Baskı görüyorum

Allah hakkımda hayırlısını versin insan kendinden önce çocuğunu dusunuyir
Annem yollarca sizi düşündüm dedi boşanmadı. Evet annem çalışmıyordu ama belki boşansa ayakta dururdu. Orasını bilemem ama biz küçükken baba baba diye peşinden koştuğumuz adama bakıyoruz da şimdi. Ne o bizi seviyor ne biz onu. Keşke annem hiç çekmeseydi onu. Çocuğunuz ilerde sizin mutsuz hallerinizi gördükçe babasına nefret duyacak. Babam annemi aldattı ve biz yakaladık çok kez. Bu nedenle nefret eder olduk o adamdan. Kusura bakma canım ama o çocuk o baba ile mutlu olmaz

Allah hakkımda hayırlısını versin insan kendinden önce çocuğunu dusunuyir
Annem yollarca sizi düşündüm dedi boşanmadı. Evet annem çalışmıyordu ama belki boşansa ayakta dururdu. Orasını bilemem ama biz küçükken baba baba diye peşinden koştuğumuz adama bakıyoruz da şimdi. Ne o bizi seviyor ne biz onu. Keşke annem hiç çekmeseydi onu. Çocuğunuz ilerde sizin mutsuz hallerinizi gördükçe babasına nefret duyacak. Babam annemi aldattı ve biz yakaladık çok kez. Bu nedenle nefret eder olduk o adamdan. Kusura bakma canım ama o çocuk o baba ile mutlu olmaz

Gerçekten böyle mesajlar bana güç veriyor Türk toplumu boşanmayı kara leke olarak görüyor ne yazık ki birçok kadın saçma sapan adamları ömür boyu çekmek zorunda kaliyor
Zaten güç versin diye yorum yaptım, çünkü aynı şekilde böyle yorumlar banada güç ve cesaret vermişti : )

Zaten evliliğiniz sizin için yükmüş hatırladığım bi de kayınvalide de ruh hastası çocuğunuzun Altınlarına bile göz dikmişti boşanın kurtulun o ruh hastalarından

Hazır bir yola girmişken devamını getir sonra yine boşanmaya kalktığında aynı şeyler yine önüne sürülecek
Bu defa çocuğum iyice babaya bağlandı okula gidiyor dersleri kötü olmasın ergenliğe girdi boşanamam diyeceksin ve çok daha zor olacak
Belki oğlunun yanına bir kardeş daha eklenecek bu defa onun sorunlarında olacak
Adamın tek hatası bu olur( ki bence bununda affı olmaz bir kere yapan bin defa daha yapar ) çocuk için şans vereyim dersin olumlu bir özelliğini bulamıyorsunuz bile
Sorumsuz aileci gözü dışarıda karaktersiz bir eşiniz var bu adama bir ay bile fazladan harcamayın

Kavgasız ayrılın, eski konuları açmayın artık. Kocalık bitti ama babalığı devam ettirebilmesi için dialoğunuz çok önemli. Hergün çocuğu görsün mutlaka. Çocuk bu, üçlüde vakit geçirmek isteyecek. Birlikte de vakit geçirebilmelisiniz. Ayrı hayat hakkınız ama şu şartlarda eşinizi tamamen silmeniz imkansız.

Tam evlat cok değerli ama ya sizin hisleriniz..
Bence mutsuzsanız evliliğinize devam etmeyin..aksi takdirde insanlar değişmezz..değişen tek şey zamandır..onuda boşa harcamayın..

Evet haklısınız çocuğunu girmesine engel olmam zaten

Zaten bu 2. Biliyorum ki 3 te olacak 4 de

Zaten bu 2. Biliyorum ki 3 te olacak 4 de
Önceki açtığınız konudada yazmıştım.Adam arayış içinde,kıpraşmaya başlamış diye.Bu ikinci oldu demişsiniz.Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz kabul edecekmiymiş özrünüzü,bunu sordunuz mu ona?Aranızda sevgi,saygı,güven gibi temel kavramlar kalmadıysa yapılacak şey belli.Mutsuz bir evliliğe çocuğunuzu bahane ederek devam edemezsiniz.Bu zamanla yüreğinize yük olur,sizi hasta eder.Ama içinizde sevgi varsa hala,bir evlilik terapistine gidebilir,kurtarılabilecekse evliliğinizi kurtarabilirsiniz.Yalnız bunu iki tarafında istemesi lazım.

Evet ben kesinlikle. Çabalamak istemiyorum.evlilikte tek taraflı kurtarılacak bir şey değil güven bittiği zaman bitiyor gercekten

Anne babalar ayrılıyor cocuklar değil ki bu kısmın neresine üzüldünüz anlamadım? Siz mutlu olmadan mutlu edemezsiniz zaten benim annem babam ayrı ayrılmasınlar istiyodum kücükken sonradan baktım ki iyi ki ayrılmıslar mutsuz bi ailede büyümek cok daha kötü cünkü. İcinizi ferah tutun gayet güclüsünüz kimseye de ihtiyacınız yok, cocuk hala onunda cocuğu sadece siz beraber yasamayacaksınız. Silin gitsin!

Canim buadam zaten hayatında soğan erkeği gibi olmuş. Her işini tek başına yapiyormussun. Berbere bile siz goturmussunuz.
Ilk baştan zorlansaniz bile 1 y içinde iyi ki bosanmisim bile diyebilirsiniz.
Hayatınizla ilgili ne isteyip ne istemediginize karar verecek olan sizsiniz. Sadece sen ne istiyorsun. Çocuk mutlu annenin yanında mutlu olur. Sen mutlu ol once ve once kendini düşün.

Inşallah gücüm kırılmaz bu baskılarla ve inşallah çocuğum benden nefret etmez bosandigim icin

Inşallah gücüm kırılmaz bu baskılarla ve inşallah çocuğum benden nefret etmez bosandigim icin
Olur mu hic öyle sey büyünce anlar her şeyi emin olun, aklı erince sizi haklı bulur, erkek cocukları annelerine düskündür üzülmelerine dayanamaz, kız cocuklarıda empati kurup sizi haklı bulur sakın üzülmeyin

Reactions: Tzk
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…