrasiyoruz. Artik enerjimde tukendi galiba.
Canim sen hsgyi nerde cektirdin?

Canim sen hsgyi nerde cektirdin?
Canim lutfen tukenme dayanmaliyiz sunu dusun bizim gibi milyonlarca insan var yani Hulusi Hocayla tanistin mi bilmiyorum evet yogundur ari gibi durmaz ama dusun bir prof senin herseyini kendi yapiyor o yuzden cok bekliyorsun asistan falan yapmiyor takibini kendi yapiyor cok zor diolog kurarsin falan ama mutlaka sana dönus yapiyor bir gorus istersen ama baskente gelecek olursan sabirli olacagini senin amacin Hulusi hocaya muayene olmak olacagini beklemen gerekiyorsa bekleyeceksin telkinini kendine soyleyerek gel tatlim

Canim lutfen tukenme dayanmaliyiz sunu dusun bizim gibi milyonlarca insan var yani Hulusi Hocayla tanistin mi bilmiyorum evet yogundur ari gibi durmaz ama dusun bir prof senin herseyini kendi yapiyor o yuzden cok bekliyorsun asistan falan yapmiyor takibini kendi yapiyor cok zor diolog kurarsin falan ama mutlaka sana dönus yapiyor bir gorus istersen ama baskente gelecek olursan sabirli olacagini senin amacin Hulusi hocaya muayene olmak olacagini beklemen gerekiyorsa bekleyeceksin telkinini kendine soyleyerek gel tatlim
Cok sagol canm.. Ben ne yapcagimi inan bilmiyorum gideyim bu ay diyorum o kadr yoruldumki diyorum yine umut ediyorum bi bakmisim ya bu ay olduysa diyorum kendimi ona inandiriyorum sonra husrana ugruyorum.. ins rabbim hayirli karari vermeyi nasip etsin bizleride annelik duygusunu tattirsin

telefonda randevu alabiliyormuyuz canim hulusi hocadan. ? birde tup beek merkezini ayri bir yerde gosteriyor nette oraya mi gidiyoruz?

telefonda randevu alabiliyormuyuz canim hulusi hocadan. ? birde tup beek merkezini ayri bir yerde gosteriyor nette oraya mi gidiyoruz?
Canim randevunun pek anlami yok zaten hatti zor düşürùrsun orada isleyis cok farkli dedigim gibi butun hastalarina Hulusi Hocam kendi baktigi icin cok uzun bekliyorsun hazirlikli ol sana tavsiyem ögleden sonra 15:00 gibi git pazartesi sali gitmeni tavsiye etmem en rahat persembedir bekleyeceksin ama bu seni korkutmasin Hulusi Hocam cok hizlidir bundanda korkma onun beyni herseyi kaydediyor sen anlamadan muayenen biter geri dönüsünde haber ver canim hayirlisi olsun hakkinda

Canim randevunun pek anlami yok zaten hatti zor düşürùrsun orada isleyis cok farkli dedigim gibi butun hastalarina Hulusi Hocam kendi baktigi icin cok uzun bekliyorsun hazirlikli ol sana tavsiyem ögleden sonra 15:00 gibi git pazartesi sali gitmeni tavsiye etmem en rahat persembedir bekleyeceksin ama bu seni korkutmasin Hulusi Hocam cok hizlidir bundanda korkma onun beyni herseyi kaydediyor sen anlamadan muayenen biter geri dönüsünde haber ver canim hayirlisi olsun hakkinda
Maltepe Kadin dogum hastanesine gitceksin canim evet yeri ayri

Canim benim naptin transferin kacinci gunundesin hayirli haber verirsin insallah

Cok sagol canim diger haftaici gidicem ins.. Bir de ben hsg fln cektirmistim tekrardan cekmek ister mi yoksa baska hastanede yaptirdigim testleri tekrarlar mi

Merhaba... ben de hulusi hocaya gidiyorum... hulusi hocam cok iyi bir insan ve cok zeki masallah... aylar sonra gidin yanina hemen durumunuzu hatirliyor... 1.tüp bebegimizi yaptiginda tutmustu fakat kalbi durdu... simdi ikinci denememiz... dun Yumurtalar toplandi perşembe transferim var... strese girdim transfer öncesi bu sefer... bir aksilik çıkmaz inşallah. ..

Merhaba... ben de hulusi hocaya gidiyorum... hulusi hocam cok iyi bir insan ve cok zeki masallah... aylar sonra gidin yanina hemen durumunuzu hatirliyor... 1.tüp bebegimizi yaptiginda tutmustu fakat kalbi durdu... simdi ikinci denememiz... dun Yumurtalar toplandi perşembe transferim var... strese girdim transfer öncesi bu sefer... bir aksilik çıkmaz inşallah. ..
Allahim yardimcin olsun tatlim ya insallah hepimizin yuzu guler

Back
X