Baskı görüyorum

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Bildiğiniz gibi eşimin bir kızla flortoz yazışmalarını yakaladım ve boşanma kararı aldım.Kendisi daha dune kadar boşanmak için can atarken avukata gidince birden pişmanım demeye başladı.Jestler özürler bundan sonra degicegimler çocuğumuz için deneyelim demeler....Hiçbirine inanmıyorum onunla bu olaydan önce de mutlu değildim.Sorumsuz, rahatına düşkün beni sürekli ailesine veya başkalarına ezdiren hicbir zaman arkamda olmayan evlilik sorumluluğunu taşıyamayan bir adamdı.Gercekten tüm duygularım bitti bu olayla birlikte ama gelin görün ki etrafım sürekli affet çocuğun var diyor basta da ailem.Böyle bir şeyi unutmam mümkün değil güvenim kırıldı bir daha güvenemem.Henuz 29 yaşındayım.En güzel yaslarim en güzel gunlerim ağlamakla geçti şimdi bir de bu.Artik geçmişle yaşamak istemiyorum geçmişi tamamen kapatıp çocuğumla yeni bir hayata başlamak istiyorum bunun için kendimi çok güçlü hissederken 2.5 yaşındaki çocuğum babam nerde çok özledim neden gelmedi babam dedikce başımdan aşağı kaynar sular boşanıyor.Gecen siyah arabaya babam geldi diye sevinerek binmeye çalıştı içim eziliyor ikimize de çok düşkün ve çok küçük.Esimin değişeceğine inanmıyorum ki değişse bile ben bittim artik.Tum bunlar olurken eşimin ailesi tek kelime bile etmedi oğullarına kendini ezdirme boşanacaksan bosan demişler.Bizi zaten bitiren aldatma olayı değil kendilerinin yıllardır bitmeyen talepleri annesinin akıl hastası gibi davranması en ufak bir kendimi savunmam da ailecek bir olup ustume gelip beni sindirmeleri.Esimin her defasında annesinin hatasını kabul edip onu değiştiremem sen susup idare edeceksin demesi.Gercekten çok üzgünüm bu yuva için 10 senemi verdim maddi manevi neler yapmadım.Ote yandan eşime ya da başka bir erkeğe ihtiyacım yok arabam bile bozulduğunda sanayiye adamların arasına gidip tamir ettirdim gerekçesi de arabayı ben kullanıyormuşum.Oglan çocuğumu erkek berberinede tıraş ettirdim kendisine bir sey yaptırmak için 30 bin kez söylemek lazım her şey benim üstümde.Artik bu yükten kurtulmak istiyorum ama canım oğluma hiç kıyamıyorum nolur bir çıkış gösterin.
Ben de artık değer gormek el üstünde tutulmak sevip sevilmek istiyorum bu duygular küçük çocuğu olan biri için çok mu bencilce

son kısımdaki sorunuza cevaben, bence hiç de bencilce değil.
sadece aldatma da değil diyorsunuz, zaten mutlu değildim diyorsunuz, kendi kendinize de yetiyorsunuz üstelik ne güzel. istemiyorsanız evliliği sürdürmenin bir anlamı yok bana kalırsa. çok da gençmişsiniz üstelik daha. çocuğunuz da çok küçük olduğundan anlayamıyordur şu an belki ama mutsuz bir yuvada, sorumsuz bir babayla büyümesindense, eğer gerçekten istiyorsanız boşanmanız daha iyi olur sanki.

Aldatma var ise güven saygı bitmiştir
Evladına ayıracagı vakti başka bir kadına ayıran kişi sizin sanayide olmanıza
Berber de olmanıza pek takılmaz onun vakti zaten aldatmaya ayrılmış.
Çocugunuzla konuşmayı pedegog ile görüşerek halledebilirsiniz

Mutlu degilseniz elbette bosanin,yepyeni bir hayatiniz olsun. Ama cocugunu bence her gun gelip gorebilir babasi. Mutlaka soyleyin gelsin is cikisi,biraz vakit gecirsin,uyuduktan sonra da gitsin. Eslerden ayrilabiliriz ama onlar cocuklarindan ayrilmamali,iki medeni insan olarak bu ortami cocugunuza saglamalisiniz.

Ispatin var diye senden bosanmak istemiyor suanda, nafaka falan size vermekten korkuyor anladigim kadariyla ama sen mutsuzsan cocukta mutlu olamaz bence sen neye kararlari verirsen mutlu olacagi düsünüyosan öyle karar ver ama sunu da belirteyim adam hic degismez ya oldugu gibi kabullencen yada bosancan

Bir arkadaş daha söylemiş, kendin mutlu ol ki çocuğunu da mutlu edebil.
Bir arkadaşım var 5 yaşındayken anne babası boşanmış, annem mutlu değildi biz de mutlu değildik diyor şimdi üvey babasıyla ve annesiyle yaşıyor inan hayattaki en iyi arkadaşı o adam diyebilirim. Çünkü çok mutlu ediyor annesini, arkadaşımla da çok iyi anlaşıyor evet başta zordu ama iyi ki boşanmış diyor arkadaşım da.

Ne kadar sizi aldatip kotu bir hareket yaptiysa da bu sizinle onun arasinda olan bir sey.
Cocuguyla iletisim kurmasi cocugunuza iyi gelir ki bosanmayla babalik bitmiyor tabi bunu hic dusunmeyen birine anlatamazsiniz umarim oyle biri degildir.

Canım haline üzüldüm ....bunların hepsi boyle okurken kendimi dinledim bi b..k bilmezler yapmazlar ..bitirme aşamasında g..tleri tutuşur ...senin bir hayatın var bu dünyaya bikere geliyoruz...ama çocuğun ve kendi dünyan için bir tercih yapmalısın ..çocuğun sen mutsuzsan siz mutsuzsaniz mutlu olamazki ..Allah yardımcın olsun senin is karışık

Cocugun daha cok kücük bi kac zaman baba baba der ama sonra okadarda sormaz milletin lafina bakma kim ne biliyorki sen neler yasadin uzaktan davulun sesi hos gelir affet cocuk icin sans ver o bu su laflari hic bitmez sen yasadin sen biliyorsun senin agladiginda oblar yoktu yaninda sevgin bitmisse hic kafani yorma bile etrafin sözleriyle bence..

Çocuk için mutsuz bir evlilik sürdürülmez, ben eşimle ufak bir tartışma yaşasam gerginliğim gün içerisinde cocuklara yansıyor, tahammülüm azalıyor, kaldı ki bir ömür nasıl çekilir.Siz mutlu olursanız çocuğunuz için de mutlu anne olursunuz.
Annesiniz evet bir kadınsınız ayrıca, anne olunca kadın kimligimizden feragat etmemize gerek yok,neden sizi mutlu etmeyen bir adamla beraber olacaksınız..

Önünüzde inşallah upuzun bir ömür var. Sadece şunu düşünün ''Bu ömrü, bu adamla geçirmek istiyor musunuz, hatta ve hatta geçirebilir misiniz?''

Evet çocuğundan asla ayırmam zaten benim onla davam ayri

Hem de çok mutsuzum bu olaydan önce dd

Evet çocuğundan asla ayırmam zaten benim onla davam ayri
Gerekirse her gece cagirin,cocugu uyutsun oyle gitsin. 2,5 yasindaki cocuk bu,babasini sorar elbet. Yazik, kirilmasin gonlu

Inşallah oğlum da bana öyle der

Oldugu gibi kabullenemem ya ben ruh hastası olurum ya katıl

Evet onlar mutlu yuvalarina cekilevek ve ben yine bu adami çekeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…