Annem yollarca sizi düşündüm dedi boşanmadı. Evet annem çalışmıyordu ama belki boşansa ayakta dururdu. Orasını bilemem ama biz küçükken baba baba diye peşinden koştuğumuz adama bakıyoruz da şimdi. Ne o bizi seviyor ne biz onu. Keşke annem hiç çekmeseydi onu. Çocuğunuz ilerde sizin mutsuz hallerinizi gördükçe babasına nefret duyacak. Babam annemi aldattı ve biz yakaladık çok kez. Bu nedenle nefret eder olduk o adamdan. Kusura bakma canım ama o çocuk o baba ile mutlu olmazAllah hakkımda hayırlısını versin insan kendinden önce çocuğunu dusunuyir
Annem yollarca sizi düşündüm dedi boşanmadı. Evet annem çalışmıyordu ama belki boşansa ayakta dururdu. Orasını bilemem ama biz küçükken baba baba diye peşinden koştuğumuz adama bakıyoruz da şimdi. Ne o bizi seviyor ne biz onu. Keşke annem hiç çekmeseydi onu. Çocuğunuz ilerde sizin mutsuz hallerinizi gördükçe babasına nefret duyacak. Babam annemi aldattı ve biz yakaladık çok kez. Bu nedenle nefret eder olduk o adamdan. Kusura bakma canım ama o çocuk o baba ile mutlu olmazAllah hakkımda hayırlısını versin insan kendinden önce çocuğunu dusunuyir
Zaten güç versin diye yorum yaptım, çünkü aynı şekilde böyle yorumlar banada güç ve cesaret vermişti : )Gerçekten böyle mesajlar bana güç veriyor Türk toplumu boşanmayı kara leke olarak görüyor ne yazık ki birçok kadın saçma sapan adamları ömür boyu çekmek zorunda kaliyor
Hazır bir yola girmişken devamını getir sonra yine boşanmaya kalktığında aynı şeyler yine önüne sürülecekMerhabalar,
Bildiğiniz gibi eşimin bir kızla flortoz yazışmalarını yakaladım ve boşanma kararı aldım.Kendisi daha dune kadar boşanmak için can atarken avukata gidince birden pişmanım demeye başladı.Jestler özürler bundan sonra degicegimler çocuğumuz için deneyelim demeler....Hiçbirine inanmıyorum onunla bu olaydan önce de mutlu değildim.Sorumsuz, rahatına düşkün beni sürekli ailesine veya başkalarına ezdiren hicbir zaman arkamda olmayan evlilik sorumluluğunu taşıyamayan bir adamdı.Gercekten tüm duygularım bitti bu olayla birlikte ama gelin görün ki etrafım sürekli affet çocuğun var diyor basta da ailem.Böyle bir şeyi unutmam mümkün değil güvenim kırıldı bir daha güvenemem.Henuz 29 yaşındayım.En güzel yaslarim en güzel gunlerim ağlamakla geçti şimdi bir de bu.Artik geçmişle yaşamak istemiyorum geçmişi tamamen kapatıp çocuğumla yeni bir hayata başlamak istiyorum bunun için kendimi çok güçlü hissederken 2.5 yaşındaki çocuğum babam nerde çok özledim neden gelmedi babam dedikce başımdan aşağı kaynar sular boşanıyor.Gecen siyah arabaya babam geldi diye sevinerek binmeye çalıştı içim eziliyor ikimize de çok düşkün ve çok küçük.Esimin değişeceğine inanmıyorum ki değişse bile ben bittim artik.Tum bunlar olurken eşimin ailesi tek kelime bile etmedi oğullarına kendini ezdirme boşanacaksan bosan demişler.Bizi zaten bitiren aldatma olayı değil kendilerinin yıllardır bitmeyen talepleri annesinin akıl hastası gibi davranması en ufak bir kendimi savunmam da ailecek bir olup ustume gelip beni sindirmeleri.Esimin her defasında annesinin hatasını kabul edip onu değiştiremem sen susup idare edeceksin demesi.Gercekten çok üzgünüm bu yuva için 10 senemi verdim maddi manevi neler yapmadım.Ote yandan eşime ya da başka bir erkeğe ihtiyacım yok arabam bile bozulduğunda sanayiye adamların arasına gidip tamir ettirdim gerekçesi de arabayı ben kullanıyormuşum.Oglan çocuğumu erkek berberinede tıraş ettirdim kendisine bir sey yaptırmak için 30 bin kez söylemek lazım her şey benim üstümde.Artik bu yükten kurtulmak istiyorum ama canım oğluma hiç kıyamıyorum nolur bir çıkış gösterin.
Ben de artık değer gormek el üstünde tutulmak sevip sevilmek istiyorum bu duygular küçük çocuğu olan biri için çok mu bencilce
Evet haklısınız çocuğunu girmesine engel olmam zatenKavgasız ayrılın, eski konuları açmayın artık. Kocalık bitti ama babalığı devam ettirebilmesi için dialoğunuz çok önemli. Hergün çocuğu görsün mutlaka. Çocuk bu, üçlüde vakit geçirmek isteyecek. Birlikte de vakit geçirebilmelisiniz. Ayrı hayat hakkınız ama şu şartlarda eşinizi tamamen silmeniz imkansız.
Zaten bu 2. Biliyorum ki 3 te olacak 4 deHazır bir yola girmişken devamını getir sonra yine boşanmaya kalktığında aynı şeyler yine önüne sürülecek
Bu defa çocuğum iyice babaya bağlandı okula gidiyor dersleri kötü olmasın ergenliğe girdi boşanamam diyeceksin ve çok daha zor olacak
Belki oğlunun yanına bir kardeş daha eklenecek bu defa onun sorunlarında olacak
Adamın tek hatası bu olur( ki bence bununda affı olmaz bir kere yapan bin defa daha yapar ) çocuk için şans vereyim dersin olumlu bir özelliğini bulamıyorsunuz bile
Sorumsuz aileci gözü dışarıda karaktersiz bir eşiniz var bu adama bir ay bile fazladan harcamayın
Önceki açtığınız konudada yazmıştım.Adam arayış içinde,kıpraşmaya başlamış diye.Bu ikinci oldu demişsiniz.Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz kabul edecekmiymiş özrünüzü,bunu sordunuz mu ona?Aranızda sevgi,saygı,güven gibi temel kavramlar kalmadıysa yapılacak şey belli.Mutsuz bir evliliğe çocuğunuzu bahane ederek devam edemezsiniz.Bu zamanla yüreğinize yük olur,sizi hasta eder.Ama içinizde sevgi varsa hala,bir evlilik terapistine gidebilir,kurtarılabilecekse evliliğinizi kurtarabilirsiniz.Yalnız bunu iki tarafında istemesi lazım.Zaten bu 2. Biliyorum ki 3 te olacak 4 de
Evet ben kesinlikle. Çabalamak istemiyorum.evlilikte tek taraflı kurtarılacak bir şey değil güven bittiği zaman bitiyor gercektenÖnceki açtığınız konudada yazmıştım.Adam arayış içinde,kıpraşmaya başlamış diye.Bu ikinci oldu demişsiniz.Aynı şeyi siz yapsaydınız eşiniz kabul edecekmiymiş özrünüzü,bunu sordunuz mu ona?Aranızda sevgi,saygı,güven gibi temel kavramlar kalmadıysa yapılacak şey belli.Mutsuz bir evliliğe çocuğunuzu bahane ederek devam edemezsiniz.Bu zamanla yüreğinize yük olur,sizi hasta eder.Ama içinizde sevgi varsa hala,bir evlilik terapistine gidebilir,kurtarılabilecekse evliliğinizi kurtarabilirsiniz.Yalnız bunu iki tarafında istemesi lazım.
Canim buadam zaten hayatında soğan erkeği gibi olmuş. Her işini tek başına yapiyormussun. Berbere bile siz goturmussunuz.Merhabalar,
Bildiğiniz gibi eşimin bir kızla flortoz yazışmalarını yakaladım ve boşanma kararı aldım.Kendisi daha dune kadar boşanmak için can atarken avukata gidince birden pişmanım demeye başladı.Jestler özürler bundan sonra degicegimler çocuğumuz için deneyelim demeler....Hiçbirine inanmıyorum onunla bu olaydan önce de mutlu değildim.Sorumsuz, rahatına düşkün beni sürekli ailesine veya başkalarına ezdiren hicbir zaman arkamda olmayan evlilik sorumluluğunu taşıyamayan bir adamdı.Gercekten tüm duygularım bitti bu olayla birlikte ama gelin görün ki etrafım sürekli affet çocuğun var diyor basta da ailem.Böyle bir şeyi unutmam mümkün değil güvenim kırıldı bir daha güvenemem.Henuz 29 yaşındayım.En güzel yaslarim en güzel gunlerim ağlamakla geçti şimdi bir de bu.Artik geçmişle yaşamak istemiyorum geçmişi tamamen kapatıp çocuğumla yeni bir hayata başlamak istiyorum bunun için kendimi çok güçlü hissederken 2.5 yaşındaki çocuğum babam nerde çok özledim neden gelmedi babam dedikce başımdan aşağı kaynar sular boşanıyor.Gecen siyah arabaya babam geldi diye sevinerek binmeye çalıştı içim eziliyor ikimize de çok düşkün ve çok küçük.Esimin değişeceğine inanmıyorum ki değişse bile ben bittim artik.Tum bunlar olurken eşimin ailesi tek kelime bile etmedi oğullarına kendini ezdirme boşanacaksan bosan demişler.Bizi zaten bitiren aldatma olayı değil kendilerinin yıllardır bitmeyen talepleri annesinin akıl hastası gibi davranması en ufak bir kendimi savunmam da ailecek bir olup ustume gelip beni sindirmeleri.Esimin her defasında annesinin hatasını kabul edip onu değiştiremem sen susup idare edeceksin demesi.Gercekten çok üzgünüm bu yuva için 10 senemi verdim maddi manevi neler yapmadım.Ote yandan eşime ya da başka bir erkeğe ihtiyacım yok arabam bile bozulduğunda sanayiye adamların arasına gidip tamir ettirdim gerekçesi de arabayı ben kullanıyormuşum.Oglan çocuğumu erkek berberinede tıraş ettirdim kendisine bir sey yaptırmak için 30 bin kez söylemek lazım her şey benim üstümde.Artik bu yükten kurtulmak istiyorum ama canım oğluma hiç kıyamıyorum nolur bir çıkış gösterin.
Ben de artık değer gormek el üstünde tutulmak sevip sevilmek istiyorum bu duygular küçük çocuğu olan biri için çok mu bencilce
Inşallah gücüm kırılmaz bu baskılarla ve inşallah çocuğum benden nefret etmez bosandigim icinAnne babalar ayrılıyor cocuklar değil ki bu kısmın neresine üzüldünüz anlamadım? Siz mutlu olmadan mutlu edemezsiniz zaten benim annem babam ayrı ayrılmasınlar istiyodum kücükken sonradan baktım ki iyi ki ayrılmıslar mutsuz bi ailede büyümek cok daha kötü cünkü. İcinizi ferah tutun gayet güclüsünüz kimseye de ihtiyacınız yok, cocuk hala onunda cocuğu sadece siz beraber yasamayacaksınız. Silin gitsin!
Olur mu hic öyle sey büyünce anlar her şeyi emin olun, aklı erince sizi haklı bulur, erkek cocukları annelerine düskündür üzülmelerine dayanamaz, kız cocuklarıda empati kurup sizi haklı bulur sakın üzülmeyinInşallah gücüm kırılmaz bu baskılarla ve inşallah çocuğum benden nefret etmez bosandigim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?