Baskı görüyorum

Canım oğlunun yaşı cok küçük değil ve sen dediğin gibi hayatının en güzel yıllarındasın, aynı yaşta sayılırız ve yeni evlendim daha. Neden öyle bir adamla ömür geçiresin ki.

Birde bu diyeceğimi kimse yanlış anlamasın ama tekrardan aşık olup evlenmene de bir engel yok. Hani kızı erkeği kalmadı artık çocuklarımızı kimseye emanet edemez olduk ama yine de kız çocuğu olan anneler bir adım daha dikkatli olmak zorunda gibi geliyor bana 2.evliliklerinde. Babasının yerini tutmasa da benimseyeceği biriyle siz de ilerde yeniden bir hayat kurabilirsiniz. Suan babasıyla siz mutlu değilken çocuğunuza nasıl verimli olabilirsiniz ki.

Ailelere de gelince kimse kusura bakmasın ama
çoğu aile bencilce boşanan kızlarının başına kalacağını, laf söz olacağını, sorumluluk altına gireceklerini düşündükleri için eşiyle barışmalarını istiyorlar. Bu yüzden hayat da yaşanılacak iyi kötü günler de sizin, son kararı siz vermelisiniz.

Cocuklar anne mutluysa kolay toparliyor merak etmeyin. Sorumsuz biriyse pisman da olsa hep sorumsuz olacaktir. Onun pismanligi da gercekten pisman oldugu icin degil, affederseniz bir dahaki bosanmada ayni kusuru gosteremeyeceksiniz, bu yuzden tekrar biraraya gelmek istiyor. Bu arada mutlu olmak hakkiniz. O evin icinde ne yasadiginizi sadece siz bilirsiniz. Baskalarini bosverin, siz dogru bildiginizi yapin. Fikrimi sorarsaniz bosanmak dogru karar.

Siz mutlu olun hersey düzene girer.Yıllar içinde kadınlar ben demeyi unutuyorlar ama hiçbir sey için gec değildir bence. Hayat güzel sizin de önünüzde güzel yıllar var böyle düşünün. Mutsuz bir çocukluk gecirmek emin olun ayrı olmaktan cok daha kötüdür. Bircok insan tercih hakkı olsa ayrı anne babayı seciyorlar.

Hem de HIC bencilce degil. Kadin evliliginde her seyi sineye ceksin, kendi hayatindan vazgecsin diye dusunen millet bencil esas. Sizin goreviniz cocugunuza annelik yapmak. Sizin goreviniz babanin babalik yapmasini saglamak degil ki. O is babanin gorevi ve sizinle evli olmasindan bagimsiz bir gorev. Cocugunuzun mutlu ve guclu bir anneyle buyumeye ihtiyaci var. Lutfen bu dolduruslara gelmeyin.

Tabiki de boşanın. Oğlunuz daha çok küçük ki. Alışır hem de çok çabuk.

Ailem sanki ben suçluymuşum gibi insanlardan utanıyorlar şu an yeni birini düşünmek için çok erken zaten bu saatten sonra kimseye güvenemem ama gerçekten mutlu olmak istiyorum

Inşallah oğlum bana neden diye sormaz her baktığımda içim eziliyor cunku

Inşallah oğlum bana neden diye sormaz her baktığımda içim eziliyor cunku
Şu an duygusal düşünüyorsunuz bir de geleceğini düşünün. Annesi babası mutsuz Bi cocugun geleceği,, bunu düşünüp karar vermek lazım, tabi en iyisini siz bilirsiniz

Şu an duygusal düşünüyorsunuz bir de geleceğini düşünün. Annesi babası mutsuz Bi cocugun geleceği,, bunu düşünüp karar vermek lazım, tabi en iyisini siz bilirsiniz
Evet kesinlikle unutup sindireceğim bir olay değil bu zamana kadar hep sindirdim başka konuları ama bu bambaşka bir şey tekrar mutlu olamayacağınızı bildiğim için bu kararı vermeye çalışıyorum

Evet kesinlikle unutup sindireceğim bir olay değil bu zamana kadar hep sindirdim başka konuları ama bu bambaşka bir şey tekrar mutlu olamayacağınızı bildiğim için bu kararı vermeye çalışıyorum
Güzel seyler olur, ben inanıyorum yeter ki kadınlar istesin su hayatta hersey olur =)

En doğru kararı vermişsin yapma bencilce filan değil daha çok gençsin ömrünü neden çürüteceksin ki böyle bir adamla anlıyorum evladına için yanıyor ama şuan dönmen sadece 10 yıl sonra ah keşke dönmeseydim dedirtir bence .. keşke boşanmalar hiç olmasa keşke hiç bir çocuk bunu yaşamasa ama boşanan tek çift siz degilsiniz bju durumu yasayan tek çocukta sizin evladjniz degil bu süreci psikolojik destek alarak daha kolay atlatabilirsiniz. Buarada bir kere yapılan şey bilin yine olacak yine aldatmaya meyledecek ya da aldatacak çocuğunuz sizin aranızdaki sevgisizlikte mutsuzlukta mutlu mu olacak ?

Bende 29 yaşındayım , Aldatılmak ve çocuk sahibi olmak dışında benzer sorumsuzluğu olan bi adamla evliydim şimdi boşandım ve iyiki boşandım diyorum. Tabi ki duygusal anlamda fazlasıyla zorlu bir süreç ama boşandıktan kısa bi süre sonra içine öyle bi hafifleme geliyor ki, ohh bee diyorsun. Bu yüzden geri adım atma güçlü ve kararlı birine benziyorsun tek başınada ayakların üzerinde durabilirsin ve daha güzel mutlu huzurlu bir ortamda çocuğunu yetiştirirsin.
Her insan ilgiyi ve sevilmeyi hak eder bellimi olur, gün gelir sizi hakeden başka biri nasib olur : )

zaten çoğu görevi siz yapıyormuşsunuz şimdi dönerseniz ilerde çok pişman olursunuz çocuğunuz bazen onda kalsın bazen sizde anlaşmalı ayrılın ama kurtulun size bu eziyeti yapan insandan uzak durun.

Reactions: Tzk
Çok haklısınız güven yerine konan bir şey değil ve bu 2. Zaten

zaten çoğu görevi siz yapıyormuşsunuz şimdi dönerseniz ilerde çok pişman olursunuz çocuğunuz bazen onda kalsın bazen sizde anlaşmalı ayrılın ama kurtulun size bu eziyeti yapan insandan uzak durun.
Inşallah en büyük temennim o

Gerçekten böyle mesajlar bana güç veriyor Türk toplumu boşanmayı kara leke olarak görüyor ne yazık ki birçok kadın saçma sapan adamları ömür boyu çekmek zorunda kaliyor

Böyle bir adamla ömür geçmez 2008 de büyük bir hatayla evlendim , daha 19 bile yoktum aldatma hakaret eve gelmemek sorumsuzluk Maddi manevi çöktüm
2013 e kadar dayandım sonrasında boşandım gitti huzura erdim resmen, çalıştım ,gezdim ,tozdum ,aileme vakit ayırdım meğer ne güzelmiş hayat dedim.

Evliliği hiç düşünmüyorum dedim sonra karşıma eşim çıktı 2017 mayıs ayında eşimle evlendim Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun öylesine mutluyum ki bende 29 yaşındayım hiç birşey için geç değil yapabilirsin bak örneklerin var..

Allah hakkımda hayırlısını versin insan kendinden önce çocuğunu dusunuyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…