• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskı yapıyolar

canım doğumdan sonra kendi evinde olursan rahat emzirirsin rahat giyinirsin şimdi oraya gitsen kıyafete dikkat et emzirriken dikkat et ona dikkat buna dikkat zaten bide lohusalık var insan uzun uzun sünüp yatmak istiyor bi zahmet eşin kendini düşüneceğine seni düşünsün

çok istiyorsa kayınvalide tek senin yanında dursun

bide bu dediklerimiz tecrube ile sabit ikiz bebeklerime bile tek başıma baktım canın tatlı olmasın ben yaparım dedikten sonra ohoo

bide bu dediklerimiz tecrube ile sabit ikiz bebeklerime bile tek başıma baktım canın tatlı olmasın ben yaparım dedikten sonra ohoo
Cok haklisn ya zaten evde kalirsam annemde gelir bakar bna o kolay hem oyle olsa daha iyi rahat ederim.bide su aklima geldi sezeryan dogumda 1.2 defa denk geldim dikisleri sıkıyolar aileden biri icinden sivi akiyor bnmkini kv mi yapcak hayatta buna musade etmem cok utanirim

Bence gitme onlar bi süre yardıma gelsin dikişlerin olacak çocuk emzireçeksin kesinlikle rahat edemezsin demedi deme ben doğum yaptım 3 gün hasta nede 3 gün kaynim da kaldım hiç rahat edemedim çocuğu doğru düzgün emzireMedm dikişler vardı uzanacam uzanıp yatamıyorum falan yani evinde kal annen falan bi süre baksın derim

Evde dikkat edersin hasta olmaz cocuk çok daha iyi olur. Zaten sana o güveni verselerdi yanlarına gitmek istersin. Gidip daha fazla kötü anı biriktirme bence

Normal kalabilir arar telefonla görüşürica sun olur biter Bende tektim kocam sürekli arayıp kontrol etti bizi korkuyordu o da öyle öyle geçti çok şükür

Valla bende istemiyorum orda kalmak esimin ailesuminin yaptiklari aklima geldikce sinirlerim bozuluyor esim ve ailem umarim bni anlayisla karsilar

Evde dikkat edersin hasta olmaz cocuk çok daha iyi olur. Zaten sana o güveni verselerdi yanlarına gitmek istersin. Gidip daha fazla kötü anı biriktirme bence

Aynen biara dedim acaba lohusaligu kullanip butun kinimi kussammi ama dusunuyomda bn naparsam yapim bunlar ayni kalir kndimi ofkelendigimle kalirim

Bana yardım edeceğiz diye gelen herkese ben hizmet ettim, çocuk aç, çocuk hasta derken psikolojim bozuldu. İkinci çocuğumu yalnız büyütmeye karar verdim, çok lazım olursa eşim temizlik için yardımcı alırsın diyor. İnanın lohusalık, bebek bakımı zaten zor, yardım etmeyip de sadece konuşan insanlardan özellikle uzak durun. Bebeğinizle nasıl rahat edersiniz onu düşünün, kayınpederle aynı evde nasıl emzirecek nasıl rahatça pijamayla vs dolaşacaksınız bir de o var. Soğuk konusunda ufo veya küçük elektrikli soba alabilirsiniz, taşınabiliyor onlar, nerde oturuyorsanız oraya koyarsınız.

Bana yardım edeceğiz diye gelen herkese ben hizmet ettim, çocuk aç, çocuk hasta derken psikolojim bozuldu. İkinci çocuğumu yalnız büyütmeye karar verdim, çok lazım olursa eşim temizlik için yardımcı alırsın diyor. İnanın lohusalık, bebek bakımı zaten zor, yardım etmeyip de sadece konuşan insanlardan özellikle uzak durun. Bebeğinizle nasıl rahat edersiniz onu düşünün, kayınpederle aynı evde nasıl emzirecek nasıl rahatça pijamayla vs dolaşacaksınız bir de o var. Soğuk konusunda ufo veya küçük elektrikli soba alabilirsiniz, taşınabiliyor onlar, nerde oturuyorsanız oraya koyarsınız.

Cocuk olunca acicam zaten elektrikli sobayi .kp gece 00.00 kadar kahvede onda sıkınti yokta bn gitmek istemiyorum yine rahat edemem biliyorum

Ya bisi sorucam bide sizlere sezeryan kacinci hafta da yapiliyor

Doktorun sana tarih verir.Benim 38+5 te oldu.Suyu kalmamıştı.Almak lazım bebeği dedi aldı.Sana da söyler bir tarih.
Bak sezeryan olacaksın.Kalmaman için bir sebep daha.Dikişlerin olacak kanaman olacak.Tuvalete ilk birkaç gün yardımla gitmen gerekebilir.Kv olsaydı yanımda ben çok utanırdım.İyi ki annem vardı.Yatıp kalkarken gerilme oluyor ilk günler yardım gerekiyor.Kv ye diyemezdim ben gel kaldır diye.
Annem çok çekti benden gerçekten.İyi ki yanımdaydı.Sen de evinde annenle ol rahat et.Eşine böyle örnekler verebilirsin ikna etmek için.

Doktorun sana tarih verir.Benim 38+5 te oldu.Suyu kalmamıştı.Almak lazım bebeği dedi aldı.Sana da söyler bir tarih.
Bak sezeryan olacaksın.Kalmaman için bir sebep daha.Dikişlerin olacak kanaman olacak.Tuvalete ilk birkaç gün yardımla gitmen gerekebilir.Kv olsaydı yanımda ben çok utanırdım.İyi ki annem vardı.Yatıp kalkarken gerilme oluyor ilk günler yardım gerekiyor.Kv ye diyemezdim ben gel kaldır diye.
Annem çok çekti benden gerçekten.İyi ki yanımdaydı.Sen de evinde annenle ol rahat et.Eşine böyle örnekler verebilirsin ikna etmek için.
Sezeryan oluncadami kanamaa oluyo vaybe bilmiyodum.haftaya p.tesi gitcem.dr muhtemelen bana ozman tarih vercek

Lohusa olacak kadına babasının hatrından bahseden erkek de çok ilginçmiş.. :işsiz:

Kendi lohusalığımı düşünerek yazıyorum. Kaldı ki benim başıma ekşiyecek birileri yoktu yardımcı olmak için vardı herkes. Ama kesinlikle sana gidip kalmanı tavsiye etmem. Pişman olursun.
Bir kere kv kp var rahat yatıp oturamazsın. Bebek sürekli memede olur dinlenemezsin. Emzirmek için hep odalarda kalırsın. Bunalırsın. Bu bebeğin gazı falan olur ağlar bir ton laf. Yok karnı doymuyor, yok üşüttün vs..
Gitme. Kendi evine başka çözümler bul..

Vala simdiden soguk bide bebek aralik ta dogucak havalar dahada soguk olur.bebek hasta olur die korkuyom bende

Bak burada yanlış düşünüyorsun. Bebek için ortamın 24-25 derece olması yeterlidir. O ısıyı da o odada sağlayabilirsin diye düşünüyorum. Kapı açılıp kapanması çok etkilemez. Cereyanda kalmayacak sonuçta..
Doktorlar bebek için asıl tehlikenin terleyip üşütmek, cereyanda bırakmak olduğunu söyler ki ben de hep buna dikkat ederim. Senin giydiğinden sadece 1 kat kalın giydirmek yeterlidir. Geceleri kışın bile kat kat giydirmem hala terleyip üşümesin diye..

Eşini sen telkin et "babanın yanında rahat olamam. İlk doğuran ben değilim. Bütün bebekler bir şekilde büyüyor" diyerek..

Back
X